Arama sonuçları: *

• Users: Dx Muum
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dx Muum

BİT PAZARINDAN NELER ALINIP SATILABİLİR

Arkadaşlar, şöyle bi düşüncem var 5-6 bin tl ile kadıköy bit pazarına girip uygun fiyatlı 2.el piyasası olup kolay satılan malları alıp sarı site gibi yerlerde satıp sermayemi yükseltmek. Sermayemi istediğim noktaya getirdiğimde belirli bir üründe toplu alım yapıp e ticaret ile satmayı...
  2. Dx Muum

SAMSUNG GALAXY S10 ALINIR MI

Kullandığım telefon xiaomi redmi note 12 pro 4G , fakat ekrana kırıldı iç dış değişmesi gerekiyor orjinal iç dış ekrana 5000 tl fiyat veriyolar , çakmasına 2000-4000 arası. ekranı yaptırmak yerine 2.el 5-6 bin tl ye S10 veya s10 lite alınır mı sizce Telefonda oyun oynayan biri değilim benim için...
  3. Dx Muum

SAMSUNG GALAXY S10 ALINIR MI

Kullandığım telefon xiaomi redmi note 12 pro 4G , fakat ekrana kırılıd iç dış değişmesi gerekiyor orjinal iç dış ekrana 5000 tl fiyat veriyolar , çakmasına 2000-4000 arası. ekranı yaptırmak yerine 2.el 5-6 bin tl ye S10 veya s10 lite alınır mı sizce Telefonda oyun oynayan biri değilim benim...
  4. Dx Muum

18000TL BÜTÇE İLE TELEFON ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR BU BÜTÇE BANDINDA SAMSUNG GALAXY A36 İLE XİAOMİ REDMİ NOTE 14 PRO VAR SADECE BAŞKA MANTIKLI TELEFON YOK MU
  5. Dx Muum

TRENDYOLUN 1TL YE DÜŞÜRDÜĞÜ ÜRÜNLERİ NEREDEN TAKİP EDEBİLİRİM

Trendyolda bazı saatler de bazı ürünle 1tl ye falan düşüyor örneğin geçenler de bir masaj aleti 5 stokla falan 2300 liradan 1 tl ye düşmüştü tesadüfen görmüştüm bunları nereden takip edebilriiz bilen var mı
  6. Dx Muum

1800 TL BANDINDA KLAVYE ÖNERİSİ

maalesef ki 1800tl nin üstüne 1 lira bile çıkamıyorum o yüzden max 1800 tl olacak şekilde.
  7. Dx Muum

Excalibur G870 i7 13620H RTX3050 Alınır Mı (35K)

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-intel-core-i7-13620h-16gb-1tb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-165hz-tasinabilir-bilgisayar-g870-1362-bfj0x-c-pm-HBC00009HRI6V?magaza=Hepsiburada arkadaşlar bu laptop iş görür mü yapacağım max şey fifa oynamak olacak.
  8. Dx Muum

MAX 32K LAPTOP ÖNERİSİ

Peşin fiyata 9 taksitli laptop arıyorum
  9. Dx Muum

1600 TL BANDINDA KLAVYE ÖNERİSİ

Benim almayı düşündüğüm klavye [H2 id='AIGO+A87sizin+nerileriniz+neler']AIGO A87 sizin önerileriniz neler[/H2]
  10. Dx Muum

MAX 1600TL KLAVYE ÖNERİSİ

benim almayı düşündüğüm klavye [H2 id='AIGO+A87+Starry+Blue+Mekanik+Klavye+Yellow+Switch']AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch[/H2] sizin önerileriniz neler
  11. Dx Muum

TELEFON MAIN MENUDE KALDI AÇILMIYOR

Xiaomi red mi note 12 pro main menüde kaldı rebottan tekrar başlatıyorum tekrar main menuye atıyor safe mod falanda çalışmıyor
  12. Dx Muum

OYUNDAYKEN CPU VOLTAJI DÜŞÜYOR PLS YARDIM

ARKADAŞLAR MESELA LOL OYNUYORUM HER ŞEY NORMALKEN 144 FPS ALIYORUM CPU BU SIRADA 60-100V ARASI ÇEKERNEK BİRANDA 20V A DÜŞÜYO VE 0 FPS ALIYORUM BUNU HER OYUNDA YAPIYOR BİLGİSAYARI KIRICAM AZ KALDI
  13. Dx Muum

OYUNDAKYNE FPS 0 A DÜŞÜYOR

Arkadaşlar 150-200 fps arası lol oynuyordum , sistem aç kapa yaptım bios ayarlarını resetlemiştim , şuanda 60-70 fps arası oynuyorum oynanmicak halde oyun içindeyken işlemci max 69 derece gördü ,, VE Fps sadece oyunda düşmüyor , oyun içi fps 0 olduğunda masa üstü falanda yavaşlıyo sekmeler...
  14. Dx Muum

BİR ANDA OYUNDA FPS DÜŞTÜ

Arkadaşlar 150-200 fps arası lol oynuyordum , sistem aç kapa yaptım bios ayarlarını resetlemiştim , şuanda 60-70 fps arası oynuyorum oynanmicak halde oyun içindeyken işlemci max 69 derece gördü ,
  15. Dx Muum

BU KULE TIPI FAN NASIL SÖKÜLÜYOR LÜTFEN YARDIIIMM

Arkadaşlar bu fan bolgu nasıl çıkacak , çıkmıyor ne yapsam çıkmadı kirilcak artık
  16. Dx Muum

BİOSTAR H510MH/E 2.0 ANAKARTIN GÜNCEL BİOS DRİVERI HANGİSİ

Bu konulara yabancıyım bu anakart modelinin en güncel driverı hangisi atabilecek var mı
  17. Dx Muum

RX6600 OYUNDAYKEN OTOMATİK KESİT ALIYOR

Arkadaşlar driver güncelledim eski ayarlarımı almayı unuttum, şimdi lol oynuyorum mesela kill aldığım yerleri kesit alıyor , buda fpsi etkiliyor bu hangi ayar bilen var mı
  18. Dx Muum

İSTANBUL AVRUPA YAKASI 12 AYA KADAR TAKSİT YAPAN TELEFONCU VAR MI

İphone 14 pro ya da iphone 15 almayı düşünyorum ama kurumsal yerler en fazla 3 taksit yapıyolar Tanıdığınız veya bilindik güvenilir bir yer var mı avrupa yakasında telefonda önerebilirsiniz
  19. Dx Muum

İPHONE TELEFONLARA 3 DEN FAZLA TAKSİT YA DA SENET YAPAN BİR YER VAR MI

12 bin tl üstü telefonlarda 3 den fazla taksit olmuyor, yapan bir yer varmı ya da banka
  20. Dx Muum

2000TL BANDINDA ALINABİLECEK MİKROFONLAR NELER

şuanda kullanmış olduğum kulaklık logitech g pro x kulaklığımın mikrofonunu kaybettim şuanda mikrofonum yok 2000tl bütçem var bende 2000tl ye kulaklık almaktansa mikrofon almak istiyorum 2000tl yi geçmiyecek şekilde önerebileceğiniz mikrofon var mı
Geri