Arama sonuçları: *

1. K

Steam random keyleri

arkadaşlar bu randomlar keylerden ciddi anlamda düzgün birsey cikaran oldu mu yani parayi cope atmaktsan baska bi seyi yok bence
  2. K

Valorant hwid ban yedim nasil acicam

arkdaslar bildiginiz spoofer vs var mi nasil yapicam cok pahali olmamak sartiyla
  3. K

Rockstar games an error while authenticating hatasi

arkadaslar boyle bi hata aliyorum sebebi nedir nasil cözerim
  4. K

Oyun önerisi plsssss

arkdaslar yeni pc aldim oynicak oyun bulamiyorum valodan farkli bisey oynamak istiyorum rdr 2 oynadim baska ne önerirsiniz
  5. K

Gtx1650ti i5 12400 ortalama kac fps

arkadaslar 2.el laptop alcamda gtx 1650ti ve i5 12400f var 12 gb da ram var valo cs gibi oyunlarda kaç fps alırım ona göre monitör alcam çünkü 1738253905 alo yardim
  6. K

17k civarina alinabilecek laptop

arkadaslar 17 k civarina laptop ariyorum oncesinde kasam vardi fakat annem sattirdi cok dağinikmis suan 11.sınıfım yani cok fazla oyunda oynuyorum ama yinede laptop almam lazim ne önerirsiniz
  7. K

Zoretanin kullanmaya başlıcam

arkadaslar bugun dermatolağa gittim kan tahlili aldilar ve zoretanin başlıcaz dedi doktor internetten yan etkilerine bakınca korktum açıkcası sizde kullandiysaniz deneyiminizi anlatir misiniz yüzümde cok fazla sivilce kalmadi fakat lekeler duruyor sivilce artmasi yaşar mıyım malum okul fln var...
  8. K

Iddia bayi parami vermezse

arkadaşlar 18 yaşın altındayım kupon yapiyorum adam bisey demiyo ama adam eğer kazandigimda parami vermeyebilir mi veyahut abimle gitsek (25) parayi vermek zorunda mi atiyorum 6000tl tutsa
  9. K

Hosting olmadan websitesi yayınlayabilir miyim

arkadaşlar bende domain var fakat hostingim yok pc sürekli açık kalsa olmaz mı
  10. K

Nike tech alabileceğim siteler

arkadaslar nike tech alacahim boyle dripmamba tarzi bildğiniz yerler vvar mı
  11. K

Kripto şirketlerin verdigi kayıt bonusu sıkıntılı mı

arkadaşlar şimdi okxtrden 700tl para yattı bugun herkese bilenler bilir ablamda avukat bana diyor kara para aklıyolar bu sistemler uzerinden kimse babasının hayrına sana niye 700tl versin dedi sizce öyle bir şey olabilri mi 1736780151 yani başıma bela olabilirmiş
  12. K

A1 ehliyeti hersey dahil ne kadar tutar

a1 ehliyeti hersey dahil ne kadar tutar
  13. K

112yi aramalı mıyım astimim tuttu

aksamdan beri nefes darligi yasiyorum astim hastasiyim ilacim bitmis arasam ne derler gelirler mi
  14. K

Vivo y28 telefon alınır mı

mediamarkta 8k gibi bi ücreti var sizce bu telefon nasil
  15. K

OKXTR Paralarınız yattı mı

1 ocakta kampanya bitiyordu ancak benimki yatmadi sizinki yattı mı 1735832282 700tl yatmasi gerekiyordu
  16. K

Itopya kuark vane hazir sistem alınır mı

https://www.itopya.com/kuark-vane-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-geforce-_h27639#kategori_11 arkadaşlar linkteki bu ürün alınır mı özelleştirmem gerekenleri söylerseniz
  17. K

MSİ G2412F GAMİNG GECESİ İNDİRİMİ

https://www.incehesap.com/msi-g2412f-23-8-1ms-180hz-adaptive-sync-ips-full-hd-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-71448/ arkadaslar gaming gecesinde bu monitör alinir mi ne kadara düşer
  18. K

Yeni sistem toplayacağım yılbasıdan sonra zam gelir mi

arkadaslar gelecek ayin 25i gibi sistem toplayacağım fakat yılbaşından sonra genelde zam geliyor benim param euroda ztn ama cok bi artış olabilir mi
  19. K

Pc alicam ne almaliyim

arkadaslar yeni pc toplamak istiyorum hazir sistemde olur fark etmez daha oncesinde rtx3060ti vardi elimde onu sattim suan 4060 almayi dusunuyorum sizce ne yapmaliyim cogunlukla valorant oynuyorum fakat rdr2 falanda oynarim yine + olarak monitörde önerirseniz sevinirim onun içinde bütcem 4.5k...
Top Bottom