Arama sonuçları: *

• Users: hillpump
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

ekran kartında 80 derece normal midir?

Bir ekran kartının zarar göreceği sıcaklık limiti nedir? 80 derece ekran kartına herhangi bir zarar verir mi , normal midir?
  2. H

Ekranda dikey çizgi çıkıyor

Ekranın sağ tarafında dikey bir çizgi çıkıyordu belirsiz bir süre ile.Teknik servise yolladım,sorun yok raporu ile geri yolladılar.Gelince monitör çizgi kalıcılaştı.Bu nasıl olabiliyor?
  3. H

ekranda dikey çizgi çıkıyor

Monitörümde dikey bir çizgi varrd(Ne zaman çıkacağı belli olmuyor).Teknik servise yolladım.Sorun yok raporu verdiler.Hala çıkıyor.Neden ve nasıl?
  4. H

RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 45 derece boştaki sıcaklığı iyi mi?

Kasam MasterCase H500, akrilik panel takılı, boştayken 45 derece normal midir?
  5. H

msi gaming trio sıcaklık

Ekran kartı yük altındayken 80 derece normal mi? Fan hızlarını kendi otomatik ayarlıyor 54 fan hızı.100 yapmama gerek fln var mı?
  6. H

ips monitör ışık sızması

Yeni aldığım monitörde ışık sızması var üstlerde.Bu bir değişim nedeni mi?Ciddi bir sorun mu?
  7. H

aoc monitör ışık sızması

Bir tane burada.İki tane de sol üstte var.Bu normal mi?Değişime gerek var mı veya değişim olur mu?
  8. H

rtx 2070super kullanım sorunu

Ekran kartım kendi gücünün tamamını kullanmıyor nedense ve bu da fps düşüklüğüne neden oluyor.GTA 5 de bile %70 civarında kendini kullanıyor.Fortnite ful ayarlarda %60 felan.Bunun nedeni nedir?(Darboğaz desem değil.İşlemci r5 3600x %50 sinden fazlasını kullanmıyor.)
  9. H

aoc monitör ışık sızması

Yeni aldığım monitörün üstünde hafif ışık sızması var.Bu bir sorun mudur?
  10. H

Rtx 2070super GPU kullanım yüzdesi sorunu

Rtx 2070s ekran kartım var ama bazı oyunlarda kendini kullanmıyor %30-%50 sini fln kulllanıyor.Darboğaz desem işlemci maksimum %40 ını kullanıyor ve sonuç olarak benim alacağım fps +200 olacakken 90-150 arası oluyor.Bu arada bu durumu fortniteda yaşıyorum.GTA 5'te de yaşadım ayarları düşüğe de...
Geri