Arama sonuçları: *

• Users: Weslos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Weslos

Akıllı Saatlerin Şarj Edilmesi

Arkadaşlar yeni akıllı saat aldım şarjı bitince nasıl şarj etmeliyim laptopa takarak yada powerbank fark eder mi
  2. Weslos

Güvenlik Görevlisi İşe Alım

Arkadaşlar güvenlik görevlisi olarak işe alımda sadece güvenlik kimlik kartı yeterli mi yoksa özel güvenlik temel eğitim sertifikasıda isteniyor mu ?
  3. Weslos

Chatgpt Sesli Sohbet

Arkadaşlar Chatgpt sesli sohbeti artık ücretsiz mi oldu yoksa geçici süreliğine mi ücretsiz?
  4. Weslos

Reddit Türkçe Dil Desteği

Arkadaşlar Reddit türkçe mi oldu yoksa öyle miydi Android uygulamasında türkçe gözüküyor
  5. Weslos

Türk Telekom tarife yenileme

Arkadaşlar benim mevcut ev interneti tarifem 20 gün sonra bitiyor, ttnet uygulaması üzerinden tarife yenileme yapsam fiyat farkı(ceza) öder miyim ?
  6. Weslos

Türk Telekom Tarife Yenileme

Arkadaşlar benim mevcut ev interneti tarifem 20 gün sonra bitiyor, ttnet uygulaması üzerinden tarife yenileme yapsam fiyat farkı(ceza) öder miyim ?
  7. Weslos

HP Victus 16 Gaming Laptop

Ekran Kartı : RTX 4050(120 Watt)İşlemci : Ryzen 5 7640HSRam : 8x2=16 GB Ramİşletim Sistemi : Windows 11Ekran Yenileme Hızı : 144 HZSabit Disk : 512 GB SSD arkadaşlar bu özellikte ki laptopumu kaça satabilirim sizce ürünün garantisi devam etmekte ve hiçbir çiziği vs yok
  8. Weslos

Rainbow Six Siege X Oyunu

Arkadaşlar önümüzdeki ay bildiğiniz gibi r6 x çıkacak, benim hali hazırda rainbow six siege oyunum var steamde benim ayrı olarak bu yeni çıkacak oyunu satın almam mı gerekiyor yoksa eski oyuna update olarak mı gelicek yeni oyun
  9. Weslos

Yeni Rainbow Six Oyunu

Arkadaşlar R6 Six Siege X eski oyuna update olarak mı gelicek yoksa ayrı bir oyun olarak mı çıkıcak
  10. Weslos

Vozol Dumanı Halen Geliyor

Arkadaşlar ben 2 ay önce vozol almıştım şarjı tamamen bitti %0 yazıyor ama halen duman geliyor yanıkda değil nedeni nedir acaba
  11. Weslos

Vadeli Hesap Para Yatırma

Arkadaşlar ben TEB Bankasında vadeli hesap açtırdım 3 ay önce ve bu hesaba her ay para yatırdım ama dikkatimi çeken bir detay var o da atıyorum şubatın 8inde para yatırdım ben mart ayında ise yine ayın 8inde para yatırmam gerekmiyor mu farklı günler neden oluyor
  12. Weslos

Steam Arkaplan Resmi

Arkadaşlar steamde hareketli arkaplan resmilerini pazarda nasıl bulabilirim
  13. Weslos

TFT Takım Düzenleyicisi

Arkadaşlar ben yeni tftye başladım ama aklıma takılan bir konu var tftde takım düzenleyicisinin önemi nedir düzenlemeden de oyun oynarsak kazanabilir miyiz ?
  14. Weslos

Battlefield 1 Düşman İşaretleme

arkadaşlar Battlefield 1de Düşman İşaretleme nasıl yapılır demek istediğim online moddan düşman gördüğümüzde onu hangi tuşlar işaretliyoruz
  15. Weslos

Marvel Rivals Başlangıç

Arkadaşlar marvel rivalsa başladım bugun başlangıç için hangi heroları önerirsiniz
  16. Weslos

Dns önerisi Telefon için

Arkadaşlar mobilde reklam engellemesi için önerebileceğiniz bir dns var mı ?
  17. Weslos

HP Victus 16 ne kadar eder

Arkadaşlar mayıs ayında HP Victus 16 almıştım ama satmayı düşünüyorum vaktim olmadığı için sizce bu özelliklerdeki laptopu kaça satabilirim ? 16 GB RAM / RTX 4050 Ekran Kartı / 144 Hz Ekran / Ryzen 7640HS / Orj Win 11 / 500 GB SSD / Garantisi Devam Ediyor
  18. Weslos

Türk Telekom Hız Değişikliği

Arkadaşlar evde kullandığım internet 16mbps idi bugun ttneti arayıp hızımı yükselttim ama tarife değişikliği olmadan sadece hız yükseltme yaptım, ama bugun telefonuma ödemem gerekenden fazla fatura tutarı geldi yaklaşık 75 tl fazla bunun sebebi nedir sizce ?
  19. Weslos

Call of Duty Black Ops 6

Arkadaşlar GamePass aracılığıyla Black Ops 6 indiricem görseldeki tikli yeri seçsem hikaye modu için yeterli oluyor mu
  20. Weslos

Call Of Duty Warzone Boyutu

Arkadaşlar steamden warzone indiriyorum boyut 38 GB gözüküyor ama daha önceden bu boyut bu kadar az değildi diye biliyorum ?
Geri