Arama sonuçları: *

• Users: sc00b
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yeni pcye format atmak zarar verirmi?

Cooler master klavyemin bir tuşu SHIFT ile basınca çalışıyordu windows ile alakalıdır dediler bende format atmayı düşündüm daha 1 hafta oldu pcyi alalı format atmak zarar verirmi?
  2. S

Discord açılmıyor. Pcyi kurcalarken oldu

Pcyi kurcalarken yanlislikla bir seyler yaptim ve discordu acarken bu hatayi aliyorum nasil duzeltebilirim? Bu islerden anlamiyorum hic.
  3. S

Yardım Klavyemin "J" harfi SHIF ile basınca çalışıyor?

Cooler master mk-110 klavye aldim gecen günlerde ama farkettimki "J" tuşu tek başına basınca calışmiyor SHIF ile basinca calisiyor nasil duzeltebilirim?
  4. S

masaüstü için wallpaper önerisi (steamden)

masaüstü için güzel animasyonlu uygulama varmı steamde ?
  5. S

Yardım klavyede ``J`` tuşuna normal basınca çalışmıyor SHIFT ile basınca çalışıyor?

Sorunum yukarda nasıl düzeltebilirim? (klavye cooler master mk-110)
  6. S

Yardım klavyemde 1 tuş çalışmıyor ne yapmam lazım ?

cooler master mk-110 klavye aldım ve bir tuşu çalışmıyor ne yapabilirim bu konuyla ilgili ?
  7. S

W10 pro key önerisi?

Oneriniz varmı birisi bunu önermişti nasıl güvenilir mi??https://www.lazimbana.com/windows-10-pro-lisans-anahtari-p-LB08084CRYCB
  8. S

MSI afterburner OSD çıkmıyor?

Sicaklik felan gormek istiyorum youtibeden baktim ama bende osd diye bir yer yok? Nasil yapicam? 1604862328 Up up up
  9. S

Pcti kurdum Allah herkese nasip etsin <3<3<3

Pcyi kurdum yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim Allah olmayanlara nasip etsin. Foto hata verdigi icin yukleyemedim. Ama güzel oldu :)
  10. S

Yardım Ram mhz arttiramadim

Ram 3200 Mhz destekliyor ama burda 2667 mhz nasil arttiricam yardimci olurmusunuz
  11. S

W10 kurarken bunlardan hangisini secmeliyim? (Acil)

Amac oyun oynamak is felan degil hangisini seceyim? 1604839353 Yokmu yardim edicek
  12. S

Yardım Bios ekrani korece nasil düzeltebilirim

Beyler burasi biosmu oluyor ve nasil duzeltebilirim bu dili?
  13. S

Display port ile ekran gelmiyor ama hdmi ile geliyor?

Sistemi yeni topladım ekran kartı gtx 1660 gsync acmak icin dp kablosu gerek ama bagladigimda sinyal hatasi veriyor cikarip hdmi ile baglanmayi denedim ve ekran geldi bunun sebebi nedir? 1604829995 Up up up
Geri