Arama sonuçları: *

1. Yağız 111

Yeni SSD ve Win10 Kurulumu

şu anki sürücüm sata ssd ve bölümlenme stili MBR yazıyor. Yeni bir m2 aldım ve flash belleğime rufus üzerinden win10 iso dosyası yazdıracağım GPT mi seçmem lazım MBR mi? şu anki sürücümün özellikleri: 1743499768 anakartım asus prime a320m-k
  2. Yağız 111

Samsung 990 Pro veya diğerleri

m2 alıcam anakartım maks 3.5gb/s destekliyor oyun için alıcam bütçe sınırı yok ne almalıyım ileriye dönük
  3. Yağız 111

Everest X-Mesh kasa ve MSI 600W PSU

arkadaşlar merhaba kasam linkteki kasa (merak etmeyin güncel güç kaynağım everest değil) yılların verdiği eskimeyle beraber şu anki güç kaynağım fazla fan sesi yapmaya başladı bu yüzden psu arayışına girdim şu anki sistemime gereken güç 450w civarı ama yükseltmeye de açık olması bakımından 550w...
  4. Yağız 111

Hafif, büyük mouse 700tl

Arkadaşlar hafif ve büyük bir mouse lazım elim aşırı büyük ona göre önerirseniz sevinirim bütçe maks 700
  5. Yağız 111

POCO X3 NFC MIUI 13 stabil mi?

Arkadaşlar miui 13 güncellemesi aldım halihazırda miui 13 kullanan varsa herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını belirtebilir mi? şimdiden yardım edenlere çok teşekkürler.
  6. Yağız 111

Dışarıda kullanıldığında sırıtmayacak kulaküstü kulaklık önerisi

Dostlar bütçe 1500tl civarı bluetooth veya kablolu çok fark etmez ses kalitesi en önemli kriter öneriniz varsa bekliyorum
  7. Yağız 111

UPS Kargo ve Itopya rezilliği

Her yerde farklı bir şey yazıyor itopya ve ups kargo işlerini iyi yapamıyorlar. 1617281488 Ürün alıcaksanız ups kargo gördüğünüz yerden almayın.
  8. Yağız 111

650TL Klavye Önerisi

Maksimum 650tlye kadar çıkabiliyorum ve red switch (blue dışında fark etmez) klavye arıyorum. Klavyeyi OSU adlı oyun için alıyorum diyebiliriz daha başlayalı 3 ay olmasına rağmen 1m tıklamışım :D. Yani sağlamlık benim için çok önemli
  9. Yağız 111

VGA to HDMI Kablo Öneri

VGA'dan HDMI'a kablo alacağım kaliteli bir şey önerir misiniz?
  10. Yağız 111

7500TL Monitörsüz Sistem

7500TL Monitörsüz Sistem
  11. Yağız 111

SAService uygulamasını nasıl sileceğim? [ÇÖZÜLDÜ]

Kardeşim bilgisayara bir şey indirmiş ve bir sürü şey de yanında kurulmuş bir kaçını sildim ama bu hiçbir türlü silinmiyor nasıl silebilirim?
  12. Yağız 111

Şarj Edilebilir Diş Fırçası Önerisi

Merak ettim acaba nasıl bir farkı var diye ve şarjlı diş fırçası almaya karar verdim bütçe 170tl trendyoldan. Kullananlar yazarsa sevinirim veya bilgisi olanlar
  13. Yağız 111

Forager FPS Sorunu

Sistemim gayet yeterli (FH4'ü ultrada 75+ fps oynayabiliyorum) ama Forager'da 45 sabit :D Oyun orijinal
  14. Yağız 111

2.el modem

2. el modem satılır mı? elimde adsl2 (300mbps) vodafone bir modem var 1 hafta falan kullanmıştı 3 yıl önce bütün kabloları falan var boş boş yatıyor kaç yıldır bari paraya dönüşsün kaç liraya satılabilir?
  15. Yağız 111

SSD Sıcaklığı

SSD için bu sıcaklıklar nasıldır acaba bana biraz fazla geldi de.
  16. Yağız 111

Telefonda interneti bilgisayara göre yavaş olması.

Telefonlarda interneti kısıtlayan bir ayar falan mı var acaba? Telefon modemin dibindeyken test edildi. (22mb olan pc asıl hızı internetimin)
  17. Yağız 111

Ekran kartı fan hızı ve sıcaklık

Fan hızım 50'de de 100'de de neredeyse aynı sıcaklığı alıyorum garip bir durum ama doğru (fanlar hızlanıyor olması gerektiği gibi) sorun termal padlerde vs olabilir mi bi 2 yıldır falan bakım yapılmadı herhalde
  18. Yağız 111

Android 3000TL Telefon

Babam kendine telefon bakıyor ve bütçe ortalama 3000tl ama istediği bazı özellikler var eğer öneriniz varsa yazabilirsiniz bu fiyata en iyi telefonu arıyoruz. -Boyu 160mm'den fazla olmasın. -Rami 4 veya 4'den fazla olsun. -Ekranı tam ekran olsun. (Damla çentik gibi veya nokta kamera)
  19. Yağız 111

AdBlock

Gördüğüm bütün adblockları denedim ama hâlâ reklam çıkıyor? Nedeni nedir?
  20. Yağız 111

Sapphire RX480 8GB Undervolt

Hayatımda hiç voltaj düşürmedim oc'de yapmadım ama undervolt işi baya kafama yattı yapmak istiyorum ama korkuyorum korkulacak bir durum var mıdır?
Geri