Arama sonuçları: *

• Users: Persona
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Krgo blue switch nasıldır

Philips spk 8404 aldım blue switch krgo marka switchler ancak bu switch iyi midir veya philips ürünü sahte olma ihtimali ne kadar? (switchin sahte olması yani mekanik switchin altından mebran çıkması)
  2. P

250-300 tl klavye önerisi

merhabalar ilk öncelikle bu gün klavyem bozuldu o yüzden yeni klavye arıyorum en fazla 300 en az 250 olsa iyi olur.(rgb'ye önem veriyorum mümkünse rgb olsun)
  3. P

Yardım Mouse Klavye Çalışmıyor

arkadaşlar mouse ve klavye gitti gelmiyor okumuyor evde kimse yok telefonumda yok yardım lütfen (başlık yasak biliyorum amam acil)
  4. P

Drop sorunu fortnite

Merhabalar ilk öncelikle taze bir sistem topladım temel bileşenler; 2060 10400f 16 gb ram fortnite oyununu yeni indirdim merak ettim sonra baktım deli manyak drop var. her ayarı denedim. ama bir türlü çözemedim. donanımlarda mı sorun var dedim başka hiçbir oyunda öyle sorunum yok (gta 5 metro...
  5. P

sistem uygulaması 80gb yer kaplar mı?

ilk öncelikle merhabalar sorunum şu yeni sistemde hdd şuan bende değil ama ssd bende ssd içine valorant indirdim valoranttan başka doğru düzgün bişey yok (çok driver indirdim) sonra cs indirecektim bi baktım ssd 80 gb dolmuş sizce 80gb neye gitmiş olabilir anlamadım 1606258777 ve win 10 pro var
  6. P

SHARKOON TG 4 İYİ M?

Merhaba dostlar ilk önce ben n11'den sharkoon tg4 aldım. almadan önce adamları aradım dedim psu var mı var dediler kasa geldi psu yok. daha sonra bir daha aradım yok ilana yanlış yazmışız dediler. ricam sizden 200 250 tl gibi 600 watt kaliteli bir psu önermeniz ve tg4 kasanın hava akımı nasıl ...
  7. P

bu kasaya anakart uyar mı ?

https://www.incehesap.com/sharkoon-tg4-rgb-gaming-kasa-fiyati-44192/ kasaya b460m-a pro anakart takıcam lakin anakart matx kasa atx bir sorun çıkar mı yada çok mu absürt durur
  8. P

gddr5x ile gddr6 farkı var mı

dostlar ben pc topluyorum ekran kartı olarak 1080 ti 11gb gddr5x mi 2060 gddr6 6gb mi performans olarak 1080 ti daha iyi ama 3-4 yıl sonrasında hangisi daha iyi olur (ilk defa pc topluyorum)
  9. P

4-5 yıl idare eder mi ?

Merhaba dostlar ben ilk defa pc alıyorum daha doğrusu ilk defa iyi bir pc ben intel istiyorum bana "şunu al bunu al amd al" tarzı şeyler yazmayın 2. el alıyorum bu sistemlerdem hangisi (7000 TL olan pc 6kya düşüyor indirimle 6k alacağım değer ben 1070 ti almayı düşünüyorum hem ekran kartı biraz...
Geri