Arama sonuçları: *

1. Yumuklu Sucurta

After Effects ve 4K Editlerde Kasma — Sistemi Nasıl Güncelleyebilirim?

Merhaba, Bir sosyal medya ajansında aktif olarak video prodüksiyon ve post-prodüksiyon işleri yapıyoruz. Özellikle After Effects’te kompozit işler ve Premiere Pro’da 4K video düzenleme sırasında ciddi kasma problemleri yaşamaya başladık. Sistemin mevcut özellikleri şöyle: Anakart: B550 AORUS...
  2. Yumuklu Sucurta

Öneri Almanyadan ne alınabilir?

Merhaba arkadaşlar haftaya 3 aylık Almanyaya gidiyorum. Oradan muhakkak al Türkiyede pahalı dediğiniz teknolojik ürün olarak neler var? Örneğin ses kartı ve ekran kartı geliyor aklıma. Fikirlerinize açığım. (Telefonum 14 pro, telefon almaya düşünmüyorum)
  3. Yumuklu Sucurta

Valorant 1440P'de oynayınca restart atıyor

Merhaba arkadaşlar. Forumda konusu açılan Samsung G61SD 2K 240hz Oled monitörü aldım. İşlemcim R5 3600 ve ekran kartım MSİ RX 5600 XT Gaming X. Oyunda +300 FPS civarında alıyorum genelde. Oyunu 2K çözünürlükte oynarken PC kendini restart atıyor. Sebebi ne olabilir? PSU Corsair 650W. Ayrıca...
  4. Yumuklu Sucurta

15K bütçe ile DDR5 parça önerisi

Hepinize merhaba arkadaşlar, 15.000 TL bütçe ile DDR5 Anakart, İşlemci ve Ram önerisine ihtiyacım var. Ram 32 GB olması lazım. *Render - Video montajı ve oyun için kullanacağım. 1080Tİ Ekran kartı ile kullanacağım. En Fiyat/Performans dediğiniz ürünler neler ve Ryzen olursa sevinirim. Bir...
  5. Yumuklu Sucurta

Yardım Ebay ve Vergilendirme

Arkadaşlar Ebayden 250$’a bir şey sipariş vermek istiyorum ama yeni vergilendirmeyle bana ne kadar mal olacak hakkında bilgisi olan var mı? Kargo amerikadan gönderilecek ve kaegosu dahil 250$ tutuyor. Hesaplayabilir misiniz?
  6. Yumuklu Sucurta

Windows 11 kurmalı mıyım

Arkadaşlar depremden sonra PC'yi ilk defa açıyorum.Format atacağım ama bu sisteme W10 mu W11 mi kurmalıyım?
  7. Yumuklu Sucurta

Ram önerisi

1800 Tl'ye kadar alabileceğim en iyi 8x2 Ram nedir dostlar çipinin iyi olmasını unutmayınız lütfen her türlü fikre açığım https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-fury-beast-rgb-16-gb-2x8-3600-mhz-ddr4-cl17-kf436c17bbak2-16-fiyati,1331435646.html (karşıma çıkan opsiyonlardan)
  8. Yumuklu Sucurta

Hangi Anakartı almalıyım?

selam selam,İkisi arasında kaldım hangisini almalıyım? Hangisinin ses kartı daha iyi? Ya da bunlar dışında tavsiyeleriniz var mıdır? 1) https://www.itopya.com/gigabyte-b55...-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dp-atx-anakart_u16830 2)...
  9. Yumuklu Sucurta

B550 Anakart tavsiyesi

4000TL bütçe ile alabileceğim en iyi anakart nedir arkadaşlar? Şu anki işlemcim r5 3600 ama ilerde değiştirmeyi düşünüyorum.(Depremden sonra birisi evimize girip ramlerimi çaldı ve ayrıca ekran kartını sökmeye çalışırken anakartı kırmış) Aklımdaki Anakart şu...
  10. Yumuklu Sucurta

15.000 TL Laptop önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar,uzun bir aradan sonra bir uğruyayım dedim. Edebiyat öğretmenime Laptop almak istiyoruz.Yazı yazmak,film izlemek gibi günlük işler için kullanacak oyun oynamayacağını söyledi.Bu bütçede alabileceğimiz en iyisi nedir ? Ekran-renk,kasa-ısınma,klavye vs uzun ömürlü...
  11. Yumuklu Sucurta

Öneri ID-COOLING SE-224-XT alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar. R5 3600 işlemcim için bir soğutucu almak istiyorum.Bu fiyat bandında daha iyi bir soğutucu var mı ? 100TL kadar arttırabilirim sorun değil. Yanında gelen termal macun iyi midir ? https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-red-120mm-4pin-pwm-ledli-islemci-sogutucu
  12. Yumuklu Sucurta

Öneri 7000 TL Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar,Üniversite okuyan arkadaşım için gündelik olarak işini görebileceği 7000TL bandında Laptop önerisi istiyoruz.Bu fiyat bandında alabileceğimiz en iyi Laptop nedir,yardımcı olursanız çok seviniriz.7000'i aşmasın lütfen.
  13. Yumuklu Sucurta

Öneri 10.000₺ 17.3 Laptop önerisi

Arkadaşlar iki laptop arasında kaldım, Aradığım özellikler : -17.3 inç 144hz,16gb ram ve iyi bir işlemci. :) -Bu ikisinden hangisi alınır ? Daha iyileri var mı ? Önerilere açığım. https://ty.gl/eqnzkrg7ng https://ty.gl/2mj6s4giyh 1632642983 İstisna 16.1 inç önerilere açığım.
  14. Yumuklu Sucurta

Valorant için Gaming Laptop önerisi

Herkese iyi günler arkadaşlar.Üniversiteye gideceğim.Valorant oynamak için Laptop almak istiyorum. İstediğim özellikler : -17.3 inç 144hz ekran - İyi bir işlemci :) -Ekran kartı bir tık düşük kalsa da olur. Bütçe: 10K Bulduğum bazı ürünler ...
  15. Yumuklu Sucurta

Yardım Redragon Klavyelerden Hangisini Almalıyım?

Merhaba arkadaşlar.Mekanik bir klavye almak istiyorum.Gözüme bu ürünleri kestirdim,aralarındaki fark nedir ve sebebiyle hangisini tercih etmeliyim ? - https://www.qp.com.tr/redragon-k552-kumara-red-switch-tkl-rainbow-turkce-q-oyuncu-klavyesi -...
  16. Yumuklu Sucurta

Öneri 850TL Kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar.Yeni kulaklık alacağım.Önceliğim FPS oyunları oynamak.Aklımda Razer BlackShark V2 var.Normalde Cloud Alpha alacaktım fakat anakartımdan dolayı tam veirm alamayacağım ve düşük ses sorunuyla tekrar karşılaşmak istemediğimden dolayı(HS50 pro'da karşılaştım) USB ses kartı olan bir...
  17. Yumuklu Sucurta

Yardım HS50 pro'ya ses kartı almalı mıyım ?

Merhaba arkadaşlar.Corsair HS50 pro kullanıyorum.Yakın zamanda makul bir fiyata 2.el HS60'ın ses kartını buldum,açıkcası ses kartını alırsam bana daha iyi bir ses kalitesi-ses seviyesi verir mi ? Ne gibi artıları olur? Anakartım B450M S2H.
  18. Yumuklu Sucurta

Arctic Mx-4 2019 Sahte çıktı !

Herkese iyi günler arkadaşlar.Başımdan yenice geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.Geçtiğimiz hafta N11 üzerinden “Detay Bilgisayar” adlı satıcıdan almış olduğum Arctic Mx-4 2019 edition adı altında satılan termal macun sahte çıktı.Şüphelerim üzerine Arctic yetkililerine gmail üzerinden...
  19. Yumuklu Sucurta

Öneri Corsair HS50 Pro vs GamePower Kizaru

Herkese iyi günler arkadaşlar. 450 TL bütçem var. İki kulaklık arasında kaldım.Gönlüm 1 tık Gamepowerdan yana daha çok F/P işime yarayacak bir ürün arıyorum.Arasında 130TL gibi bir fiyat var.Gamepower sıkıntı çıkarır mı ? Kullanan var mı ? 1. Corsair HS50 Pro...
  20. Yumuklu Sucurta

Öneri Fiyat/Performans Mousepad önerisi

Herkese merhaba.Fiyat/Performans mousepad arıyorum.Özellikle ince olmasını isterim ve 800 DPİ'da kullanıyorum.Aşşağıdaki alınır mı ? Ne tavsiye edersiniz ...
Geri