Arama sonuçları: *

• Users: Gaibou
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gaibou

Yardım Lenovo LOQ 15irh8 BSOD ve oyun çökme problemleri...

LOQ 15irh8 model laptopum bundan 1 ay önce falan hiç çökmezdi. O sıralar windows 11 kullanıyordum fakat çökmeler başladıktan sonra windows 10'a geçtim. Hiç bir faydası olmadı. Bazen BSOD yiyorum bazen ise oynadığım oyun (overwatch) 2 farklı şekilde çöküveriyor. Sanki alt+f4 basılmış gibi bi anda...
  2. Gaibou

Yardım Marvel Rivals açıkken herhangi bir videoyu izlerken oluşan görsel bir bug

videonun linki: https://streamable.com/itjzqk daha bugün olmaya başladı :(
  3. Gaibou

Aliexpress'ten trimui smart pro alacağım ancak gümrüğe takılır mı?

3600 liraya bundan almak istiyorum ama yurtdışı alışverişi ile ilgili hiç bir bilgim yok ve duyduğuma göre limit 30 euro imiş? Bu ürün 30 eurodan fazla olduğu için alamayacak mıyım?
  4. Gaibou

F/P laptop soğutucusu "Lenovo loq15irh8" için

Bütçem 1.2k fakat bunun biraz altında olursa çok daha iyi olur.
  5. Gaibou

Yardım Lenovo IdeaPad Gaming 3 82SB00SATX vs Lenovo LOQ 15IRH8

Ideapad 3 LOQ Bu ikisi arasından hangisi alınmalı? Kronik sorunları var mıdır? Ram takviyesi yapacağım elbette.
  6. Gaibou

25-30k arası üni için laptop önerileri

bu fiyat bandında 32 ram ve depolaması min 1tb olacak bir şey arıyorum
  7. Gaibou

Kyk yurt başvurusu, kyk yurt işlemleri kısmında gözükmüyor.

Acaba daha kayıt süresi bitmediğinden dolayı mı bir sonuç alamıyorum?
  8. Gaibou

Facebook Facebook gizli hesaba mesaj gönderimi nasıl açılır?

gizli profilde sadece arkadaş ekleme seçeneği çıkıyor fakat mesaj gönderemiyorum gizli olan hesaba
  9. Gaibou

Valorant sadece hesap giriş adıyla hesap erişimi geri kazanılabilir mi?

Valorant hesabı satın aldım. E-posta, şifre vs. herşeyini değiştirdim. Sonra satan kişinin hesabı geri çalıp tekrar sattığını söyleyen bir yorum gördüm. Ticket atarak bunu yapmak mümkün müdür?
  10. Gaibou

Yardım Sorgu paneline ihtiyacım var. (Açıklamayı okuyunuz.)

Denizlide yaşayan bir arkadaşımdan 2 gündür haber alamıyorum. İntihara meyilli birisiydi, kaç defa aradım açmadı. İnstagram mesajlarına da bakmamış. Ben de sorgu panelinden abisine yada babasına ulaşıp haber alacağım. Yapmak istediğim şey her ne kadar yasa dışı olsa da yapmak zorundayım.
  11. Gaibou

Sorgu paneline ihtiyacım var. (açıklamayı oku)

Denizlide yaşayan bir arkadaşımdan 2 gündür haber alamıyorum. İntihara meyilli birisiydi, kaç defa aradım açmadı. İnstagram mesajlarına da bakmamış. Ben de sorgu panelinden abisine yada babasına ulaşıp haber alacağım. Yapmak istediğim şey her ne kadar yasa dışı olsa da yapmak zorundayım.
  12. Gaibou

Yardım Arada sırada ping 70-80'lerden 150-200 lere fırlıyor. (eskiden olmuyordu)

Hattı dondurduyduk 1 hafta boyunca, biz bu hattı dondurmadan önce hiç sıkıntı yoktu ping sabit 70-80lerde idi. Fakat hattı 1 hafta dondurup sonra açınca artık pingim sürekli 150-200lere fırlamaya başladı. buradaki değerler normal midir?
  13. Gaibou

1k fiyat bandında f/p vantilatör lazım (mümkünse masa vantilatörü olsun)

1000 TL'ye vantilatör arıyorum.
  14. Gaibou

RX 6600xt mi yoksa RX 5700 mü alınmalı?

RX 6600xt 6300tl, RX 5700 ise 4250 tl. Sizce bu devirde hangisi alınır?
  15. Gaibou

Yardım Redmi note 9 ubuntu touch mobil veri yok...

Redmi note 9 telefonuma ubuntu touch kurdum. Vodafone kullanıyorum ve sim kart gözükmediğinden arama vs. yapamıyorum. Şuan 20.04 development sürümündeyim.
  16. Gaibou

Steelseries arctis 5'den sıfır Corsair void elite rgb'ye geçilir mi?

Arctis 5 2019 edition olabilir kulaklık fakat pek emin değilim öyle olup olmadığından.
  17. Gaibou

Yardım Redmi note 9 (merlin) hard brick yedim.

Şu linkteki yönergeleri yaptım fakat hata alıyorum.
  18. Gaibou

Gigabyte ga-a320mh den geçilmeye değer anakart önerisi

2. el de olur. 2500 tl yi aşmasın.
  19. Gaibou

Argb fan controller aldım fakat anakartta yuvası yok. Dönüştürücü alsam patlar mıyım?

PrimeX argb controller (görüntüsü asus rog şeklinde) şunu aldım. Anakartım Gigabyte ga-a320mh. Takmak istediğim fanlar Corsair'in AR120 fanları.
Geri