Arama sonuçları: *

• Users: TanerC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

6500 TL telefon önerisi

6500 TL'yi geçmeyecek kadar bir telefon önerisinde bulunur musunuz annemin telefonu iyice bozulmaya başladı ona bir telefon bakıyoruz pek bilmediğim için sizlere soruyorum teşekkürler. amazondan bir tane bakmıştım aşağıda görsel olarak ekledim
  2. T

ramlerimin kaç hızda çalıştığını anlayamadım

Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda ramlarımın hızının 3600 mhz olduğu yazıyor fakat bios ekranına girdiğimde 2133 olarak gördüm elektirikler 2 defa git gel yapmıştı bununla kaynaklı olabilir mi eğer 2133 ise nasıl 3600 de çalıştırabilirim
  3. T

Virüs problemi yardımcı olur musunuz

vmicroservicestarter.exe diye bir program vardı rdr 2 oynarken sorun çıktı ekran kartı sıcaklıgım 92 lere çıkmıştı sonradan kaspersky ile tarattım sanırım kurtuldum gibi emin değilim securitiy task manager uygulamasına girip virüs kontrolu yaptıgımda böyle bir görsele ulaştım sizce bir sorun...
  4. T

Mobil üzerinden videodaki ses ayarı

Merhaba arkadaşlar uygun konu başlığı bulamadım yanlış yere açtıysam bilgilendirir misiniz Mobilde bir videodaki belirli bir yeri sessizleştirmeyi nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz 2 3 saniyelik bir yerde videoyu sesizleştirebilir miyim
  5. T

2. ekran kullanmak için dönüştürücü

Merhabalar eski monitörümü 2. ekran olarak kullanmak istiyorum mavi uçlu alttaki resimdeki gibi girişi var bıraktığım linkteki dönüştürücüyü alıp bu kabloyu display port girşine çevirerek ekran kartıma taksam bir sorun olur mu eğer daha iyi tavsiyeleriniz varsa amazondan link atar mısınız...
  6. T

corsair soğutucumun renklerini değiştiremiyorum

Merhabalar linkte bıraktığım anakart ve sıvı soğutucuya sahibim i cue programı üzerinden sıvı soğutucumun renklerini değiştiremiyorum i cue de resimdeki gibi anakart gözüküyor gözüküyor yardımcı olur musunuz...
  7. T

Cooler Master MasterLiquid - Corsair H100 RGB

Merhabalar bu iki sıvı soğutmadan birini alacağım kasamında corsair olması ile corsair sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum aralarında ne gibi (-) (+) lar vardır bilgilendirir misiniz? https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-rgb-240mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-36466...
  8. T

Monitörümü dönüştürücü ile bağlayabilir miyim

Merhabalar benim ASUS VS197DE D-Sub (VGA) ile bağlanan bir monitörüm var yeni sistemimde 2. ekran olarak bunu kullanmak istiyorum linkteki dönüştürücü işime yarar mı ...
  9. T

RX 6600 XT Rog Strix VE GeForce RTX 3060 Dual

Merhabalar arkadaşlar yeni bir sistem toplamak istiyorum ve bu 2 kart arasında kararsız kaldım önceden de nvdia bir sistem kullandığım için 3060 almayı düşünüyorum fakat 6600xt daha fazla performans veriyor galiba aşağıda linkini bıraktığım2 ekran kartı arasından hangisini almalıyım yardımcı...
  10. T

Samsung galaxy tab 3 Youtube Güncelle Sorunu

Sevgili arkadaşlar galaxy tab 3 tabletim bulunmakta fakat bir kaç gündür youtubeye giremiyorum güncellemelisin diyor play storeye girdiğimde ise herhangi bir güncelleme yok sürümden kaynaklı mıdır artık güncellemeleri almıyacak mı tab 3 yardımcı olur musunuz
  11. T

PC Yİ GERİ YÜKLEYEMİYORUM DOSYALAR GİTTİ

ARKADAŞLAR MERHABA SABAH BİLGİSAYARA FİFA KURDUM FAKAT YANLIŞ YERE KURDUGUM İÇİN SİLİP TEKRAR KURUCAKTIMKİ BİŞEY FARK ETTIM DİSKTEKİ STEAM DOSYASI SIFIRLANMIŞ STEAMDAKİ OYUN YÜKLEMERİ GİTMİŞ WİNDOWS10 DA GERİ YÜKLEME NASIL YAPARIM GERİ YÜKLEME YAPACAĞIM FAKAT TUŞ AKTİF DEĞİL YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
  12. T

HDMI İLE 120 HERTZ NASIL ALINIR MONİTÖR MSİ

Merhaba arkadaşlar benim sorum resimdeki monitörden hdmı ile 120 hertz nasıl alınır ne yapmak gerek arkadaşım aldı fakat yapamıyor yardımcı olur musunuz
  13. T

MPRT ve Asus monitör

Merhaba arkadaşlar aşağıda linkini bıraktığım monitörü almamı tavsiye eder misiniz alıcağım pc de ekran kartım nvidia olacağı için gsycn özellikli bir monitör arıyordum bunu buldum dikkatımi çeken bir şey MPRT yazması bunun hakkında ufak bir bilgi vericek varmıdır teşekkürler...
  14. T

Hangi monitörü tavsiye edersiniz teşekkürler

1. SEÇENEĞİM VIEWSONIC 23,8" XG2405 https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-23-8-xg2405-full-hd-1ms-144hz-ips-panel-gsync-freesync-gaming-monitor.html 2.SEÇENEĞİM ASUS 23,8" VG249Q https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249q-tuf-gaming-1ms-144hz-full-hd-ips-freesync-gaming-monitor.html...
  15. T

VIEWSONIC XG2405 hakkında bilgi almak istiyorum

VIEWSONIC 23,8" XG2405 bu monitörü almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz alma diyeceğiniz eksi yönleri nelerdir
Geri