Arama sonuçları: *

• Users: bartu_5
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bartu_5

Monitör üstü led tavsiyesi

Monitör üstü led tavsiyesi verir misiniz f/p çok pahalı şeyler önermezseniz sevinirim :)
  2. bartu_5

Sitrülin malat önerisi

merhabalar, yaklaşık 1 yıldır fitness yapıyorum bayağı ilerledim ve daha da ilerletmek istiyorum. takviye olarak sitrülin malat almayı düşünüyorum fakat daha önce pre workout dışında hiç tekil olarak kullanmadım. Önerilerinizi bekliyorum. Not: öğrenciyim o yüzden öğrenci dostu fiyat performans...
  3. bartu_5

Öneri 2 Milyona kadar max 10 yaş 150 bin km geçmeyecek araç önerisi

Merhabalar babamla araba bakıyoruz. genelde ikimizin kullanacağı, konforlu, uzun yolda yormayacak, dış görünüşü de önemli. Premium markalardan öneri olursa çok iyi olur. Otomatik, turbo beslemeli ve sanruflu olmalı. Not: Kredi ile 2 milyon civarına çıkabileceğimiz araçlar da uygun.
  4. bartu_5

Öneri Monitör standı öneri yapar mısınız

2 li monitör standı arıyorum bütçe dikkate alınarak öneri yapar mısınız 1. monitörüm AOC 24G42E 2.si 21.5 inçlık aoc marka model bilmiyorum biraz eski [H3 id=''][/H3]
  5. bartu_5

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F için ekran kartı önerisi

dostlar sistemim Ryzen 5 7500F Asus prime b650m-r 32 gb 6000 mhz ram Ekran kartı önerisi yapar mısınız, Rtx 5060Ti nasıl olur?
  6. bartu_5

Yardım Kasamdaki Psudan sesler geldi ve fanı çalısmayı kesti

Yaklasik 5-10 dakika önce bilgisayarimi actim, steam ve spotify girişlerimi yaptım o sirada onlar acilirken su almaya gittim ve kasadan cat cut diye sesler geldi ve bi anda pat etti en son. Anlamaya calisiyordum masadan kablolar dustu falan sandim fakat bi baktim ki psu fanı durmuş, bilgisayar...
  7. bartu_5

Öneri Psu önerisi yapar mısınız

bütçe 4 bin TL'ye kadar. Örnek PSU ekteki linkteki psu alınır mı? Öneri yapar mısınız
  8. bartu_5

Yardım ACİL!! G29 garanti konusu

Merhabalar öncelikle, g29 almayı düşünüyorum fakat satan firmaların çoğu ithalatçı garantili satıyor. Bu durum bi problem yaratır mı, garantiye yollamak istesem zor olur mu ve en önemlisi alınır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  9. bartu_5

Logitech G29 vs Rampage Rowdy V997

Merhabalar direksiyon seti almayı düşünüyorum. G29 şu anda 15.400TL Rampage V997 12.150TL Ets2 oynamayı düşünüyorum, hangisini almak daha mantıklı, neden? Ek olarak da sizce direksiyon seti alınır mı. 1 Sene kullanıp sonra satabilirim?
  10. bartu_5

Yardım ACİL!! Kasa fan bağlantısı

merhabalar ben yeni ekstra fan aldım Kasım’ın içine ve bu fanlari kasanın içindeki stok eski fanlarla birlikte aynı hub’a bağlamak istiyorum fakat kasanın stok fanlari nereye bağlıdır bilmiyorum Yardımcı olabilir misiniz ek olarak kasanın önünde şerit led var ben bunu da yeni aldığım fanın...
  11. bartu_5

Öneri Şerit led ışık önerisi

https://www.trendyol.com/neeko/sese-ve-muzige-duyarli-neon-led-rgb-esnek-2-5-metre-kumandali-full-p-827049688?boutiqueId=61&merchantId=183409&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&utm_campaign=827049688&adjust_campaign=product_free_202572120_TR&utm_source=share&utm_medium=produc...
  12. bartu_5

Öneri Şu anki setupuma ek olarak öneri ne alabilirim görüntü için

selamlar anlık setup bu şekil ne eklenebilir? görüntü istiyorum biraz daha. Bu da sağ tarafta kalan duvar, ışıklı şeyler vs. önerebilir misiniz?
  13. bartu_5

Sistem için kaç watt psu gerekli olur

ryzen 5 7500f kullanıyorum ekran kartım şuanlık gtx1650super anlık psu'm 400W. henüz yükseltmedim yükseltirsem 9060xt, 7800xt 6800xt gibi kartlar olabilir kaç watt psu almalıyım sizce
  14. bartu_5

Dark x force kasa içine stok fanlara ek olarak linkteki fanlar nasıl olur?

https://www.hepsiburada.com/gameforce-7r-pro-seri-4-lu-set-rainbow-ledli-sessiz-120mm-12cm-kasa-fani-p-HBCV00000BL6E3?sayfa=1
  15. bartu_5

Öneri Dark X-Force kasa içine alabileceğim ek fan önerisi

dostlar kasamı masanın üstüne çıkardım. Kasanın içindeki fanları değiştirmek istiyorum önerebileceğiniz F/P kasa içi fan 3-4lü paket halinde var mıdır? (argb olursa güzel olur)
  16. bartu_5

Öneri Sistemime uyumlu güvenilir Psu ve kasa önerisi

Sistemim; Ryzen 5 7500F Asus Prime B650M-R micro-atx 32Gb Patriot viper 2x16 gtx1650super(değişecek) anakartımda beyaz detaylar olduğu için kasayı da beyaza çevirmek istedim. şu anki kasam Dark X-force bu arada kasa yerde sağ kısmı masaya dayalı şekilde olacak. Kasa için (çok pahalı olmayacak...
  17. bartu_5

Sistemime ekran kartı önerisi

Ryzen 5 7500F Asus prime B650M-R 32Gb 2x16 gb Patriot 6000MHz Ram şu anlık ekran kartım Gtx1650 Super yükseltmediğim tek parçam yerine alabileceğim ekran kartı önerebilir misiniz? Geleceğe dönük olursa sevinirim. (Gta 5 Online, Ets2 Online, CS2, Rainbow six oynuyorum)
  18. bartu_5

Çözüldü✓ Beyaz kasa + Psu önerisi

En az 650W güvenilir 80+ sertifikalı psu ve Beyaz şık duran bir kasa önerir misiniz? (Kasa ayak dibinde yerde duruyor ve sağ tarafı masaya dayalı)
  19. bartu_5

Kasa içi siyah-beyaz ARGB öneri fan

Siyah veya beyaz, argb destekli, sessiz, Dark X-force kasa için fan önerir misiniz?
  20. bartu_5

Vücut geliştirme gainer toz destekleyici öneri

https://proteinocean.com/gainer-paketi https://takehiq.com/collections/karbonhidrat-tozu-ve-kilo-aldirici-gainer-toz-cesitleri/products/hiq-gain-deluxe-5-kg?variant=41426773508157 Çok bir bilgim yok, hangisi daha kaliteli ve alınmalı? Başka marka öneriniz olursa açığım.
Geri