Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

Bein Connect hesaptan çıkıyor ve sürekli şifre yanlış diyor

Merhaba, Digitürk internet kapsamında Bein Sports üyeliği verdiler ancak düzgün kullanılmıyor. Hem telefonda hemde TV Box'ta uygulamaya her girişte hesaptan atmış oluyor. Sonrasında şifre yanlış diyor ve mecburen şifreyi değiştirmek zorunda kalıyorum. Hesapta bende başka birisi yok. Nasıl...
  2. Nvidia Mx130

ATM hesaptan para çekti ancak parayı vermedi

Merhaba, bugün Akbank Atm'sinden 5k para çektim ATM vermeye çalıştı 1 dakika bekledim vermedi sonra kartı falan verdi ancak hesaptan para çekildi. ATM'nin başında 15dk bekledim herhangi bir para gelmedi. Bankayı aradım 4 gün içinde belli olur dedi. Başına gelen var mı? Sonuç ne olur?
  3. Nvidia Mx130

Çalışma ve bilgisayar masası önerisi

Merhaba, hem bilgisayar oynayabileceğim hemde ders çalışabileceğim bir masa arıyorum. Raf olmasına gerek yok düz ve az da uzun olsa yeterli. 90 cm bilgisayar için 60-70cm de ders çalışma için yer yeter mi?
  4. Nvidia Mx130

T60 Red switch Klavye önerisi

Merhaba, 700-800 bütçem var. Red switch T60 arıyorum. Ziyoulang, Sarftech falan her yerde bitmiş.
  5. Nvidia Mx130

Muhabbet kuşum kabariyor ve titriyor

Merhaba muhabbet kuşum sabahtan beri kabarık ve titrer şekilde. Veterinere gittim ancak kapalıymış, petshoptan SE-E vitamini verdiler onu koydum ve şuan kaloriferin yanında. Ne yapabilirim?
  6. Nvidia Mx130

Polo 1.4 TSI GTI neden ucuz?

Merhaba, genç işi araba bakmaktayim aklıma 1.4 TSi GTI çok takıldı 700k civarına saf 180hp Stage 2 240 civarı. Golf 7 1.6lar 105hp ve daha pahalı. Teknoloji farkı olarak biliyorum ama bu güce göre Polo 1.4 TSI GTI'lar neden ucuz? Kronigi mi var?
  7. Nvidia Mx130

Nays içinde 550 liram kaldı nasıl alırım?

Merhaba, Nays artık 18 yaş altına internet alışverişi ve para çekmeyi kaldırmış bende CS Prime alacaktım cashback var diye Naysa 550 lira attim ancak ne Prime alabiliyorum ne de çekmeye izin veriyor ne yapabilirim?
  8. Nvidia Mx130

Netspeed yerine ucuz İSS Önerisi

Merhaba, Netspeed modem ücretini 50TL yapmış 100mbps pakete toplam 500TL ödeyeceğiz. Gayet sorunsuz ancak fiyat biraz tuzlu geldi. Daha ucuza sorunsuz hangi İSS bulunabilir? Netspeed devam etmeli miyim?
  9. Nvidia Mx130

11. Sınıf Fizik yapamıyorum

Merhaba, 11. Sınıfım şimdiye kadarki fizik konularını hiç bilmiyorum. 3-4 konuyu YouTube'den dinledim, videodaki soruları çözebiliyorum ancak kendi kaynağımdaki soruların hiçbirini çözemiyorum ve 1-2 gün sonra formülleri falan hep unutuyorum.Ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyim?
  10. Nvidia Mx130

Yardım Xiaomi Note 14 tatmin eder mi?

Merhaba, babamı ikna edemedim Redmi Note 14 almış. Kamerası, oyun performansı tatmin eder mi?
  11. Nvidia Mx130

Acile gitsem iğne yaparlar mı?

3 günde 2 kere acile gittim 2side salgın var deyip yolladı sadece birisi serum taktırdı. 2 gündür koku alınca veya normal zamanda acayip midem bulanıyor ve kusamiyorum. Yazında olmuştu iğne vurulunca geçmişti. Şimdi tek başıma 18 yaş altiyim acile gitsem iğne vururlar mı?
  12. Nvidia Mx130

Öneri Redmi Note 14 alınir mı?

Merhaba, Katar'dan 6.5k civarına geliyor. Özellikleri fiyatına göre gayet iyi gibi kamerası falan sizce alınır mı? https://www.mi.com/tr/product/redmi-note-14/
  13. Nvidia Mx130

Vozol 25k Ve Star 20k

Merhaba, yeni vozol almayı düşünüyorum ancak hangisi daha uzun süre gider karar veremedim. Vozol 25k 800TL 25ml likit, 20k Star 700TL 24ml likit.
  14. Nvidia Mx130

CS2 Prime almaya değer mi?

Merhaba, Paycell ile 450 liraya geliyor. Almaya değer mi? 1500TL param var sizce almalı mıyım?
  15. Nvidia Mx130

Son hafta arama yapılır mı?

Merhaba, devamsızlıktan dolayı son hafta 2-3 gün okula gideceğim. Puff götürmek istiyorum. Sınıfta toplam 10 kişi anca oluruz. Şu ana kadar 2 arama yaptılar.
  16. Nvidia Mx130

Tanımadığım birine arama yaptirdim

Merhaba durakta otobüs beklerken iki tane adam geldi. Çapulcu tipleri vardı Adana'dan geldik dedi telefonumuz yok bir arama yapabilir miyiz dedi verdim telefonu polise gelmişler işte adam dedi ki polis beni dövdü, sövdü falan dedi telefondakine oda yüzlerine kapattı. Yüksek ihtimal suç...
  17. Nvidia Mx130

1.5M civarına aile arabası önerisi

Merhaba, yazın araba almayı düşünüyoruz. Bagaj hacminin vb. biraz büyük olması lazım Courier'den geçeceğiz içi nerdeyse Suv gibi hatta daha geniş. Yakıtı çok yakmamasi lazım. Birazda hızlı olsa iyi olur malum bende kullanacağım. 0 yada 2. El ne bulunur? 1736177398 2008 düşündüm
  18. Nvidia Mx130

S23 Ultraya hangi aksesuarlar alınmalı?

Merhaba, S23 Ultra alacağım ve iyi bir koruma yapmak istiyorum. Sizce hangi marka(orta bütçe) ve model almalıyım? Şöyle birşeyler buldum ama tam emin olamadım. Ekran koruma olarak https://ty.gl/lyt8ns07d96yo bunu buldum ama emin olamadım. Sonuca gelirsek 800-1k bütçe arasında Şarj aleti, ekran...
  19. Nvidia Mx130

Bilgisayar OCCT ve 3D testinde kapaniyor

Merhaba, bilgisayarıma OCCT'de ki bütün testleri yaptım sadece Power ve 3D Standart testlerinde kapanıyor. Diğer testlerde bir sorun olmuyor. Sorun ekran kartında olsa VRAM testinde de kapanmaz miydi? Oyunlarda da aynı şekilde siyah ekran verip kapanıyor. Eğer sorun PSU ise hemen almaya...
  20. Nvidia Mx130

Yardım Vatan'dan alınan PSU iade edilebilir mi?

Merhaba, bilgisayarım yük altında güç kesiyor sorunun güç kaynağından olduğunu düşündüğüm için Vatan'dan PSU almaya gideceğim ancak denediğimde sorun güç kaynağından değilse iade edebilir miyim?
Geri