Arama sonuçları: *

• Users: eminn_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. eminn_

Hard disk hata veriyor hard diskten anlayan yardım edebilir mi

sağlık ve performans yüzde yüz. doğru program ve tam tarama ile bad sectör taraması yaptım hiçbir sorun bulunamadı bilgisayar aç kapa yaparken aşırı kasıyor taşınabilir disk bağlı olunca ve dosya açmaya kalkınca donuyor açmıyor hata veriyor veya dosyayı yeniden başlatıyor sorun nerede nasıl...
  2. eminn_

rufüs 3.21 nasıl kullanılıyor windows 11 disk hazırlama

normalde böyle bi ekran gelmezdi şuan böyle bi ekran geldi hangileri seçili olmalı hangileri olmamalı ?
  3. eminn_

poco x3 nfc orjinal şarj aleti 33 watt

hangi şarjı almalıyım
  4. eminn_

internet yok acil yardım

modem böyle kırmızı oldu sebebi ne olabilir
  5. eminn_

cas cl5000j terazi bozuldu

işte çalışıyorum tamirciler gelmiyor terazi üst üste etiket basıyor 1 kere yazdır yaptığımda boş etiket yazdırıyor sorunu nasıl çözebilirim ?
  6. eminn_

sürekli mavi ekran alıyorum (minidump anlayan varsa ekledim)

https://www.dosya.tc/server35/ua9gfl/121621-14000-01.dmp.html https://www.dosya.tc/server35/ua9gfl/121621-15734-01.dmp.html
  7. eminn_

valorantda sürekli val 5 alıyorum

anlamına baktığında başkası girmiş diyor önceki 2 hesabımda hep böyle oluyordu yeni hesap açıp girdim oyuna ismimi yazar yazmaz yine val5 yedim prosfesyonel bir hacker var da benle dalgamı geçiyor valorantmı benle dalga geçiyor bu durum ciddi mi hata 5 olmasını ciddiye almalı mıyım
  8. eminn_

valorant hakkında dolandırıldım

oyuna girdikten 1 2 ay sonra skin almaya karar verdim herkes hesap almak daha mantıklı diyordu hem istediğin desenlerle beraber bir hesap alırsın hemde ucuza alırsın diyordu hesap alım satımın yasak olduğunu bilmiyordum hesabı aldım 2 3 ay sonra eski sahibi kurtarma aracılığıyla hesabı elimden...
  9. eminn_

kosovaya çalışmaya nasıl gidebilirim?

bilgisi olan var mı ? pasaportum var 18 yaşımı doldurdum 7. aydayım oranın para birimi euro ve resmi diller arasında Türkçe var ve bir çoğunluğunda türk vatandaşlar da var çalışmaya nasıl gidebilirim ne yol izlemeliyim ?
  10. eminn_

24g2u monitör aparatı

monitörün ayakları çok uzun bütün masamı kaplıyor rahatsız ediyor çözüm bulamıyorum başka ayak uyumlu ayak alıp takabilir miyim yukarı aşşağı sağa sola döndürmesi için bütün şekillere açık bi ayak var mıdır uyumlu monitörümde pivot özelliği var e sporcuların kullandığı ayaktan bahsediyorum
  11. eminn_

Yardım RIOT tarafından atılan mailler bana gelmiyor

mailimde spamda hiçbir yerde hiçbir şekilde yok 3 4 defa göndermeme rağmen mail doğru sebebi nedir bilet attım ama çok geç cevaplıyorlar yoğun oldukları için bir bilgisi olan varmı
  12. eminn_

ryzen 5 3600 r7 370 sistem ne kadar eder

şu sistemi satıcam ekran kartı hariç hepsinin kutusu garantisi faturası var garanti süreleri ayrı ayrı ortalama 1 yıl var ryzen 5 3600 4.2 ghz 1065 oc +t6 ultra 8+8 3200 mhz e die çipli gammix ram 16 gb r7 370 b450m s2h msı mag forge 100m 2 tb hdd ne kadara gider?
  13. eminn_

gmail telefonu değişmeme rağmen şifre değişirken eski telefona kod gidiyor

gmail hesabının eski telini kaldırıp yeni telefon ekledim fakat herşeye rağmen eski telefona kod gidiyor güvenliktan bakınca benim numaram gözüküyor ama şifre değişirken yine eski telefondan doğrulama istiyor
  14. eminn_

valorant hesabım çalındı

hesabımın eski bilgilerini bilen birisi sanırım ne yaptı nasıl aldı bilmiyorum ama hesabım çalınmış durumda ve şuan erişim sağlayamıyorum eskiye dair çoğu şeyi hatırlamıyorum ne yapmalıyım hesap 2.500 tl lik o kadar para yatırmıştım ne yapmam gerekiyor
  15. eminn_

valorant kullanıcı adı değiştirme

kullanıcı adım ve şifremi bilgisayarımda not defterine kaydetmiştim ve başka kişilerin eline geçmiş e posta ve şifre değişmeme rağmen kullanıcı adı ile hesabımı benden alabiliyorlar zor ikna edip hesabımı geri aldım riota bilet attığımda artık kullanıcı adı değiştirmiyoruz dediler ne yapmalıyım...
  16. eminn_

valorant biletimdeki gariplik

ana sayfada 31 dk önce son faaliyet diyor fakat mesaj yazan yok hiçbir değişiklik yok ve üstüne tıkladığım zaman 4 saat diyor son faaliyete neden böyle
  17. eminn_

valorant hesabım kapanmış

durduk yere böyle oldu ne yapmam gerekiyor hile vs açmadım
  18. eminn_

Valorant için hangi Windows sürümünü tercih etmeliyim?

Windows 11 hala yeterince iyi değil diyenler var ve kasma drop gibi sorunlar yaşıyorum Windows 10'a geçersem düzelir mi bazıları da Windows 11 10'a göre FPS de daha artışlı diyor ne yapmalım hangisini tercih etmeliyim?
  19. eminn_

R7 370 GPU kullanım 0 hatası

Valorant oynarken ya da başka oyun oynarken anlık 0'a düşüyor FPS ile beraber 3 5 saniyede düzeliyor bana çok sorun çıkartıyor bu sorunu nasıl çözebilirim sürücüler güncel.
  20. eminn_

Elektrik Kesintisi Sonrası PC'de Sorunlar Oldu

sabah elektrikler kesilmiş fakat o sırada pc kapalıydı pc yi elektrikler geldikten sonra açtığımda 2. monitör görüntü vermiyordu hdmı tak çıkar yapınca fanlar son hızda dönmeye başladı ve normal görüntü de gitti açılmadı da pc kapatıp açtığımda acıldı ama yine hdmı takınca fan son hızda dönüyor...
Geri