Arama sonuçları: *

• Users: Aizen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Aizen

Öneri 650 Bin Tl Araba önerisi

Arkadaşlar 20 yaşındayım fiesta ve 1.2 polo bulabildim önerileriniz nelerdir desteğiniz önemli
  2. Aizen

Öneri Oyun İçin Kablosuz Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar bütçem 1500 tl destek rica ederim en mantıklı ne alınabilir ?
  3. Aizen

VXE R1 Alınır mı ? Destek

Arkadaşlar bu mouse u almayı düşünüyorum fakat hangi serisi iyi farkalrı hangi modeli alınmalı desteğinizi rica ederim.Pil süresi vs nasıl
  4. Aizen

RYZEN 5 5600 a uygun ekran kartı

Arkadaşlar merhaba şu an r5 5600 işlemcim var işlemcime göre en uygun ekran kartını almak istiyorum bütçem 10 bin tl diyebiliriz biraz daha çıkabilir desteğinizi rica ederim.
  5. Aizen

Öneri 2000 TL Kablosuz mouse önerisi

Arkadaşlar 2000 tl oyun için kablosuz mouse ne önerirsiniz iyi akşamlar.
  6. Aizen

Kulaklığımın mikrofonu koptu tamir edilebilir mi ?

Arkadaslar h2000p kullanıyorum havit markasının kulaklığın mikrofonu koptu tamiredilebilir mi ya da alternatifi nedir ?
  7. Aizen

3000 TL kulaklık önerisi

Arkadaslar oyun için desteğinizi rica ediyorum.
  8. Aizen

2000 TL Oyun İçin kulaklık önerisi

Arkadaşlar kablolu kablosuz farketmez en iyi seçenek hangisidir sizce ?
  9. Aizen

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar oyun için değil iş icin mikrofonu ortalama bi kulaklık lazım bütçe maks 1500 e kadar cıkabilirim. https://www.trendyol.com/havit/gamenote-fuxi-h3-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulakligi-7-1-4-modlu-bt-2-4ghz-type-c-3-5mm-p-756447469 bunu bulabildim işimi görür mü ?
  10. Aizen

Wifi Güçlendirici işime yarar mı ?

Arkadaşlar merhaba odamda internetim bir türlü çekmiyor kablo ile bağlantılarda 1000 mbs değerlerini görüyorum fakat işim gereği odamda laptop ile wifi ile calısmaktayım ve problem yaşıyorum şu ürünü alıp ethernet kablosu ile bağlasam ve odama kadar ceksem ne kadar hız alırım ya da bir problem...
  11. Aizen

10 bin tl telefon önerisi

Arkadaslar desteğinizi bekliyorum bu bütçeye en iyi hangi telefon alınır
  12. Aizen

Yurtdışı 2 telefon getirme yasağı doğru mu ?

Arkadaşlar 2 telefon getirme yasağı gibi bir olay varmış doğruluğu mevcut mu ?
  13. Aizen

6000 TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar ne önerirsiniz konuya hiç hakim değilim
  14. Aizen

Steelseries Prime Fps Kullanan Arkadaşlar Bakabilir mi ?

Arkadaşlar Steelseries Prime Fps Plus kullanıyorum mousepade vurunca mouse u sol ve sağ tık kendi kendine tıklıyor oyun içinde sizde böyle bir problem var mı ?
  15. Aizen

6000 TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

6000 e kadar çıkabilirim ne alınabilir hiç hakim değilim konuya.
  16. Aizen

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar 6 bine kadar çıkabilirim önerileriniz nelerdir ?
  17. Aizen

Bilgisayar açılırken klavye mouse ışığı 2 kere gidip geliyor ?

Arkadaşlar bu açılırken oluyor anakart ayarlarında mı bir problem var bios pilini cıkarıp taktıktan sonra böyle bir durumla karşı karşıya kaldım pc açılıyor bios yazısı geliyor klavye mouse ışığı gidiyor ama klavyedeki herhangi bir tuşa bastığımda ışık geliyor sonra pc açılıyor ve pc açıldıktan...
  18. Aizen

Ps5 japonyadan 2 tane getirsem sorun olur mu ?

Arkadaşlar 2 tane ps5 getirsem sorun olur mu japonyadan ?
  19. Aizen

RX 580 Armor 8gb switch tuşu var mıdır ?

Arkadaşlar biosa ulaşamıyorum her çareyi denedim ekran kartının üzerinde switch var mı ben bulamadım bilginiz var mı ?
  20. Aizen

Anakart Logosu ve Bios ekranı gelmiyor

Arkadaşlar a520 kullanıyorum asla ama asla ne yaptıysam yapayım bios açılmıyor ve anakart logosu gelmiyor bilgisayar normal bir şekilde çalışıyor sıcaklık değerlerinde bir problem yok hdmi kablosu ile de denedim bios pilinide cıkardım işe yaramıyor ne yapcağım ?
Geri