Arama sonuçları: *

1. N

4k 144hz monitör için Displayport kablo tavsiyesi...

Merhaba 4080 super kart ile birlikte kullanacağım dell g3223q 4k 144hz 32 inch monitöre displayport kablo lazım. hdmi kablosu var fakat displayport kablosu yok. hdmi kablosu ile kullansam ne olur ? eğer displayport kablosu almam gerekiyorsa öneriniz var mı kendi kullandığınız güzel kablo...
  2. N

Yeni Toplayacağım Kasaya Fan için Yardım İstiyorum

Merhaba. Siyah Lian Li Lancool 3 kasa topluyorum. arctic 3 360 sıvı soğutma takacağım üst panele. arkada kasanın kendi rgb olmayan siyah fanı var kendi sitesinde 85.3 cfm'ye sahip olduğu yazıyor şimdilik o yüzden değiştirme ihtiyacı duymuyorum. Psu bölgesinin üstüne 3 tane 120 mm fan takacağım...
  3. N

Çözüldü✓ 2 Tane Kingston Renegade Arasındaki Fark ?

Merhaba. Yeni bir 4080 superli pc topluyorum tüm parçalar elimde. ssd alacağım şimdi sisteme 2tblık. Ssd'yi ikiye bölüp C'ye 1 tb, D'ye 1 tb ayırarak kullanacağım. 4-5 ay sonra da tekrar yanlarına bir 1 tb ya da 2 tb ssd almayı planlıyorum fakat şu anda sadece 1 tane alabilecek durumdayım. Sorum...
  4. N

Karşınızda Nvidia'nın en büyük hayal kırıklığı = RTX 5080

Rtx 4080 super'e göre saf güç anlamında %5 fazla güç harcayarak %8 daha fazla performans vermiş 2k testlerinde. İbretlik bir iş NVIDIA, tebrikler. generation olarak %8 generation farkı daha önce hiçbir seri geçişinde görülmemiş kadar düşük bir fark. ssleri aldığım link =...
  5. N

Nvidia Vram sorununu çözebilecek Neural Texture Compression Özelliğini Tanıttı.

5000 serisi ile birlikte gelen özelliklerden biri olan neural texture compression özelliği tanıtıldı. Videonun 1:03 .dakikasından itibaren anlatılıyor. Burada 520 mb boyutunda bir nesne görüntüsü mevcut. Ekran kartı çipi yapay zeka kullanılarak bu görüntüyü kalite kaybı ve latency olmadan 80 mb...
  6. N

MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi vs MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi

Hangisini almalıyım sizce ? uzun süreli bir pc topluyorum en az 5 sene kullanmalık. ryzen 7 9700x düşünüyorum işlemci olarak. ekran kartını aldım rtx 4080 super olarak. birisi 11900 (gaming plus) , x870 12300. birinde vadesiz 3 taksit seçeneği var x870te vadesiz 6 taksit seçeneği var...
  7. N

Sistemin ikinci el satmaya kalksam ne kadar eder ?

Merhaba, 2 sene önce çoğu parçasını sıfırdan toplamış olduğum, köyde yazdan yaza fındık zamanı gündüzleri 1, akşamları 2 saat kullandığım (sabahtan öğleye, öğlen 1-2 saat aradan sonra tekrar gidip akşama kadar fındık topladığım için) bir kasam var. köyde sadece ağustos ayı başından eylül ayı...
  8. N

Asus Tuf 4070ti Super (32k) vs Palit Jetstream 4080 super (35k)

2k için yeni bir kasa toplayacağım. Mevcutta ryzen 5600 / msi b550 gaming plus anakart / asus tuf rtx 3060ti ile 1080p 75hz monitör ile 1080p'de genellikle 2020 öncesi çıkmış hikayeli oyunları ya da open world , open world survival ya da indie oyunları oynuyorum. Online rekabetçi tarzda oyunları...
  9. N

Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu tavsiyesi ? Bütçe 450 TL.

Merhaba, şu anda Ryzen 3 3100 kullanmaktayım ve işlemci soğutucu olarakta Snowman M200 soğutucu takılı durumda. Bir kaç gün sonra ryzen 5 5600'a geçeceğim fakat şu anda takılı olan soğutucu snowman m200, ryzen 5 5600 için yeterli değil galiba. Bundan dolayı da soğutucu almayı düşünüyorum...
  10. N

En kötü önümüzdeki 2-3 sene için orta düzey laptop önerisi.

Merhaba arkadaşlar, kız kardeşime laptop almayı düşünüyoruz. Lenovo laptop vardı benim 11 senelik eski laptopum(Lenovo G550) onu kullanıyordu fakat artık laptop ömrünü doldurdu bir anda ekranı gitti açılmamaya başladı bundan dolayı artık yeni bir laptop arayışına girdik. Daha öncesinde...
  11. N

Ekran kartı anakart uefi uyumsuzluğu ?

Merhaba, geçen hafta bir kasa topladım. kasayı bir bilgisayarcıya kurdurdum,kurdu fakat bana "kurdum ama monitöre ekran gelmiyor" dedi. anakartım,işlemcim,ramlerim,psu'm, ssd nvme depolama birimim,kasam bunların hepsi yeniydi.bir tek hdd ikinci eldi ve ekran kartı da kendi kullandığım kasadan...
  12. N

Ekran gelmeme ve daha sonrasında kasaya elektrik gelmeme.

merhaba. bundan 1 hafta önce bilgisayar toplamaya başladım. işlemci-ram-anakart-kasa-psu-ssd - hdd ekran kartı hepsini topladım hdd ve ekran kartı harici hepsi sıfır ürün. anakart msi b550 gaming plus, psu zalman 650watt +80 bronz zm650 gvıı. işlemci ryzen r3 3100 ve ramler de corsair vengeance...
  13. N

bu ramlerden hangisini seçmeliyim ?

merhaba orta bütçeli oyun oynamak için bir sistem topluyorum ekran kartı ve ramlerim eksik.ekran kartı şu anlık rx 460 kullanacağım anakartım msi b550 gaming plus anakart ve işlemcim ryzen 3 3100. bu sistem için bu ramlerden hangisini seçmeliyim. bu 3 ünden birini alabilirim bütçem bunlara...
  14. N

bu sisteme psu tavsiyesi istiyorum

Kasa:https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/ranker-virgo-rgb-temperli-cam-4x12-cm-fanli-gaming-kasapsu-yok-P437357468 işlemci : Ryzen 3 3100 anakart : https://www.n11.com/urun/msi-mpg-b550-gaming-plus-amd-b550-4400-mhz-oc-ddr4-soket-am4-atx-anakart-1484002?magaza=tekramarket...
  15. N

Ryzen3 3100 için kondauki ramlerden hangi ram tercih edilmeli ?

merhaba ryzen 3 3100 işlemci satın aldım. oyun performansı bir tık daha önde diye. render falan pek işim olmadığından. anakart olarakta asus b450m tuf pro s alacağım https://www.asus.com/tr/Motherboards/TUF-GAMING-B450M-PRO-S/ anakartın qvl listesinde almak istediğim iki rami de bulamadım...
  16. N

Oyun odaklı bilgisayar için r3 3100 vs r5 2600 vs r5 2600x r5 3500x hangisi daha mantıklı ?

merhaba sorum başlıktaki gibi. oyun odaklı bir sistem toplamaya çalışıyorum. ryzenli bir sistem toplayacağım. pek bilgim olmadığı için sizlere danışmak istiyorum. biraz araştırdım anakartlar olarak belirli internet araştırmaları sonucu 2 anakartta karar kıldım ve yanlarına da işlemcileri...
  17. N

mid/high arası oyun oynama amaçlı f/p ryzen/intel sistem tavsiyesi.

merhaba sorum başlıktaki gibi. oyun odaklı bir sistem toplamaya çalışıyorum. iki seçeneğim var.ryzenli sistem ve intelli sistem. pek bilgim olmadığı için sizlere danışmak istiyorum. biraz araştırdım anakartlar olarak belirli internet araştırmaları sonucu 2 anakartta karar kıldım ve yanlarına da...
Geri