Arama sonuçları: *

1. R

3600x için önerilen oc nedir?

Merhabalar işlemcim 3600x anakartım b450 msi mortar max sıvı soğutmam darkflash dt240 oc isteme sebebim cs de sürekli takılma yaşıyorum yük binmeden fakat yayında cs de takılma yok bu nasıl mümkün bilmiyorum
  2. R

5500xt den 3050 ye geçtim ama

Amd 5500 xt 4 gb den asus 3050 8 gb ye geçtim geçtikten sonra driver vs herşeyi ddu ile temizledim temiz bir kurulum yaptım üstüne nvidia driverlerini yükledim ama ne yaparsam yapayım amddeki fps ş geçemiyorum ayarlarını vs herşeyini ayarladım max aldığım fps 333 ve stabil değil 280 hz...
  3. R

🔥İndirim ASUS ROG Strix Go USB-C 699 TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/115317/asus-rog-strix-go-usb-c-gaming-kulaklik/ baktım akakçeden fena indirim değil 1647782913 cimriye bakmayı unutmuşum 150 tl daha aşağı piyasadan
  4. R

Palit Marka 3050 Alınır Mı?

Merhaba bugün indirimde gördüm ekran kartını en başta tipi vs hiç hoşuma gitmedi ama beklemeye değer mi palit alsam pişman olurmuyum veya asus gibi markalarla arasında fps farkları varmı kart yeni olduğu için biraz youtube vs baktım pek bir şey göremedim karşılaştırma gibi yardımcı olursanız...
  5. R

asus 5500 xt 4gb yi kaça listelesem

Elimde 2020 aralık ayından asus 5500 xt 4gb var o zamandar beri kullanıyorum normal oyun oynamak için ama ne sarı sitede ilan bulabildim nede bulunduğum bölgede anlayanlar var :(
  6. R

Kasa önerisi (500-700)

Merhaba bir çok konu var biliyorum ama ben bizzat kendisinin kullandığı memnun olduğu ürünü arıyorum eski kasam gametech legend rainbow Geçme sebebim anakart değiştim o bile sığmadı sinir oldum. Sistemde kullanicaklarım; Msi mortar max - darkflash dt 240 elimde psu elimde mevcut Şimdiden...
  7. R

Öneri Psu önerisi Kaç Watt almalıyım

Merhaba hocalarım Bir sistem dizmej için çaba gösteriyorum şu aralar Sistem genel olarak Ryzen3 3100 ve asus dual 5500xt den oluşmakta buna ne kadarlık bir psu almam gerekiyor ve psu konusunda bir çok marka var ben bunu buldum nasıl sizce iş görür mü...
Geri