Arama sonuçları: *

• Users: revision
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

700 TL F/P Fare Önerir misiniz?

valorant ve cs oynuyorum fps oyunları ağırlğımda yani bloody v7m den çok memnundum kablom bozuldu beyaz istiyorum tavsiyeleri bekliyorum
  2. R

Güzel Mikrofonlu Kulaklık Önerisi 1500 tl max

Güzel Mikrofonlu Kulaklık Önerisi 1500 tl max bütçe ile tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. R

PC mavi ekran veriyor ram problemi

Arada bir yapıyor şu aralar nedeni ne anlayamıyorum yardımcı olacak var mı? Açılırken bazen böyle kalıyor bazen de mavi ekran ama her zaman yapmıyor. RAM kullanımı aşırı yüksek sebebini de çözemedim. Virüs taraması yaptım ama yok. Minidump Dosyaları
  4. R

Yayında klavye takılı kalıyor

Merhaba. Yeni sistem dizdim yayınlar için. Ancak Streamlabs OBS üzerinden yayındayken klavyem takılı kalıyor. Yayın açmadığım sürece hiçbir sıkıntı yok. Yayın açtığımda W A S D tuşlarına basıyorum mesela 2-3 saniye yürümek için sonrasında bırakıyorum ama birkaç saniye daha devam ediyor...
  5. R

Kingston A400 SSD gözükmüyor

Yeni SSD aldım, ikinci disk olarak görünmüyor. Disk Part yaptım orada da görünmüyor ama Hard Disk Sentinel uygulamsında görünüyor ve Aygıt Yöneticisi de görüyor. Kingston A400 480 GB.
  6. R

Disk kullanımı %100 sorunu

Merhaba ,bir akrabamın laptopu var. Disk kullanımı boştayken %100. Bilgisayar açılması cok uzun sürüyor. Servislerden bir şeyler devre dışı bıraktım internetten bakıp ama işe yaramadı. 6 yıllık falan bir laptop. Düşündüm ki SSD takılsa düzelir. Nasıl bir SSD uyar sizce? Toshiba Satellite P50-B-11U.
  7. R

Ekrana kare bir şeyler çıkıyor

Valoranttaydım oyundayken harita ekranına attı 2-3 kere sanırım int gitmiş olabilir. Sonra oyundan çıktım ekranda böyle şeyler göründü. PC'yi yeni topladım daha 1 ay olmadı sizce bu bir sistemsel sorun mu yoksa donanımla alakalı bir problem olabilir mi? Video olarak ekleyemediğim için YT...
  8. R

XMP açınca PC açılmıyor

Yeni topladığım PC'de XMP açınca PC çat çat ses geliyor kapanıyor. Ayrıca sadece RAM hızımı 4266'ya alınca da açılmıyor 2 kere kasa çalışıp reset atıp hata ekranına atıyor. Ne yapmam gerek? Sistem : ASUS ROG STRIX B550-A Ryzen 9 5900X. 3090 Ti Gaming X Trio. G.Skill tz royal Silver 2x8 DDR4...
  9. R

4233 MHz RAM'i 3600 kullanabiliyorum

Merhaba yeni sistem topladım. Hiç kontrol etmedim işlemciden dolayı RAM mhzmi tam performans kullanamıyorum. Ryzen 9 5900X var. 4233'e alınca çat çat kapanıyor. 3600 MHz kulllanabiliyorum 4000 de olmadı. Ne yapmalıyım?
  10. R

Görüntü donuyor ses geliyor

Merhaba 2 senedir kullandığım bilgisayarımda son 1-2 haftadır Windows 11'e geçtiğimden beri oyuna girdiğimde altta Chrome sekmesi açıkken Alt Tab atıyorum 30 kere atıyorsam 2 kere donuyor ve görüntü tamamen donup ses gelmeye hatta Discord üzerinden sesim gitmeye devam ediyor sorunun nerede...
  11. R

3090 Ti ve 5900X sistemde ekran gelmiyor

Merhaba yeni bilgisayar topladım ancak ekran gelmiyor. RAM sök tak yaptım ama yok. Kasayı Power tuşuyla açabiliyorum ancak basılı tutunca kapanmıyor. Yardım eder misiniz? ASUS ROG STRIX B550-A Ryzen 9 5900X. 3090 Ti Gaming X Trio. G.Skill tz royal Silver 2x8 DDR4 4266 MHz. Cooler Master V850...
  12. R

iCUE 5000X NZXT kasaya Kraken Z73 360mm sığar mı?

Merhaba siparişi verdim bile dikkat etmeden. Acaba iCUE 5000X kasaya NZXT Kraken Z73 360mm sığar mı? Sığar mı? Kutuyu açmadan iade edeceğim ona göre?
  13. R

R9 5900X RTX 3090 sistem nasıldır?

Merhaba. Alttaki görseldeki eşyaları aldım. Ve ekran kartını sonradan alacağım para durumuna göre. Sizce iyi mi? 3090 ekran kartı alsam PSU yeterli olur mu? Sizce iyi bir sistem mi ?
  14. R

Kulaklık mikrofonu bilgisayardaki sesi iletiyor

G433 mikrofonum var fakat Discord kullanırken veya ses kaydı almaya çalışırken ses yüksekse eğer mikrofon sesi algılıyor, ve kayıta alıyor. Ne yapmalıyım, bu sorunu nasıl çözebilirim? Video ve yayın amaçlı aldığımdan dolayı benim için büyük bir problem. Mikrofon takılıp sökülebilir cinsten...
Geri