Arama sonuçları: *

1. Afacan Dennis

5080 için lian li kablo lazım rgb hangisini almalıyım ?

https://www.hepsiburada.com/lian-li-strimer-wireless-16-12-wireless-dongle-mevcut-degil-g89-pw16-121w-00-p-HBCV0000836QSW https://www.hepsiburada.com/lian-li-strimer-wireless-16-8-g89-pw16-81w-00-p-HBCV00007K9A93?magaza=SinerjiBilgisayar 2 adet ürün var farkı anlalayamadım dostlar benim psu...
  2. Afacan Dennis

Rtx 5080 için 4k oled flat monitör tavsiyesi

Dostlar merhaba yıllardır lg gn950b kullanıyorum 4k 144 hz bu monitör oc ile 160hz oluyor ama renkler doğallığını kaybediyor. 2k gibi bi düşüncem yok sistemim 14900k 5080 32 gb ddr5 ramden oluşmakta. Uzun yıllar sorun çıkarmayacak panel yanmasıyla uğraştırmayacak oles bi monitör öneriniz varsa...
  3. Afacan Dennis

Sapphire 9070xt pure beyaz uyguna mı gidiyor ?

dostlar bir sene kullandım 1 sene daha garantisi var vatandan alınma sıfır ses sorun uyguna mı gidiyor cihazım 27.5 teklif geldi
  4. Afacan Dennis

Rtx 5080 boşta gelen coil sesi

selamlar dostlar 75k ya vatandan 5080 solid white modelini aldım fakat kart boştayken yani fanlar dönmezken vızıltı şeklinde bazen kesik kesik bazen birleşik ses yapıyor coil whine nin bir türü sanırım 10. günde bariz ses arttı geri göndereyim diyorum ne dersiniz ister istemez insanın kulağına...
  5. Afacan Dennis

Virüs proğramı önerisi

14900k 5080 sisteme virüs proğramı lazım dostlar ne kullanalım ve nerden alalım pc yi yormasın aksın gitsin
  6. Afacan Dennis

Rtx 5080 solid white değerler rops değeri

dostlar kartı alalı bir hafta oldu değerlerimde herhangi bir sıkıntı varmı bakarmısınız varsa geri göndereyim
  7. Afacan Dennis

Z790 maximus apex için anakart uzmanları buraya

dostlar 2 adet samsung 1 adet kioxia ssd var şuan elimde 1tb kioxia exceria pro 1tb 980 pro 1tb da 970 evo plus var. 980 in sağlığı yüzde 95 evo plus yüzde 97 diğer kioxia ssd ise sıfır işletim sistemini hangisini kurayım sizce ? ve 3 farklı ssd kullandığımda anakartta ekran kartı slotunun hızı...
  8. Afacan Dennis

Resident evil requiem nasıl satabilirim

Dostlar vatandan 5080 aldım kampanya dahilinde resident evil requiem kodu gönderdiler bunun fiyatı şuan ne olmalı piyasayı bilmiyorum
  9. Afacan Dennis

Beyaz 5080 aldım 12vhpwr için yardım

dostlar elimde rog thor platinum 2 psu var kablolar siyah cpu ve 12vhpwr için kablo kılıfı beyaz olabilir fakat bulamadım uygun bir link.strimer plus da olabilir sizce ne yapayım link alabilirim tavsiyelerinizi 9070xt gidiyor o yüzden gelen kart için istiyorum
  10. Afacan Dennis

Sonunda ekran kartını aldım nvdia ya dönüş

Bu paraya bu kartın değmiceğini biliyorum fakat günden güne arşa çıkmış durumda fiyatlar 33k ya aldığım 9070xt yi 29 a zor veriyorum ama bu cihazları alanlar 2. elde deli gibi rakamlar çekiyor. Nvdia ya dönüş yapmak istediğimden uzun süre kullanacağımdan aldım bu kartı artık sanırım core...
  11. Afacan Dennis

5070ti vade farksız taksitle satan site ?

Merhaba arkadaşlar 5070ti alacağım mantıklı olursa 5080 de alabilirim duruma göre vade farksız taksit yapan site arıyorum birde kartın rengi beyaz olmak zorunda beyaz setup için alıyorum önerilerinizi bekliyorum
  12. Afacan Dennis

17 pro max gürgençlerden alınır mı?

tercih edilir mi bu mağaza memnun olmayan varmı ?
  13. Afacan Dennis

Z790 apex anakarta m2 ssd önerisi 2tb

Aşağıdaki sisteme m2 önerisi istiyorum dostlar 2tb alacağım. Üzerinde 980 pro 1tb 970 evo plus 1 tb var. Sistemde 9070xt takılı 14900k setup. Fakat şöyle bir problemimizde var sistemde 4k oynuyorum zaten dokular bazen geç yükleniyor aşırı hızlı bir ssd mi almalı yoksa orta halli birşeyde bu...
  14. Afacan Dennis

Bf6 en ucuz nerden alabilirim

bf6 şuan en ucuz nerde arkadaşlar
  15. Afacan Dennis

Mi15t pro aldım ankarada neresi kaplar

dostlar bu telefonu kırılmıcak şekilde arkasına kılıfda olabilir ekranada cam koruyucu lazım nasıl yapabiliriz ankara etimesgut civarı eryaman batıkent çayyolu olabilir buralarda yapan yerler varmı
  16. Afacan Dennis

Yurtdışı 17 pro max alınır mı?

4 artı 4 ay toplamda 8 ay kullanabiliyormuşuz sanırım dostlar alınır mı? fiyat 60k birde merak ettiğim ilerde kendiliğinden açılırmı yoksa illa 45 k verip açtırmak mı gerekiyor bu cihazları
  17. Afacan Dennis

Mi15t pro nereden alabilirim

merhabalar sarı siteden mi15t pro bakıyorum fakat yurtdışı almak mantıklı diyorlar sanırım server kayıt oluyormuş kullanım sorunu yokmuş çokta bilgim yok sormak istedim. Güvenilir bir satan yer varmıdır kaydını yapıp gönderebilecek mocha gold rengini istiyorum elinde olan veya yönlendirecek...
  18. Afacan Dennis

Üst panele 360 mm sıvı soğutma takabileceğim kasa önerisi

selamlar elimde corsair 360mm naitulus rs modeli bir sıvı soğutma var beyaz renk bu modele uygun fp oranı güzel bir kasa bakıyoruım önerilerinizi bekliyorum psu lu veya psu suz fiyatı uygun olursa sevinirim 2. sistem olarak toplayacağım
  19. Afacan Dennis

CORSAIR NAUTILUS 360 RS White alınır mı ?

Selamlar bu soğutucu 14900k yı oyunlarda tutarmı acaba ? Garantiye gönderdim eski soğutucumu değişim için bunu önerdiler corsair capelix 360 mm elite xt yokmuş ellerinde
  20. Afacan Dennis

Banka şubesinden 180 bin tl çekebilirmiyim ?

dostlar yarın altına basmaya gidiyorum parayı banka 180 bin tl verir mi nakit olarak
Geri