Arama sonuçları: *

• Users: Bthnsvc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bthnsvc

Çözüldü✓ Redragon K617 bu fiyata iyi mi? Alternatifler neler?

Merhaba Arkadaşlar klavyem sizlere ömür, uyguna klavye arıyorum. En uygun bunu buldum; https://www.amazon.com.tr/dp/B09R3NQLYL?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 Alternatif yeni çıkan bir şey varsa önerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  2. Bthnsvc

Redragon K552 Klavye Alınır Mı?

MSI Vigor GK50 Mekanik Klavye kullanıyordum space g q gibi benim için önemli olan tuşlar bozuldu. Stokta olmadığı için ve fiyatının uçması sebebiyle tekrar sipariş veremedim. Sizce Redragon K552 nasıldır beni 3-4 sene götürür mü? FPS oyunları RP oyunları vs. oynuyorum ayrıyetten whatsapp...
  3. Bthnsvc

Sessiz ve Dayanıklı Klavye Önerisi Arıyorum

MSI Vigor GK50 klavye kullanıyordum. Evi su bastığında birkaç tuşu bozulmuştu ama sonradan space, G ve Q gibi en çok kullandığım tuşlar da gidince kullanamaz hale geldim. Yenisini almak istediğimde ise yaklaşık 10 bin TL gibi absürt bir fiyat gördüm. Bana fiyatı uygun, sessiz ve dayanıklı bir...
  4. Bthnsvc

Valorant Oynarken Bilgisayar Reset Atıyor

Ekran Kartı 4060 Ti 16gb anakart msi b550 a pro işlemci r5 5600 2-3 gündür oynamaya başladıktan sonra oyun kapanıyordu, bugün ilk defa oyun başladıktan sonra bilgisayara otomatik reset attı. Çözümünü hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz? 1743666750
  5. Bthnsvc

Yardım Fornite'da yükü ekran kartına bindirmenin bir yolu var mı?

Arkadaşlar ekran kartı Rtx 4060 Ti 16 GB 3x Fan - İşlemci r5 5600 - ram ddr4 3600 mhz cl16 2x8 Oyunu alta alıp youtube u açınca bilgisayar kitleniyor, daha yeni normal oynarken ve arkada her şey kapalıyken bir anda fortnite çöktü hatası verdi ve oyundan attı. Ekran Kartı %40'ı görüyor max...
  6. Bthnsvc

Yardım Eastern Exorcist'de eğitim yerini geçemiyorum

Videosunu yükledim arkadaşlar oynayıp bu hatayı alan var mı daha önce? Can yenile diyor canımı düşürüp yenilesemde kabul olmuyor. Platform Epic Games
  7. Bthnsvc

Yardım Kasamı taşıdıktan sonra güç gitmemeye başladı sebebi ne olabilir ?

Arkadaşlar kendi evimden annemin evine taşındım bir süreliğine kasayı pikap gibi bi arabanın arkasında taşıyarak getirdim ama straforlu kutunun içindeydi sadece biraz sekerek geldi etrafa çarpmadı hiç şu anda güç hiç almıyor ya güç kaynağında ya güç kablosunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum fikir...
  8. Bthnsvc

Yeni mouse alacağım tavsiye verir misiniz?

Steel series rival 3 kullanıyordum, çift tıklamaya takılı kalmaya vs. başladı ve içine su kaçmıştı o halde kullandım bir süre benim hatam. Aynı mouse u sipariş geçmeyi düşünüyorum 800 TL bandında yine fiyatları. Elime çok iyi oturuyor bu model ve hissiyatı da iyi. Daha iyi bir mouse var mıdır...
  9. Bthnsvc

Mekanik sessiz klavye önerir misiniz?

Eski klavyem "MSI Vigor Gk50 Low Profile" hissiyatı güzeldi ama çok sesliydi, dayanıklıydı. Bu tarz sağlam ama sessiz bir klavye önerir misiniz? RGB önemsiz. İşlevi önemli. Gamepower vs. gibi markalardan değilde razer msi tarzı markalardan önerirseniz sevinirim. Benim klavyenin neredeyse aynısı...
  10. Bthnsvc

Obs istediğim bit rate düzeyini alamıyorum neden? Yardımcı olur musunuz lütfen?

Hızımda hiçbir sıkıntı yok 20 bin bit rate bile veririm istesem ama 6000 hatta 5000 dahi veremiyorum bazen yayınım bölünüyor birkaç saatte bir bu durumun işlemci ile alakası olabilir mi? İşlemcim r5 5600 fornite oynarken bazen %100'e ulaşıyor obs ayarlarım ekte internet hızım ektedir.
  11. Bthnsvc

Çözüldü✓ Bios şifresi koymadığım halde bios şifresi var ne yapmam gerek?

Arkadaşlar araştırdım de-cmos diye bir uygulama indirip oradan sıfırlamam gerekiyormuş konu eski olduğu için uygulamayı bulamadım yeni versiyonunu buldum bunu nasıl kullanabiliriz
  12. Bthnsvc

Yeni dizdiğim sistem bozuldu ne olduğunu anlamadım yardımcı olur musunuz?

sfc scannow yazdığımda böyle oldu programların rengi beyaz dosya rengine döndü ne yapmam gerekiyor? 1716041648 kernel32.dll'de sıkıntı var sanırım 1716042084 Uygulamalar silinmiş diyor önemli uygulamalar hepsi obs studio capcut da vinci discord vs. gibi space desk kullanıyorum yayında gözükmüş...
  13. Bthnsvc

Öneri CREATIVE Live! Cam Sync 1080p V2 alınır mı?

Arkadaşlar 1080p webcam bakıyordum twitch yayınlarım için sizce bu kamera alınır mı? Alternatif olarak Logitech Brio 100 var
  14. Bthnsvc

Öneri 1080p 60 fps Kamera/webcam önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar twitch yayınlarım için webcam istiyorum kulaklığımın mikrofonundan memnunun mikrofonu çok iyi olmasada olur görüntü önemli yayınları 1080p 60 fps 6000 bitrate vererek yapıyorum f/p ürün varsa bildiğiniz yazar mısınız? 1711119586...
  15. Bthnsvc

Yeni topladığım sistem test değerlerim nasıl?

İşlemci r5 5600:Cinebench multicore 630 pts single cor 85 pts multicore testinde 80 dereceye kadar gördü single coreda max 50 küsürdü Palit Jettstream 4060 Ti 16 GB: Furmark:1080p fan %45'te 30 dakikada max 69 derece min 40 derece Bu arada umarım herkese istediği sistemi toplaması nasip olur...
  16. Bthnsvc

Çözüldü✓ Ekran kartı aldım kasama sığar mı bakmadım yardımcı olur musunuz?

Kasam bu https://www.hepsiburada.com/msi-mag-forge-100r-temperli-cam-2x-a-rgb-fan-1x-120mm-fan-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-p-HBV00000RJOMC?magaza=TecTex&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.73.4 Bunu aldım...
  17. Bthnsvc

Çözüldü✓ Bu model alınır mı? 4060 Ti 16 GB Palit

Sipariş geçeceğim direkt model iyiyse 17.700 den 16000 e düşmüş https://www.n11.com/urun/palit-nvidia-geforce-rtx-4060-ti-jetstream-16-gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-44764233?magaza=garajonline&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst
  18. Bthnsvc

Öneri 6000 TL bandında Koltuk tavsiyesi

boy 1.75 kilo 90 günde en az 12 saat pc başındayım beni uzun yıllar götürecek bir koltuk arıyorum Antalya'da yaşıyorum yazın fix 40 derece ve üstü. Hawk C serisi dikkatimi çekti https://www.amazon.com.tr/Hawk-Gaming-Chair-Serisi-Koltuğu/dp/B09TF7T6Q3/ref=cm_cr_arp_d_pdt_img_top?ie=UTF8&th=1 Fab...
  19. Bthnsvc

Öneri Koltuk tavsiyesi verir misiniz?

Günde 12-13 saat fix haftanın 7 günü oturuyorum ve Antalya'da yaşıyorum. Terletmeyecek, rahat koltuk önerisi verir misiniz lütfen? 1710259478 https://www.amazon.com.tr/dp/B09QCZB2YC/ref=aod_recs_desktop_prsubs_0?th=1 Hawk https://www.amazon.com.tr/dp/B0861HYYPJ?tag=akakceprime-21&th=1 xDrive...
Geri