Arama sonuçları: *

1. groovy pancake

Görüntü alamıyorum

Yeni topladım anakart ve islemci sıfır, ram ve PSU ikinci el psu voltaj değerleri normal ekran kartı ise eski bilgisayarimdan çıkarttığım çalışan bu ekran kartı vardı onu taktım ama görüntü alamadım sebebi ne olabilir fanlar dönüyor ışıklar yanıyor herşeyi de taktigimi dusunuyorum ama görüntü...
  2. groovy pancake

Amazon indirimlerinden fan ve işlemciyi ayrı ayrı almayı düşünüyorum mantıklı mı

3000tlye 1000tl olacak olan indjrimden R5 5500 ve wraith stealth i ayrı ayrı almayı planlıyorum (mpk olan versiyonda yine 3000 TL'yi geçmiyor tutar) 3000 TL'ye ulaşması için mantıklı mı R5 5600 e falan baktım ancak stok sogutucunun 5600 ve 5600x için yetersiz olduğunun söylendiğini gördüm...
  3. groovy pancake

1500tlye bunlari almak mantıklı mı

Benim şuanda halı hazirda bir külüstür var buna 7-8k daha harcayarak doğru düzgün kullanılabilecek bir bilgisayar elde etmeye çalışıyorum anakart çok eski olduğu için ilk anakart ram ve işlemci almayı düşünüyorum ki anakarti da aldım MSI a520m a pro aldım R5 5500 almayı düşünüyorum bende hali...
  4. groovy pancake

Öğrenciyim parça parça pc toplamayı düşünüyorum nasıl ilerlemeliyim

öğrenciyim ve arttırdığım paralarla evdeki külüstürü düzeltmek istiyorum bu sene psu bozulmuştu 500w bir psu aldım onun yeterli olacağını düşünüyorum. Onun yanı sıra ileride ikinci el bir ekran kartı almayı düşünüyorum idare etmelik bir ekran kartım var çünkü. Şuanda önceliğim işlmeci anakart ve...
  5. groovy pancake

Yardım hp victus 16 laptop almayı düşünüyorum nasıldır kullanan varmı

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0047nt-ryzen-7-7840hs-32gb-1tb-ssd-8gb-rtx-4060-144hz-16-1-fdos-laptop-892p5ea-pm-HBC00004JMU8I bunu almayı düşünüyorum hp kullanan ryzen işlemci kullanan varsa yardımcı olabilir mi ilk defa laptop alacağım
  6. groovy pancake

üniversite için laptop bütçe 30k+

üniversiteye gideceğim mühendislik okuyacağım oyun vesaire oynuyorum edit falan da yaparım işimi görecek ve beni üni boyunca idare edebilecek bir laptop önerebilir misiniz
  7. groovy pancake

500gb sata ssd öneri

500gb sata ssd almayı düşünüyorum şuan piyasada en uygun sorunsuz ve f/p sata ssd hangisidir
  8. groovy pancake

2000 Tl Bütçeyle Oyun Ve Discord Için Kulaklık Önerebilir Misiniz

2000 tl bütçem var razer barracuda x düşünü yorum daha iyileri var mıdır ne önerirsiniz
  9. groovy pancake

240 gb ssd tavsiyesi

240 gb sata ssd tavsiye edebilir misiniz fiyat performans şimdiden teşekkür ederim
  10. groovy pancake

Bim'e Atari ve El Konsolu Geliyor!

mini el atarisi veya atari de hangi oyunlar oynanabilir yada ne kadar süre pili dayanır merak ediyorum mini el atarisini alabilirim 125 tl çok da bir şey değil güzel nostalji oyunlar olur ise bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim
  11. groovy pancake

babam telefonumu aldı telefoncuya rehberi yedek kayıt yapacak telefonda görmemesi gereken şeyler var

benim rehberim bozulan telefonumda kaldı babam o rehberi geri almak için telefoncya gidecek telefonu açtıracak nasıl engel olabilirim telefonda babamın görmemesi gereken şeyler var
  12. groovy pancake

realme c21 mi c25 mi

kararsız kaldım realme c21 mi realme c25 mi almalıyım birde fiyarları düşer mi ne zaman almalıyım
  13. groovy pancake

yaz tatili için 3 aylık game pass ve geforce now almayı düşünüyorum

internet hızım 70mps geforce now için yeterli olacağını düşünüyorum onun dışında game passdeki oyunların ne kadarını oynayabilirim değer mi birde geforce now ile oynayabileceğim oyunlar çok çeşitli mi
  14. groovy pancake

2k civarına telefon önerisi

fiyatların düşmesini bekliyorum düşer mi onun dışında realme c21 ve c25 arasında kaldım hangisini önerirsiniz onun dışında öneriniz var mı
  15. groovy pancake

Final Fantasy VII hala oynanır mı

almayı düşünüyorum hala oynanırmı oynanmazsa onun dışında ne oyun önerirsiniz maks 15 tl
  16. groovy pancake

yıl başı hediyesi ne almalıyım

arkadaşa hediye alacağım arkadaş teemo main vızvız teemo ve...
  17. groovy pancake

bir anket hazırladım yanıtlarsanız sevinirim sonuçlarını paylaşacağım

https://forms.gle/XKqge59ekXXUMFSy7 sonuçlarını ay sonu gibi paylaşacağım şimdiden teşekkürler 1640022619 anketin eksikleri varmıdır?
  18. groovy pancake

bir site vardı para verip video alıyordun adı neydi

sitede hintli abilerden falan happy new year videosu alıyordun para verip ismini söylüyorlardı neydi adı
  19. groovy pancake

2k bütçe telefon önerisi

bütçe 2k genelde film vesaire izlerim çok foto çekmem ama çekmek istediğimde 2013 tablet gibi çekmesin ve istediğim oyunları oynayabileyim yeterli
  20. groovy pancake

brave wallet hakkında

brave indirdim brave wallet nedir birisi beni aydınlatabilir mi
Geri