Arama sonuçları: *

• Users: Trabzonlu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Trabzonlu

İşyerinde kullanmalık amd apu işlemci önerisi gerekli

Eczanem için 5600g alacaktım ama alternatif varsa değerlendirmek isterim sadece google sekmelerinde iş yapacak Oyun felan yok yani A520 anakart ile 16 ram ile kullancağım
  2. Trabzonlu

Eczanem için yeni pc toplamamda yardım gerek

Eczanede kullanacağım basit Google sekmeleri üzerinden Medula isimli uygulamayı çalıştıracağım İki tane bilgisayar toplamıştım zaten iki sene önce memnunum bunlara bir tanesini daha eklemek istiyorum. Ama kullandığım işlemci ve Anakart artık satışta değil yeni bir sistem kullanmak istesem apu...
  3. Trabzonlu

Evde Ağırlık seti ile yapılabilecek antrenman programı gerekli

Evde diyet + sporla daha sağlıklı bir yaşam ve yağ yakımı için birşeyler aldım ama bunlarla en verimli hangi hareketleri yapmalıyım pek bir fikrim yok yardımcı olurmusunuz başlangıçta kardiyo için dışarıda işten eve tempolu yürüyüş yapacağım kilo 115 boy 178 Ağırlık seti kısa bar uzun bar...
  4. Trabzonlu

Msi 4070 GamingX trio kaça gider ?

Msi 4070 gamingx trio satmayı düşünüyorum kaça satılır birazda hızlı gitsin isterim Kutu fatura var garanti bitti Konum Ankara
  5. Trabzonlu

Bu kablo gpu ya mı takılıyor

Mor olan ne anlamadım
  6. Trabzonlu

İtopyadayım 800w psu önerisi gerekli

Elektriksel dalgalanma oldu akım koruma olmasına rağmen cızırtı geldi hemen şalterden kapattım ama duman kokusu var Ne yapmalıyım çalıştırmayı denemelimiyim Edit psu almaya geldim
  7. Trabzonlu

Discord'da yayın paylaşırken görüntü donuyor. yardım

Ekran paylaşırken izleyenler için erkanım donuyor görüntü pikselleşiyor ve ses kayması oluyor sistemim imzada mevcut. Speedtest sonuçlarını ekliyorum aşağıya. bugüne kadar hiç yaşamamıştım. ben oyun oynarken yada video izlerken hiç bir sorun yaşamıyorum ama izleyenler belirli aralıklarla öyle...
  8. Trabzonlu

100k bandında rolex saat modeli varmıdır ?arıyorum

100k bandında 2.el sıfır rolex varmıdır Varsa model önerilerine nereden bakabilirim 3-4kdolar
  9. Trabzonlu

Öneri 60.000₺ Sistem Upgrade Am5 işlemci anakart önerisi

1- pc upgrade için am5de yüksek oyun yayın performansı veren işlemci olarak r7 7800x3d haricinde önereceğiniz amd işlemci varmıdır ? (Şuan 5800x3d kullanıyorum) 2-7800x3d için mümkünse rog serisi (ışıklı vs olmalı bi tık fantezim gibi bişi oldu) ve beyaz anakart önerisine ihtiyacım var. 3-...
  10. Trabzonlu

Öneri Bu sıvı soğutma alınır mı? R7 5800x3d

https://www.gaming.gen.tr/urun/536487/asus-rog-strix-lc-iii-360-argb-lcd-beyaz-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu/?ref=akakce
  11. Trabzonlu

Yardım Sanırım sıvı soğutma pompam kırıldı. yardım.

videodaki su sesi fazla geliyor su sesi normaldede oluyordu zaten. ama oyun oynarken (lol) bi ara yüksek sesli bir sürtünme sesi geldi pc kapatacaktım tam kesildi ve devam ettim şuan pc boşta ve sıcaklıklar 60 derece aralığında seyrediyor. videoda gelen tıktıktık sesi pompadan gelen absürt ses...
  12. Trabzonlu

İşyeri için kablosuz klavye önerisi

Mekanik olmasa daha iyi gibi uzun ömürlü RGB siz kablosuz bişi NUMPAD olmalı kesinlikle
  13. Trabzonlu

Öneri Mekanik Klavye önerisi 7000₺

3 senedir Philips spk8614 red switch kullanıyorum Aşırı memnunum ama w tuşu bozuldu :/ Yeni klavye lazım Kesinlikle olması gerekenler -red/blue switch -multimedya tuşu (ses yükselt-azalt) -bilek desteği BÜTÇE 7000₺(tercihen) Ama fiyatta 3-5k esneklik olabilir + olarak steelseries apex7...
  14. Trabzonlu

Yardım 70mai kameranın park modu sorunu

A500s pro plus modeli park modülünü aldım ve montajını yaptım sırayla şasi korna teyp girişlerine bağladım kabloları Ayarlardan park kısmı açıldı aktif hale getirdim bende ve timelaps modu açtım Ancak kamera hiç durmaksızın kayıt yapıyor. Ve hızlı mod falan değil normal hızda 24 saatlik kayıt...
  15. Trabzonlu

Yardım Arabam fazlamı yakıyor ?

Araç 2016 model 1.4 Dizel VW polo Yazılım cart curt yok hiçbir modifikasyonu Şuan ki piyasaya göre mazot 47₺/litre 432kmde 1960₺ yani 10.5lt yakıyor Kilometre başına 4.5₺ gibi bir fiyat SADECE ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİDİR ANKARA
  16. Trabzonlu

Öneri Monster Pusatdan iyi Webcam önerisi

Monster pusatdan daha iyi bişi lazım pc de kullanıcam
  17. Trabzonlu

Bu sıcaklıklar normal mi ? RTX4070 gamingXtrio

kasada 3 ön fan 1 egzoz fanı var sıvı soğutma hariç 1732466968 Normalde KASA CAMI TAKILI
  18. Trabzonlu

Çözüldü✓ Sıvı soğutmadan su sesi geliyo

Corsair H100 rgb kullanıyorum ama hafif bi şarıltı gibi su sesi gelmeye başladı 1 seneyi aşkın süredir bende ama yeni yeni başladı bu sese. +olarak sıvı soğutmanın bir bakımı mevcutmu sıvı değişim vs yapmam gereken
  19. Trabzonlu

IOS iphone 16 15den ucuz ?

stok yokmus sry
  20. Trabzonlu

İPhone 15 128 / İPhone 13 256 ?

Depolama alacağım eğer 128 alırsam. Sizce 13 almak daha mı mantıklı ?
Geri