Arama sonuçları: *

• Users: Faruk Emre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Mt 25 direksiyon çevirince gelen garip ses

Motoru stop ettikten sonra sağa çevirince arada bir ses yapıyor garip bir ses ve nedenini bulamadım motoru tamamen baştan toplattırdım ustama ama zararsız gözüken bir ses yapıyor belki giderken de sağa döndüğümde çıkıyordur ama bilemedim tam sağ yaptığımda da gelmiyor arada bir yerde o hizaya...
  2. F

Yeşil Pasaport çıkartabilir miyim?

Babamdan dolayı yeşil pasaport çıkartabiliyorum ancak bu sene 18 oldum üstüne mezuna kaldım öğrenci gözükmüyorum 1ay içinde çıkartmam da gerekiyor nasıl çözebiliriz bu durumu alabilir miyim psaport acaba?
  3. F

mosso cavalier 700 kaça gider?

2. el olarak satmak istiyorum ancak piyasası hakkında bilgi bulamadım. kozmetiği biraz kötü yarışlara giderken otobüs bagajında çizilebildiğinden dolayı. mosso cavalier 7000 tourney (2017) başka da aklıma pek bir şey gelmiyor genel olarak bu şeklide bir bisiklet
  4. F

Yardım AirPods pro 2. nesil tekinden ses gelmiyor

airpods pro 2. nesil var androidden kullanıyorum tekine bağlanıyor ancak sağ kulak hiç bi şekilde ses vermiyor çoğu yöntemi denedim. sıfırlamak vs vs. nasıl çözebilirm?
  5. F

Msi gk50 elite kb white yazılım

Yazılımında istediğim modlar yok bunu çözebilir miyiz başka bir yazılım vs ile mesela stabil yansın ben dokunduğumda stabil yanan renk üstünden beyaz bir dalga geçsin ama normal kendi yazılımında böyle bir mod yok başka bir yöntemle çözülebilir mi?
  6. F

370TL civarına en iyi mouse önerisi

siz önerdikçe uygun olup olmadığını söylerim aşırı takılmam ufak tefek şeylere siz en iyi özelliklere sahip olanları listeleyin eleyerek gidelim
  7. F

3600x bronze slikon oc için öneri

bronze slikon çıktı testten ve oc yapmak istiyorumstok soğutucu ile yük altında sabit 70 derece gidiyor sizce ayarları nasıl yapmalıyım?
  8. F

Yardım amd radeon software ayarları nasıl olmalı en yüksek performans için

en yüksek performans için ayarları ne yapmalıyım?
  9. F

valorantta istediğim fps yi alamıyorum

düşük ayarlarda oynuyorum rx5700xt + 3600x pc im var fps im az nasıl düzeltebilirim
  10. F

beyler uzun süredir kas çalışmıyordum ve bir sorum var

beyler uzun süredir antrenman yapmıyordum dün başladım. yaşım 15 bu yüzden kendi vücudumla çalışıyorum şınav/mekik/plank gibi 1 2 yıldır kaslarımı çok zorlamıyordum dünki yaptığım antrenmandan sonra karın kaslarım azaldı görüntü de bu nasıl olabilir? düzelir mi? hani ilginç
  11. F

Yardım oynayışım ve editlerim hakkında yorum yapın! VALORANT

videoda iken denk gelen iyi vuruşlarımla bir video oluşturdum editciler editlerimi oyuncular oynayışımı yorumlasın!
  12. F

valorantta düşük fps alıyorum

3600x + rx5700xt kullanıyorum valorantta fps im ort 250 olsa yetecek ama başlkarda öyle başlıyor sonrasında 150 130 lara düşüyor ne yapmalıyım en yüksek fps alacağım ayarlar nelerdir
  13. F

Yardım mousepad yüzeyi kaymıyor!

mousepad im uzun 90x40 bir mousepad ancak mouseun olduğu yer kayganlığını biraz yitirmiş durumda diğer taraflarda mouse daha iyi kayıyor bunun sebebi ya kolumdan dökülen terlerdir ya da mouse un tabanıyla etkileşimindendir orayı neyle temizlersem düzelir?
  14. F

Yardım En iyi performans için biosdan neleri aktif etmeliyim?

R5 3600x için neleri aktif etmeliyim? Sıcaklık sorunum yok hangi ayarları açmalıyım başka yerlerde performansa iyi yönde etki edenayarlar var mı ? 1616341698 Xmp high frequency support nedir auto da lvl 1 2 3 var onu ne yapmalıyım full performans için 1616342266 @RevDeisDou sen anlıyordun bu...
  15. F

forza horizon 4 24TL ye satan yerler güvenilir mi?

arkadaşım dedi 100tl ye steamden alacaktık 24TL ye mc PREMİUM satan yerle aynı site falan dedi güvenilir midir acaba? direkt güvenilmez demeyin daha önce the crew 2 yi 9 tl ye aldım (sağlam geldi aynı site değil)
  16. F

Yardım amd radeon software ekran kartı profili

amd radeon software ekran kartı profili ayarları nasıl olmalı? ayarları nasıl yapmalıyım nasıl yaparsam fps en iyi hale gelir? şuanda tüm hepsi kapalı ve ya oyun ayarlarını kullanda nasıl yapmalıyım otomatik ayarlardan e spor - standart - oyun farkı nedir hangisini önerirsiniz?
  17. F

valorant fps sistemimde nasıl olmalı

rx5700xt ve 3600x le fulla ayarlarda yer yer değişen ama 160 150 genelde diyebiliceğim bir fps alıyorum en low ayarlarda 150 civarı geziyor 110 gibi 100lere düştüğü de oluyor her iki ayarlardada ne yapmalıyım? 1615992630 @EnverPasha hocam fulle aldım 210 fps civarı ortalama aldığımda oldu ama...
  18. F

Yardım şöyle bir hata aldım bu nedir?

bu hata ne anlama geliyor? önemli mi?
  19. F

Yardım valorant düşük fps alıyorum

rx5700xt ve r5 3600x im var 1080p de oynuyorum. ayarlarım hepsi en düşükte görüntü netleştirme ve çok izlekli görüntü oluşturma açık. 140 150 fps arası geziyor 110 lara indiği oluyor bunu arttırmanın yolu var mıdır?
  20. F

forza horizon 4 steam ve microsoft store

ben daha önce microsoft hesabımla forzayı gamepass ile aldm ve bayağı ilerledim şimdi steamden 92tl ye almak istiyorum aynı hesapla girebiliyor muyum? steam ve microsoft hesaplarım farklı maillerde
Geri