Arama sonuçları: *

1. Afacan Dennis

Üst panele 360 mm sıvı soğutma takabileceğim kasa önerisi

selamlar elimde corsair 360mm naitulus rs modeli bir sıvı soğutma var beyaz renk bu modele uygun fp oranı güzel bir kasa bakıyoruım önerilerinizi bekliyorum psu lu veya psu suz fiyatı uygun olursa sevinirim 2. sistem olarak toplayacağım
  2. Afacan Dennis

CORSAIR NAUTILUS 360 RS White alınır mı ?

Selamlar bu soğutucu 14900k yı oyunlarda tutarmı acaba ? Garantiye gönderdim eski soğutucumu değişim için bunu önerdiler corsair capelix 360 mm elite xt yokmuş ellerinde
  3. Afacan Dennis

Banka şubesinden 180 bin tl çekebilirmiyim ?

dostlar yarın altına basmaya gidiyorum parayı banka 180 bin tl verir mi nakit olarak
  4. Afacan Dennis

180 bin para altına mı banka faizine mi yatırılmalı ?

Bu gün itibari ile 180 bin birikim yaptım. Kendime göre de al sat yaparak pc işimi tamamladım bu paraya altın mı almalı yoksa banka faizine mi koymalı ? Örneğin gram altınmı yoksa farklı bi fikriniz varmı ? veya faiz ise hangi banka deniz bank iyi gibi görünüyor
  5. Afacan Dennis

God of war ragnarok fsr 4 aktif olmuyor

oyun gayet güzel akıyordu bir süre sonra fsr 4 aktif görünsede aldığım fps 70 ve sürekli drop olmaya başladı dosya doğrulama yaptım sonuç yine hüsran bi anda fsr 4 açıkken 130-140 fps alan sistem çakılmaya başladı aynı durumu yaşayan varmı ? diğer oyunlarda herhangi bir problem yok sistem...
  6. Afacan Dennis

Asus z790 apex üzerindeki tuşlar ne işe yarıyor

Selamlar arkadaşlar anakartın üzerinde ufak siyah düğmelet ve star flexkey yazan tuşlar var bunlar ne işe yarıyor bilgisi olan varmı ?
  7. Afacan Dennis

Rog thor platinum 2 v2 1200w beyaz kablo seti önerisi

Dostlar sistem 800w lara kadar çıkıyor yük altında görselleri ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
  8. Afacan Dennis

Asus ROG THOR 1200w platinum V2 aldım yardım

Dostlar bu psuyu aldım. uygun 2 adet Beyaz renk cpu ve 1 adet 5080 e girecek şekilde kablo lazım. Bu psu nun kalitesine yakışır bi set lazım . anakart beslemelerim lian li streamer plus dan dolayı görünmüyor zaten önerilerinizi bekliyorum
  9. Afacan Dennis

Asus rog thor 1200w platinum 2 alınır mı eski mi kalır ?

Selam arkadaşlar 2. elden bir psu buldum 9 yıl garantisi var 1 yıl kullanılmış ne kadar ömrü gitmiştir bilmiyorum kutu fatura içerik tam. Satıcı 8500 diyor ama anlaşabilirsek 8000 e zorlamayı düşünüyorum 2. el pc piyasası durgun gibi. Sistem beyaz birde benim beyaz buna uyumlu psu kablosuna...
  10. Afacan Dennis

Asus rog thor 1200w platinum 2. el alınır mı

7 bin tl ye buldum arkadaşlar garanti yok kutu içeriği tam riske girilip alınır mı ? birde bu 5.0 sanırım 5.1 le farkı nedir acaba. 5080 alacağım için lazım olacak
  11. Afacan Dennis

ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme gaming gecesinde 14 ya çektim sizce nasıl

dostlar incehesapda tesadüfen gördüm bu fiyata bende de corsair var fanları ses yapıyodu bunu çektim inşallah üzmez sizce nasıl sanırım stokda kalmamış artık
  12. Afacan Dennis

14900k sıvı soğutma önerisi

selamlar arkadaşlar şuan işlemcide corsair capelix 360 mm elite sıvı soğutucu kullanmaktayım fakat eskidikce fanlardan ses gelmeye başladı fan bakımınıda yaptım ama nafile. bu ayarda veya bu soğutucudan iyi bir sıvı soğutma istiyorum hem sessiz hem performanslı olmasını istiyorum önerilerinizi...
  13. Afacan Dennis

Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4g

https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-6-ultra-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00080a-p-HBCV00003NWM86?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakc...
  14. Afacan Dennis

Pci 5.0 m2 ssd önerisi

z790 asus maximus anakarta 2tb m2 ssd önerir misiniz? ?
  15. Afacan Dennis

14900k 9070xt last of us part 2

sistem 4k çözünürlük için toplandı ortalama kaç fps alırım ve fsr 4 gelecek mi bu oyuna acaba ? oyunu epicten aldım hazır bekliyorum
  16. Afacan Dennis

14900k 5070xt cl36 6400 mhz ram kaplamalar geç yükleniyor

Selamlar arkadaşlar sistemim 14900k 5070xt pure ekran kartı 1000wat corsair rm1000 psu 6400 mhz cl36 ddr5 ram sistemim daha önce ddr4 3090 setup dı herhangi bir sorun yaşamamıştım. 2. elden apex maximus ddr5 anakart aldım z790 ramleri cl36 6400 mhz ram aldım 5070xt ye geçtim yine 14900k...
  17. Afacan Dennis

5080 5070ti vs 9070xt hangisi alınmalı

Dostlar almışken bi kere alıp kurtulmak istiyorum ekran kartı belasından sizce ne yapmalı kasa komple beyaz beyaz bir kart lazım. kombinasyonu bozup 5080 de alabilirim beyaz 9070xt veya beyaz 5070ti da alabilirim çok kararsız kaldım bütçe olarak 65k ya çıkabilirim işlemci 14900k. Beyaz kart...
  18. Afacan Dennis

Asus Rog Strıx G16 G614jv-N3242w için 32 veya 64 ram önerisi

selamlar arkadaşlar laptobu yeni aldım ram ve ssd de önerebilirsiniz ssd 2 tb istiyorum ikisi içinde bütçede sınır yok esasen ama fp ürünler de olabilir
  19. Afacan Dennis

Corsair ramlerim D.O.C.P sorunu

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bu konu ilk konum olacak selamlıyorum hepinizi. Bundan 20 gün önce 4 adet ram aldım ramlerim : Corsair Vengeance RGB Pro CMW16GX4M2Z3600C18 Bu ramlerle msi x470 procarbon ac anakartımda sorun yaşadım ve anakartı değiştirme kararı aldım hem ileriye yönelik...
Geri