şu anki sürücüm sata ssd ve bölümlenme stili MBR yazıyor. Yeni bir m2 aldım ve flash belleğime rufus üzerinden win10 iso dosyası yazdıracağım GPT mi seçmem lazım MBR mi?
şu anki sürücümün özellikleri:
1743499768
anakartım asus prime a320m-k
arkadaşlar merhaba kasam linkteki kasa (merak etmeyin güncel güç kaynağım everest değil) yılların verdiği eskimeyle beraber şu anki güç kaynağım fazla fan sesi yapmaya başladı bu yüzden psu arayışına girdim şu anki sistemime gereken güç 450w civarı ama yükseltmeye de açık olması bakımından 550w...
Arkadaşlar miui 13 güncellemesi aldım halihazırda miui 13 kullanan varsa herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını belirtebilir mi? şimdiden yardım edenlere çok teşekkürler.
Maksimum 650tlye kadar çıkabiliyorum ve red switch (blue dışında fark etmez) klavye arıyorum. Klavyeyi OSU adlı oyun için alıyorum diyebiliriz daha başlayalı 3 ay olmasına rağmen 1m tıklamışım :D. Yani sağlamlık benim için çok önemli
Merak ettim acaba nasıl bir farkı var diye ve şarjlı diş fırçası almaya karar verdim bütçe 170tl trendyoldan. Kullananlar yazarsa sevinirim veya bilgisi olanlar
2. el modem satılır mı? elimde adsl2 (300mbps) vodafone bir modem var 1 hafta falan kullanmıştı 3 yıl önce bütün kabloları falan var boş boş yatıyor kaç yıldır bari paraya dönüşsün kaç liraya satılabilir?
Fan hızım 50'de de 100'de de neredeyse aynı sıcaklığı alıyorum garip bir durum ama doğru (fanlar hızlanıyor olması gerektiği gibi) sorun termal padlerde vs olabilir mi bi 2 yıldır falan bakım yapılmadı herhalde
Babam kendine telefon bakıyor ve bütçe ortalama 3000tl ama istediği bazı özellikler var eğer öneriniz varsa yazabilirsiniz bu fiyata en iyi telefonu arıyoruz.
-Boyu 160mm'den fazla olmasın.
-Rami 4 veya 4'den fazla olsun.
-Ekranı tam ekran olsun. (Damla çentik gibi veya nokta kamera)