Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

Havaalanında sigara sorun olur mu?

Havaalanında yurt dışına çıkarken valizin bir kenarına paketi atsam X-Ray'den falan geçerken sıkıntı çıkar mı? Peder farketmesin yeter.
  2. Nvidia Mx130

Yurt dışından telefonu getirirken kutusunu getirmeli miyim?

Merhaba, nasip olursa 1 ay sonra yurt dışına cıkacağım gelirken bir iPhone telefon almak istiyorum. Gelirken yanımda şuanki kullandığım gene yurtdışı ancak server kayıtlı telefonum(BTK'da kayıtlı gözüküyor) + alacağım telefon olacak. Bu telefonları havaalanında cebimde taşımayı düşünüyorum...
  3. Nvidia Mx130

Yurt dışında cihaz getirirken havaalanda neye dikkat etmem gerekir?

Merhaba, kış aylarında Katar'a gitmeyi düşünüyoruz. Ben TR'de kullandığım telefon+ oradan alacağım bir telefonla kardeşimde oradan alacağı VR ile TR'de havaalanından geçerken nelere dikkat etmeliyiz? Pasaport kaydı illa yaptırırlar mi? Vergi çıkar mı?
  4. Nvidia Mx130

Yurtdışı iPhone yanına TR iPhone alma olayı hala çalışıyor mu?

Merhaba, YD 16 Pro veya 17 alacağım 30k'ya TR fiyatının yarısına geliyor. Bu YD telefonları 8 ay kullandıktan sonra kalan 4 ay için yanına bir iPhone 7 falan alıp internet paylaşımı yaparak iCloud üzerinden arama,mesaj vb yapabiliyormuşuz sanırım. Bu yöntem hala geçerli mi?
  5. Nvidia Mx130

IPhone 16 Pro mu alınmalı 17 mi?

Merhaba, bu kış Katar'a gidip telefon almayı düşünüyorum. iPhone 16 Pro ve lansman fiyatına göre 17 aynı fiyatta 34k.
  6. Nvidia Mx130

Samsung Galaxy Tab S10FE vs. iPad 16

https://www.pt.com.tr/ipad-11-inc-wi-fi-128gb-mavi-md4a4tu-a https://www.epey.com/tablet/samsung-galaxy-tab-s10-fe-wi-fi.html Neredeyse aynı fiyatlar. Sadece iPad’e ek olarak replika bir kalem alacağım, yani +600-700 falan. Not tutma için vb. hangisi daha iyi olur? Daha önce hiç Apple cihazım olmadı
  7. Nvidia Mx130

İnternette oturum açın yazıyor ve baglanilmiyor

Merhaba, bu sabah uyandığımda wifi'ye bağlanamadim. Oturum açmanız gerekiyor dedi. Arayüze girdiğimde Wan bağlantısı yok diyor. Faturaya otomatik ödeme var o yüzden borç yoktur.
  8. Nvidia Mx130

Bayram 9 gün olur mu?

Sizce bayram 9 gün olur mu?
  9. Nvidia Mx130

Bein Connect hesaptan çıkıyor ve sürekli şifre yanlış diyor

Merhaba, Digitürk internet kapsamında Bein Sports üyeliği verdiler ancak düzgün kullanılmıyor. Hem telefonda hemde TV Box'ta uygulamaya her girişte hesaptan atmış oluyor. Sonrasında şifre yanlış diyor ve mecburen şifreyi değiştirmek zorunda kalıyorum. Hesapta bende başka birisi yok. Nasıl...
  10. Nvidia Mx130

ATM hesaptan para çekti ancak parayı vermedi

Merhaba, bugün Akbank Atm'sinden 5k para çektim ATM vermeye çalıştı 1 dakika bekledim vermedi sonra kartı falan verdi ancak hesaptan para çekildi. ATM'nin başında 15dk bekledim herhangi bir para gelmedi. Bankayı aradım 4 gün içinde belli olur dedi. Başına gelen var mı? Sonuç ne olur?
  11. Nvidia Mx130

Çalışma ve bilgisayar masası önerisi

Merhaba, hem bilgisayar oynayabileceğim hemde ders çalışabileceğim bir masa arıyorum. Raf olmasına gerek yok düz ve az da uzun olsa yeterli. 90 cm bilgisayar için 60-70cm de ders çalışma için yer yeter mi?
  12. Nvidia Mx130

T60 Red switch Klavye önerisi

Merhaba, 700-800 bütçem var. Red switch T60 arıyorum. Ziyoulang, Sarftech falan her yerde bitmiş.
  13. Nvidia Mx130

Muhabbet kuşum kabariyor ve titriyor

Merhaba muhabbet kuşum sabahtan beri kabarık ve titrer şekilde. Veterinere gittim ancak kapalıymış, petshoptan SE-E vitamini verdiler onu koydum ve şuan kaloriferin yanında. Ne yapabilirim?
  14. Nvidia Mx130

Polo 1.4 TSI GTI neden ucuz?

Merhaba, genç işi araba bakmaktayim aklıma 1.4 TSi GTI çok takıldı 700k civarına saf 180hp Stage 2 240 civarı. Golf 7 1.6lar 105hp ve daha pahalı. Teknoloji farkı olarak biliyorum ama bu güce göre Polo 1.4 TSI GTI'lar neden ucuz? Kronigi mi var?
  15. Nvidia Mx130

Nays içinde 550 liram kaldı nasıl alırım?

Merhaba, Nays artık 18 yaş altına internet alışverişi ve para çekmeyi kaldırmış bende CS Prime alacaktım cashback var diye Naysa 550 lira attim ancak ne Prime alabiliyorum ne de çekmeye izin veriyor ne yapabilirim?
  16. Nvidia Mx130

Netspeed yerine ucuz İSS Önerisi

Merhaba, Netspeed modem ücretini 50TL yapmış 100mbps pakete toplam 500TL ödeyeceğiz. Gayet sorunsuz ancak fiyat biraz tuzlu geldi. Daha ucuza sorunsuz hangi İSS bulunabilir? Netspeed devam etmeli miyim?
  17. Nvidia Mx130

11. Sınıf Fizik yapamıyorum

Merhaba, 11. Sınıfım şimdiye kadarki fizik konularını hiç bilmiyorum. 3-4 konuyu YouTube'den dinledim, videodaki soruları çözebiliyorum ancak kendi kaynağımdaki soruların hiçbirini çözemiyorum ve 1-2 gün sonra formülleri falan hep unutuyorum.Ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyim?
  18. Nvidia Mx130

Yardım Xiaomi Note 14 tatmin eder mi?

Merhaba, babamı ikna edemedim Redmi Note 14 almış. Kamerası, oyun performansı tatmin eder mi?
  19. Nvidia Mx130

Acile gitsem iğne yaparlar mı?

3 günde 2 kere acile gittim 2side salgın var deyip yolladı sadece birisi serum taktırdı. 2 gündür koku alınca veya normal zamanda acayip midem bulanıyor ve kusamiyorum. Yazında olmuştu iğne vurulunca geçmişti. Şimdi tek başıma 18 yaş altiyim acile gitsem iğne vururlar mı?
  20. Nvidia Mx130

Öneri Redmi Note 14 alınir mı?

Merhaba, Katar'dan 6.5k civarına geliyor. Özellikleri fiyatına göre gayet iyi gibi kamerası falan sizce alınır mı? https://www.mi.com/tr/product/redmi-note-14/
Geri