Arama sonuçları: *

• Users: htc.husnu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. htc.husnu

27-28K Hazır Sistem Öneri

Arkadaşlar bir arkadaşıma 1080P de oyun oynamak için 27-28K max bütçesi var kasa için. Üstü için çok ısrar etmeyin. Ama extereme bir fırsat olursa zorlarım onu. Hemen bugün alacak bana f/p oranı iyi bir sistem önerir misiniz ? Oynayacağı oyun Fifa ve Cs şuanlık
  2. htc.husnu

🔥İndirim CORSAİR 4000D AİRFLOW SİYAH 2799 TL

Emsalleri 4k civarında iken bu 2799 TL AH evdekiler bir şey demiyecekte kaçırmazdım 😅 https://www.sinerji.gen.tr/corsair-4000d-siyah-airflow-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-37356?utm_campaign=akakce&v=1.82.1
  3. htc.husnu

Bu Takas Mantıklı Mı ?

İyi günler arkadaşlar elimde 202 Nisan ayında toplamış olduğum imzamdaki yada sahibinden https://shbd.io/s/rHLKimaP bu sistem ile 22 aylık sıfır https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-s0050nt-892p8ea.html Bu sistem natıklı mı ? Bendeki SAD ler verilmeyecek laptopdaki ssd takılacak kasaya
  4. htc.husnu

İnstagram Hesabım Çalındı (SPAM İÇİN YARDIM)

İyi günler arkadaşlar İnstagramda işletme hesabım çalındı ve forex borsa paylaşlımaları yaparaktan müşterilerimi dolandırıyor. Müşterimlerinden dolandırılanlar var fazla mağduruiyet olmaması açısından el birliği ile hesabı spmalayıp kapattıralım. Suç duyurusunda bulundum. Pek bir şey olmaz ama...
  5. htc.husnu

BU SİSTEMİN FİYATI NE KADAR EDER ?

Böyle bir sistem ne kadar eder ? Kutu ve faturaları duruyor. Ekran kartı hariç diğerlerinin garantisi Nisan 2023 de bitti. Ekran kartı ise Temmuz 2024
  6. htc.husnu

Sistemim Kaç Para Eder ? Lütfen Yorum Yapın

Elimde böyle bir sistem var parçalar Nisan 2021 de alınmış olup hepsinin kutu ve faturaları bulunmakta. Üst düzey laptopa geçeçğim için satılık. Kaça koymam gerek . Tahminen ne eder ? Kollar ve taşınabilir hdd hariç
  7. htc.husnu

Mavi Ekran Formattan Sonra Çözülmeyen Mavi Ekran hatası YARDIM

İyi Günler arkadaşlar; Öncelikle sorunumuz arkadaşın pc de. Sebebini bilemediğimiz bir nedenden dolayı sürekli mavi ekran alıyoruz. Format attık sorun düzelmedi 1 saate 2 mavi ekran aldık. (CS2 de sürekli atıyor) Sistem değerleri stabil ama durduk yere mavi ekran yiyoruz. Mindup dosyalarını...
  8. htc.husnu

Wifi 6 Modem Önerisi

İyi Günler arkadaşlar. 3 katlı tripleks ev için geniş ağ bandına sahip wifi 6 modem önerisi arıyorum. Tavsiyeleriniz nedir ? Max bütçe 2-2,5K Aklımdaki Modeller bunlar Asus RT-AX53U https://www.incehesap.com/asus-rt-ax53u-ax1800-router-fiyati-54746/?ref=akakce&v=1.85.7 TP-Link Archer AX53...
  9. htc.husnu

Sistemim Ne Kadar Eder ? Laptopda Hangi Güce Denk Gelir ?

İyi Günler arkadaşlar Toplama bilgisayarımı satıp laptoba geçmedüşüncesi aklımda dolanıyor. Elimdeki sistem ne kadar eder ? R5 3600 / SİLVERSTONE PF240MM / B550 GAMİNG EDGE WİFİ / 2*8 CRİCUAL BALLİSTİX 3600HZ CL14(OC) / WD SN850 1TB+SAMSUNG 980 1 TB NVME / SAPPHİRE RX 6700XT NİTRO+ / XPG...
  10. htc.husnu

Yardım TEKNOBİYOTİK GARANTİ SAÇMALIĞI

15 Nisan 2021 de forum önerisi ile o dönemde Silverstone PF240 MM sıvı soğutma aldım. Şubat 2023 ayında aşırı sıcaklık değerleri nedeniyle pompa arızası tahminim ile Nisan ayında garantiye yolladım. Bugün aradılar ürün pompası arızalı garanti kapsamında ürünün aynısı olmadığından ücret iadesi...
  11. htc.husnu

Temizlik Sonrası Çıkan Hatalar YARDIM !

İyi Akşamlar Donanım Arşivi Forum Üyeleri Cuma açmış olduğum postta işlemcimin sıvı soğutma ile anormel derecede ısındığını belirtmiştim. (Ryzen 5 3600 90-95 Derece) Bugun kasayı temizlemek ve sorunun kaynağını bulmak için söktüm. Ekran Kartını Sıvı Soğutmayı ve fanları kasadn çıkarttım ve...
  12. htc.husnu

Yardım Ryzen 5 3600 Anormal Sıcaklıklar

PF240MM sıvı soğutma ve MSI MAG100R kasa ile anormal sıcaklıklar var Bunun nedeni ne olabilir İşlemcide sıvı soğutmada Nisan 2020 de alındı 1681506509 Şuanda tarayıcı açıkken bile 65
  13. htc.husnu

Yardım CS 1.5 İNTERNET KAFELERDEKİ GİBİ TAM KURULUM YARDIM

İnternet Kafelerdeki gibi tüm haritaların olduğu CS 1.5 kurulumunu nasıl yapacağım ? Kafam karıştı half life indireceğim sonra cs 1.5 kuracağım vs vs derken karıştım yardımcı olabilir misiniz ? Yada direk hazır dosya var mıdır ?
  14. htc.husnu

YARDIM GOOGLE HESAP GÜVENLİĞİ SAĞLAYIN

Telefonuma trojan bulaşması sonrası format attım tekrardan gmail açmaya çalıştım. Tabi formattan sonra gmail 2 doğrulama aktifti ve eski cihazda bildirim kaldı o şekilde açamadım tabi. Sonrasında telefon doğrulama yapacaktım ki baktım numaram kaldırılmış onunlada açamadım. Bunlarla açamayınca...
  15. htc.husnu

Yardım Ryzen 5 3600 ISINMA (Fikir İçin Bakar Mısınız)

Arkadaşlar sistemim izamda var. R5 3600 Silverstone PF240MM Son 1 haftadır amansız ısı artışından mağdurum ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz ? Format ve bios güncellemesini geri de çektim İlk başlarda boşta 50 55 lerde idi. Sonradan boşta 70 80 lerde gezmeye yüke gelince 90 kapısına...
  16. htc.husnu

Yardım Logitech Z213 İçin Bluetooth Adaptör Önerisi

Arkadaşar Elimde logitech Z213 2+1 sistem var. PC ye bağlı ama pc yi açmdan sadece ses sistemini açarak telefondan bluetooth ile bağlayıp müzik dinlemek istiyorum. Logitechin kendi adaptörü çok pahalı. Adaptörün ucunda jak çıkışı var ama oraya bluetooth adaptör alsam çalışır mı ? Bütçe 100-200 TL
  17. htc.husnu

Steam PUBG Girince RGB Işıklar Kapanıyor

Arkadaşlar steam pubg girince rgb ışıklarım kapanıyor neden olabilir ? Direk çıkınca açılıyor. Oyun içinde yada msı center üzerinde bir ayar mı var bulamıyorum. Yardım edebilecek babayiğit var mı ? Başka oyunlarda olmuyor bu arada Sistemim : R5 3600 / SİLVERSTONE PF240MM / B550 GAMİNG EDGE...
  18. htc.husnu

Yardım APU Sisteme Ekran Kartı Takınca Görüntü Gelmiyor

Ben kendim ekran kartı aldım ve elimdeki eski kartı AMD Radeon HD 6850 kartı arkadaşıma verdim. Onun işlemci APU AMD 10-7890K işlemcisi var. Asus A68HM Plus anakart var. Ekran kartını takınca görüntü gelmiyor. Çıkartıp başlattığımızda görüntü geliyor. 6 Pin güç kablosu takılı fanlar dönüyor...
  19. htc.husnu

Yardım GOD OF WAR YARDIM BURAYI GEÇEMİYORUM

Arkadaşlar ne güzel oynuyordum burada takılıdı kaldım oraya bakıyorum olmuyor buraya bakıyorum olmuyor. Acaba yapmadığım bir şey mi varda açmıyor. Oyunu bitiren varsa yardımcı olabilir mi ?
  20. htc.husnu

YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI 2022

Herkese hayırlı olsun
Geri