Arama sonuçları: *

1. dolaroldu8tl

Çok bütçem yok telefon lazım

iPhone XS'im motordan düşerken cebimde parçalandı. XS'ten çok memnundum pil ömrü ve aşırı ısınma problemleri dışında. Şu anda da arkadaşımdan ödünç aldığım Oppo A96'yı kullanıyorum 1 aydır j2 ile dolaşıyodum. Bütçem 6-8 lira falan çok üstüne çıkamam gibi duruyor. Ne önerirsiniz?
  2. dolaroldu8tl

Uluslararası Ticaret Ve Lojistik okunur mu?

YKS'de iyi bir sıralama yakalayamadım fakat rehber öğretmenim okursam ve kendimi geliştirirsem iyi bir yerlere gelebileceğimden bahsetti. Dil öğrenmeye yatkın bir insanım. Ayrıca Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü hakkında fikriniz var mı? 4 yıllık bölümler arasında en kafama yatan...
  3. dolaroldu8tl

Kuba TK03 hakkında fikir

B ehliyet alıyorum ve motor alacağım. A2 ehliyet için biraz beklemem gerekiyor maddi durumdan dolayı. Ruhsatta 50CC hangi motorları önerirsiniz. Aklımda tk03 var. TK03 için ne düşünceleriniz var?
  4. dolaroldu8tl

2025'te iPhone XS kullanmak (deneyimlerimi paylaşıyorum)

Geçen konudaki X'i 7000'e elimden çıkarıp bu sefer 8000'e XS aldım. Cihazımın ekranı, bataryası değişmiş fakat true tone ve face id aktif ve geçen seferki X'e göre çok çok daha temiz herhangi bir kırığı veya kasada yarası yok. Ekran : Orijinal değil fakat önceki cihazımdan daha iyi bir ekran...
  5. dolaroldu8tl

IPhone XS yoksa XR mı?

X'imi 7000 TL'ye sattım 1600 tl para ekleyebilirim üstüne 8600 tl gibi bi bütçeye hangisi daha mantıklı cihaz olur? Androide geçmek istemiyorum özellikle kaçak redmi falan önermeyin.
  6. dolaroldu8tl

Tüm heves ve isteğimi kaybettim

2 ay sonra 18ime girecek bir YKS öğrencisiyim ve konularda çok gerideyim elimden geleni yapmaya çalışıyorum fakat elimden gelenlerin yetersiz olduğunu biliyorum. Mental olarak kötü bi dönemdeyim herkes gibi ve bu ders çalışmaya karşın tüm isteğimi kırıyor bitiriyor. Halim yok sürekli bi -bitse...
  7. dolaroldu8tl

IPad Mini 1 Uygulama Yüklemek

Elimde Jailbreakli ipad mini 1 cihazım var ios 9.3.5 sürümünde youtube spotify gibi uygulamaları nasıl yükleyebilirim? Cydia ve Phoneix kurulu cihazda ve bir kaç tweak kurdum ama işe yaramıyor.
  8. dolaroldu8tl

IPad Air 2 veya iPad Mini 4 Kalem desteği.

bu iki cihazdan birini almayı düşünüyorum. Avuç içi red özelliği olan bir kalem alsam normal yeni ipadlerdeki gibi olmasa da sıkıntı olmadan not alabilir miyim? Elimi algılamasın ve test çözebileyim not alabileyim yeter.
  9. dolaroldu8tl

IPad Mini 1 Jailbreak ile kullanılır mı?

iPad Mini 1 jailbreak atarsam youtube ve spotify için medya cihazı olarak kullanabilir miyim? Sadece youtube'da 720P video açsın, spotify dinletsin yeter. Kütüphanede telefondan daha büyük bir ekrana ihtiyacım oluyor.
  10. dolaroldu8tl

Sistemim kaç para eder?

Satıp laptop almak mantıklı mı? Lise son sınıf öğrencisiyim üniversite hazırlığındayım. Günlük yaşamımda çok fazla yanımda taşıyacak bi cihaz ihtiyacım oluyor. Ayrıca üniversitede de çok ihtiyacım olacak. Oyun oynamayı yüksek oranda bıraktım. Pişman olur muyum ve kaç para alabilirim sistemime...
  11. dolaroldu8tl

Hiçbir şey beğenmeyen bir kıza ne alınır?

Çok zor bi insan. Çiçeklerden hoşlanmıyor, peluş o bu şeyleri boş buluyor. Öyle aşırı yumuş yumuş romantizmi sevmiyor. Ne alacağım ne edeceğim bilemedim delirtti beni. Parfüm falan mı alsam n'apsam?
  12. dolaroldu8tl

2025'te iPhone X kullanmak (deneyimlerimi paylaşıyorum)

Telefon değiştirme serüvenime elimdeki Redmi Note 11SE'yi satarak başladım. iPhone 7 vardı elimde ona geçtim onu da satıp cebimdeki parayla beraber iPhone 8'e geçtim. Aldığım cihaz temiz bir cihazdı onu 5400TL'ye sattıktan sonra geçen pazar günü üstüne 1100 tl para ekleyip 6500TL'ye esenyurtta...
  13. dolaroldu8tl

Arka camı kırılan iPhone'da kablosuz şarj

iPhone X buldum uygun bir fiyata bugün de iPhone 8 cihazımı sattım 5400 TL'ye ufak bi miktar para koyup satın alacağım yarın. Arka camı değişmiş cihazda kablosuz şarj çalışır mı? iPhone 8'imde aktif olarak kullandığım bir özellikti çünkü.
  14. dolaroldu8tl

IPhone 8'den S10E'ye geçilir mi?

Takas teklifi geldi baya temiz cihaz hoşuma gitti piyasaları da yakınmış alsam satmakta güçlük çeker miyim samsung piyasasını çok bilmiyorum alırsam cihazı kısa zaman kullanıp satacağım sorun olur mu satarken
  15. dolaroldu8tl

Sessiz klavye önerir misiniz?

G213 klavyemi satıp almayı düşünüyorum. Mekanik fetişim yok sessiz ve çok çirkin olmasın yeter. TKL veya full size olabilir.
  16. dolaroldu8tl

Öneri POLOSMART KABLOSUZ ŞARJ STANDI 119TL

Bimden aldım az önce bir tane kalmıştı kampanyalı ürün olduğu için fiyatlarını sökmüşler. 120 lira çikolata parasına 15w hızla şarj ediyor. kutudan TYPE-C kablosuyla çıktı kablo zaten tek başına 60 liradan aşağı değil. Akakçe'de en ucuz 10w kablosuz şarj aleti 150 liradan aşağı değil bence iyi...
  17. dolaroldu8tl

2024 yılında iPad 7 alınır mı?

İkinci elde yaklaşık 4bin civarına bulunuyor. Son güncellemesi olarak iPadOS 18'i aldı yani güncel bir cihaz. Yapacağım şeyler not tutup youtube, instagram takılmak olur. 32GB hafızanın yeterli olacağı düşüncesindeyim çünkü günlük olarak 32GB iPhone 7 kullanıyorum şu anda ve bir problem...
  18. dolaroldu8tl

FLO'dan alınan giyilmiş ayakkabı iade edilebilir mi?

1 hafta kadar önce FLO'dan dockers bi ayakkabı almıştım 2 gün önce de ilk defa giydim sabah okula giderken öğlen okuldan geldiğimde yürüyemiyordum parmağımı vurdu ayakkabı bunu değişime veya iadeye götürsem kabul ederler mi acaba? Fişi ve kutusu halen duruyor
  19. dolaroldu8tl

Minecraft VSYNC kapalı olmasına rağmen sabit fps

75 fps'de sabit vsync kapalı ve radeon ayarlarında oyun gözükmüyor (tlauncher kullanıyorum launcher olarak)
  20. dolaroldu8tl

Yeni SSD'ye Geçtiğimde Windows Lisansım Gider Mi?

2022'de PTT'den 5 liraya Windows 10 etkinleştirip Windows 11'e güncellemiştim o zamandan beri aynı lisansı kullanıyorum yeni SSD'yi taktığımda Windows'u kurduğumda lisanslı olması gerekiyor bildiğim kadarıyla anakarta işlendiği için Windows Lisansı. Daha önceki SSD'im yandığında içinde Windows...
Geri