Arama sonuçları: *

• Users: Nors35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Mavi Ekran WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Hatası

RAM:Corsair 2x8 GB CL16 3600 MHz SSD veya HDD modeli: M300 500 GB & 2 TB Seagate 256 MB 7200 RPM Ekran kartı: Strix 3060 Ti V2 Anakart: MAG X570S TORPEDO MAX İşlemci: R7 5800X Merhaba. Her şeyi güncelledim Windows 11 tekrardan kurdum BIOS flash atıp sürücüleri tekrardan kurdum ve minidump...
  2. N

Condenser önerir misiniz ?

Merhabalar twitch canlı yayınları ve malum evdeyiz lazım olduğunu düşünüyorum bunun için 1600 fiyat bandında bir condenser mikrofon arıyorum . aklımda at2020 almak var fakat bunun içim ekstra birşeye ihtiyac duyar mıyım işte fiziksel panel gibi şeyler var sesi detaylandırmak için veya bir kablo...
  3. N

Yardım Harici mikrofon önerir misiniz ?

Harici mikrofon önerir misiniz ? at 2020 ve quadcast var aklımda
  4. N

Wireless Kulaklık önerir misiniz ?

Merhabalar iyi günler, vatan bilgisayar üzerinden 2400 tl ye Pro X Wireless kulaklığını aldım fakat memnun kalmadım kendisini iade edeceğim bu fiyat bandında güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum mikrofonu kaliteli olmasını istiyorum sebebi ise hem arkdaşlarım rahatsız olmasın hemde yayın açmak...
  5. N

Wierless kulaklık önerir misiniz ?

Merhabalar ben wierless kulaklık arıyorum kafamda 2 ürün var. Logitech Pro X 7.1 Wierless : ürünü stoklarda bulamadım. https://www.logitechg.com/en-gb/products/gaming-audio/pro-x-wireless-headset.981-000907.html HyperX Cloud Flight Wireless...
  6. N

650 ₺ lik Mikrofon önerir misiniz ?

Snopy SN-05P adında bir kulaklık buldum fiyatı benim için uygun fakat internette hiç test videosuna karşılaşmadım tepe fiyatı olarak bana 600 tl lik mikrofon önerebilir misiniz ? not: İletişim için kullanacağım sesli aktivitelere çok katıldığım için beni üzmeyecek bir mikrofon arıyorum.
  7. N

Yardım Yeni ssd aldım bilgisayarım görüyor ama disk yönetiminde gözükmüyor.

Yeni ssd aldım Crucial BX500 240 gb kendileri bilgisayarıma taktım aygıt yöneticisinden gözüküyor ssd'im fakat disk yöneticisinden eklemek istediğimde yeni disk bağlantı ekranı gelmiyor .
  8. N

Sistemi'mi eleştirebilir misiniz ?

ST2000DM008 SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk MZ-V7S1T0BW SAMSUNG 1TB 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 3300MB Yazma) CW-9060039-WW CORSAIR Hydro Serisi H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu MSI MPG B550 GAMING PLUS 4400MHz(OC) MSI 31.5"...
  9. N

Hangi markanın hangi modeli ?

Merhabalar , daha önce bir konu açmıştım sistemimi eleştirin başlığında sistemi nerdeyse son hallerine getirdim https://donanimarsivi.com/forum/konu/toplamak-istedigim-bilgisayari-elestire-bilir-misiniz.183105/ sistem şu şekilde ST2000DM008 SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0...
  10. N

Toplamak istediğim bilgisayarı eleştire bilir misiniz ?

Merhaba dostlar toplamak istediğim bilgisayarın parça bilgileri üstte para karşılı ise atlda olmak üzere koyacağım sizden istediğim bu bilgisayarı eleştirin şu olsa daha iyi onun yerine bunu yap gibi bilgisarı itopyadan almayı düşünüyorum . Not: ekran kartı yerine 3070 düşünüyorum fiyat olarak...
Geri