Arama sonuçları: *

1. NaberlaneNEsbAtUr

DD Olan Dersi Tekrar Alırken Devam Zorunluluğu Var Mı

Geçen yıl DD olan 2 dersi tekrar almak istiyorum ama bu dönemki derslerimle çakışıyorlar bu yüzden derslere çok giremeyeceğim devam zorunluluğu var mı? Okuldan net bilgi alamıyorum mail attım birkaç hocaya net bilgi alamadım. yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  2. NaberlaneNEsbAtUr

Sadece FPS Oyunları İçin İkinci Monitör Önerisi 8000tl

Sadece fps oyunları oynayacağım tepkime süresi ve hz önemli. ana monitör 43 inç olduğu için 24 inç düşünüyorum. aradığım özelliklere uygun bu iki ürünü biliyorum sizce hangisi ya da farklı bir öneriniz var mıdır? şimdiden teşekkürler...
  3. NaberlaneNEsbAtUr

ENPARA HESAPTAN PARA ÇEKİLDİ! (Çekilmemiş)

15dk önce hesaptan hepsipay webpos adında 360tl para çekildi encard harcaması olarak gözüküyor hemen müşteri hizmetlerine başvurdum kartı kapattılar itiraz açtılar. daha önceden başına gelen var mı neden olmuş olabilir sizce? çok alakalı olduğunu sanmasanda daha dün discord kurmak için goodbye...
  4. NaberlaneNEsbAtUr

PC Fişten Çekilmiş Açılmıyor!!

Herkese merhaba kuzenimin pc si açıkken fişten çekmişler klavye mouse a güç geliyor ama pc açılmıyor nedeni ne olabilir her şeyi denedik açamadık. bir kere daha olmuştu anakartın arkasına dokunarak açmıştık tekrar oldu açamadık. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
  5. NaberlaneNEsbAtUr

700tl Gaming Mouse Önerisi

bu ikisi iyi gibi geldi birinin sensörü iyi birinin ağırlığı daha az sizce hangisi? ya da farklı bir öneride de bulunabilirsiniz şimdiden teşekkürler. https://www.epey.com/klavye-mouse/karsilastir/847777-972238/lenovo-legion-m300s_lenovo-m210-gy51m74265/
  6. NaberlaneNEsbAtUr

2500tl İkinci El Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba kuzenime sistem topluyoruz işlemci olarak 2. el ryzen 5 3600 aldık ekran kartı için 2500TL bütçe var. 2200TL civarı gtx 1060 6gb var sizce alınır mı? yoksa rx590 mı alınmalı? Yardımlarınız için şimdiden teşekürler..
  7. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim SEDUNA THUNDER PRO KOLTUK 3899TL AMAZON

3 yıldan fazladır kullanıyorum gayet iyi koltuk alınabilir bu paraya. Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B07K3TWJ5J?tag=akakceprime-21&psc=1
  8. NaberlaneNEsbAtUr

ddr4 32gb ram önerisi

3000tl gibi bir bütçe ile ram arıyorum 2x16 şeklinde amd sistem için. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
  9. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim 498TL PROTEINOCEAN 2 ADET 400 GRAM WHEY

üründen 2 adet sepete ekleyin kupon kodu olarak hb200 girin indirim uygulanacak ekstra. https://proteinocean.com/whey-protein-lansman-4-1
  10. NaberlaneNEsbAtUr

4000TL IEM Kulaklık Önerisi

bütçem 4000tl civarı aklımda simgot em6l var ama bilemedim daha iyi önerisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. genellikle müzik dinleyeceğim ara sıra oyun da oynarım ama oyun çok önemli değil. dengeli ses ve bu bütçede alabileceğim en iyi teknik kaliteyi istiyorum. bütçe 4000tl civarları...
  11. NaberlaneNEsbAtUr

🔥İndirim ATTACK SHARK X3 1099TL PAW3395

daha bu hafta 1200tl ye aldım indirime girmiş moralim bozuldu ihtiyacı olan kaçırmasın Attack markasının diğer modellerinde de indirim var x6 da bakılabilir. https://amzn.eu/d/9aMQhLa
  12. NaberlaneNEsbAtUr

FiiO FH1s 1600TL Alınır Mı?

Aliexpress ilk sipariş indirimi ile birlikte 1600tl ye geliyor başka 1600tl ye kadar kulakiçi kulaklık öneriniz varsa verebilirsiniz. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.. link; AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 998,42TL 59%OFF | FiiO FH1s 2023 1DD + 1ba HIFI kulaklık...
  13. NaberlaneNEsbAtUr

20-24k laptop önerisi

oyun oynanacak az valorant falan. 20k laptop arıyoruz 23-24k çıkabiliriz. şimdiden teşekkürler.
  14. NaberlaneNEsbAtUr

Hem Güç Hem Vücut İçin Program Önerisi

merhaba sporda 5. ayım bitti şuan boyum 168 kilom 69 ve üzerine daha da koyup güçlenmek istiyorum. biliyorum aynı anda hem powerlifting hem bodybuilding maksimumuna ulaşmak imkansız ama ben arada bir yerde bir program arıyorum balkaya texas method gibi bir program mı yapmalıyım yoksa farklı bir...
  15. NaberlaneNEsbAtUr

Spor Salonu İçin Ayakkabı Önerisi

maks. 2k bütçe ile ayakkabı arıyorum. şuan nike blazer jumbo kullanıyorum aslında memnunum ama değiştirmek istiyorum sizce converse alınır mı? yoksa metcon tarzı almak daha mı mantıklı?
  16. NaberlaneNEsbAtUr

Ziraat İnternet Şubesine Giremiyorum ÇILDIRACAĞIM...

1 saattir annemin uzun süredir kullanmadığı ziraat hesabına giriş yapmaya çalışıyorum. mobil uygulamadan giriş yapmak istediğim zaman; ''bu cihazda ziraat onaylı olmak için internet şubeye giriş yaparak ziraat onaylı tanımlı cihazınızı kaldırıp tekrar deneyebilirsiniz'' diyor. o zaman internet...
  17. NaberlaneNEsbAtUr

Google'da Alışveriş Sekmesi Çıkmıyor

bir ürün arattığımızda tümü sekmesinden sonra 2. sırada olan alışveriş bölümü hem telefonda hem pc de ya en sonda ya da hiç çıkmıyor görseli yükledim sizde de bu sorun var mı? ya da çözümünü bilen var mı?
  18. NaberlaneNEsbAtUr

s23 den s23 ultraya geçilir mi?

s23 yurtiçi telefonum var s23 ultra yurtdışına geçilir mi? üzerine 3500tl vereceğim.
  19. NaberlaneNEsbAtUr

Maksimum 3000TL Kasa+Psu Önerisi

6700xt ve 5600 takılacak 2500tl civarları kasa ve psu arıyoruz 3000tl üzeri olmazsa iyi olur. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. 1705600028 ve bu alınır mı...
  20. NaberlaneNEsbAtUr

Bu Hazır Sistem Alınır Mı?

25k bütçe ile bunu buldum arkadaş alacakmış daha iyisi var mı? https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-7500f-rtx4060-ti/
Geri