Arama sonuçları: *

• Users: Caiqen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Caiqen

Jack Girişi Farklı mı?

benim arctis 3 kulaklıgımın kablosu kopmuştu garantiden yeni istedim gönderdiler Playstationda sadece ses veriyor mikrofon çalışmıyo telefona takınca ne ses ne de mikrofon hiçbiri çalışmıyo en üst halkası daha kalın gibi onunla ilgisi olabilir mi yardımcı olur musunuz?
  2. Caiqen

12400F ve 4060 Ti nasıl sistem

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-ti-gaming-oc-8g-h610m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html# sistem bu sizce bu fiyata alınır mı sistem bekleyemem acil lazım veya önerebileceğinix rtx sistemler var mı?
  3. Caiqen

Yardım Flash ile driver kurma

şuan sistemde baya eski bir driver kurulu sistem İnternete bağlanmamalı flash ile driver kurabilir miyim lütfen çok acil 1668091437 ekran kartı rxvega56 1668091474 birde oluyorsa eski driveri silmem gerekiyor mu
  4. Caiqen

Bu fiyata alınır mı değiştirmem gereken parça var mı

14.500 TL ye denk geliyor alınır mı sizce işlemci stok 5500 ben 5600 ile değiştirdim gerek var mı stok halinde alayım mı?
  5. Caiqen

Yardım Ekran kartı dosya eksikliği

Solidworks için kullandığımız bilgisayarda ekran kartı olarak RX VEGA 56 bulunmakta yeni yeni anormal bir biçimde ölçü hesaplarken çok bekletiyor çalışanımızın dediğine göre ekranda "Ekran kartı dosyası eksik" (?) diye bir hata gözükmüş. driverleri güncellemeyi düşünüyorum fakat bilgisayar...
  6. Caiqen

14000 TL bütçe ile hazır/toplama Pc

14000 tl ile güzel bir sistem almak istiyorum önerebileceğiniz nvidia veya amd sistem var mi nvidia daha cok tercihim
  7. Caiqen

İş için bilgisayar önerisi

merhaba maksimum 2000tlye laptop veya masaustu bi bilgisayar onerir misiniz mail büro işleri icin kullanicam sadece
  8. Caiqen

kan aldırdıktan sonra şişlik

beyler aranizda bilgili biri vardır belki sabah kan aldirdim sonra biraz ağırlık kaldırdım spor yaotigim icin kan9 aldirdigim bolge baya sisti sonra soguk pres yaptim biraz indi ama hala hafif şiş ve morardı doktara gideyim mi sizce yoksa normal bir şey mi
  9. Caiqen

Ekran Kartı Stokları Ne Zaman Yenilenir ?

pc toplamam gerekiyor 1660 li pc alacagim fakat hiçbir yerde stok yok ne zaman yenilenir tahmini
  10. Caiqen

sizce bu sistemle kaç fps alınır

arkadaşlar bu sistemle cs valorant gta gibi oyunlarda kaç fps alırım
  11. Caiqen

Blade Ryzen 3 3100 + RX 5500 XT sistem alınır mı?

bu sistem nasıl sizce alınır mı csgo valorant gta 5 gibi oyunlarda kaç fps alırım? bu fiyatlara daha iyi önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz https://www.gaming.gen.tr/urun/21645/blade-3100-amd-ryzen-3-3100-asus-dual-rx-5500-xt-oc-8gb-evo-8gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  12. Caiqen

9000'e toplama veya hazır sistem önerisi

Öncelikle herkese iyi akşamlar benim 9000 tl bütçem var 9000 tl bütçe ile iyi bir hazır sistem veya toplama oyun bilgisayarı almak istiyorum önerilerinize açığım.
  13. Caiqen

Donanım Arşivinin yeni sistem tavsiyesi alınır mı?

Geçen günlerde attığı videoadaki sistem tavsiyesi alınır mı?
Geri