Ekran Kartı : RTX 4050(120 Watt)İşlemci : Ryzen 5 7640HSRam : 8x2=16 GB Ramİşletim Sistemi : Windows 11Ekran Yenileme Hızı : 144 HZSabit Disk : 512 GB SSD
arkadaşlar bu özellikte ki laptopumu kaça satabilirim sizce ürünün garantisi devam etmekte ve hiçbir çiziği vs yok
Arkadaşlar önümüzdeki ay bildiğiniz gibi r6 x çıkacak, benim hali hazırda rainbow six siege oyunum var steamde benim ayrı olarak bu yeni çıkacak oyunu satın almam mı gerekiyor yoksa eski oyuna update olarak mı gelicek yeni oyun
Arkadaşlar ben TEB Bankasında vadeli hesap açtırdım 3 ay önce ve bu hesaba her ay para yatırdım ama dikkatimi çeken bir detay var o da atıyorum şubatın 8inde para yatırdım ben mart ayında ise yine ayın 8inde para yatırmam gerekmiyor mu farklı günler neden oluyor
Arkadaşlar ben yeni tftye başladım ama aklıma takılan bir konu var tftde takım düzenleyicisinin önemi nedir düzenlemeden de oyun oynarsak kazanabilir miyiz ?
Arkadaşlar evde kullandığım internet 16mbps idi bugun ttneti arayıp hızımı yükselttim ama tarife değişikliği olmadan sadece hız yükseltme yaptım, ama bugun telefonuma ödemem gerekenden fazla fatura tutarı geldi yaklaşık 75 tl fazla bunun sebebi nedir sizce ?