Arama sonuçları: *

• Users: ekremabi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ekremabi

Windows 10 açılış ekranında uzun süre bekletiyor

Tekrardan selamlar. Son 2 haftadır fark ettiğim bir sıkıntıyı dile getiriyorum. Bilgisayar ilk açıldığında şifre ekranında şifreyi girince yaklaşık bir 2 dakika bekliyorum ve hoş geldiniz yazısıyla baş başa kalıyorum. Ardından sistem açılınca her şey eskisi gibi ama genel bir yavaşlık var gibi...
  2. ekremabi

14.000 TL Laptop Önerisi

Arkadaşlar selam. Arkadaşıma bilgisayar arıyoruz. EN FAZLA 14K bütçeye mümkünse laptop eğer masaüstü diyorsanız masaüstü bilgisayar önerebilir misiniz?
  3. ekremabi

Max. 7000 TL Hazır veya Laptop Sistem Önerisi

Arkadaşlar selam. Bir arkadaşım yeni bilgisayar alacak fakat ne alacağına karar veremedi. Laptop veya masaüstü fark etmez. 7000 liraya ne önerirsiniz?
  4. ekremabi

Tek Fanlı RTX 3060 mı?

Arkadaşlar selamlar geçenlerde karşıma çok değişik bir ürün çıktı. PNY markasının tek fanlı RTX3060 model ekran kartını gördüm. Çok şaşırdım. Alacağımdan değil fakat merak ettim ısınmaz mı? Kullanan arkadaşlar varsa aydınlatabilirler mi? Teşekkür ederim :) Link...
  5. ekremabi

Yardım Banggood'da Çıkan Bu Uyarı Ne Demek?

Arkadaşlar merhabalar. Banggood üzerinden verdiğim bir siparişte tracking info olarak şöyle bir şey karşıma çıktı: Bu ne demek oluyor?
  6. ekremabi

Yayın Açınca Yayın Donuyor ve Ping Çıkıyor?

Arkadaşlar selam. Dün dlive üzerinden yayın açmaya çalıştım ve bir şekilde açtım. Fakat yayın açınca çok fazla pingim çıktı ve yayın da donmaya başladı. Bunun çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. ekremabi

Hangi Kabloyu Almalıyım

Arkadaşlar selam. İncehesapta Lian Li' nin Strimer Plus kablolarını gördüm. İndirime girmişler. Fakat ikisinden birini alacağım şimdilik. Sizce hangisini almalıyım? https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-plus-24-pin-argb-uzatma-kablosu-fiyati-48659/...
  8. ekremabi

Lian Li Uni Fan Alınır Mı?

Arkadaşlar selam. Son zamanlarda kasa fanı araştırıyorum ve lian li yine çok hoş görünen bir ürünle karşıma çıktı. Sizce bu fan alınır mı? Yoksa daha mantıklı fanlar var mı?
  9. ekremabi

SESSİZ F/P KASA FANI ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam. Bilgisayarın fan sesi artık rahatsız edici olmaya başladı. Bana sessiz ama iyi bir hava akışı sağlayacak fan önerir misiniz? Not: Mümkünse RGB'li olursa sevinirim.
  10. ekremabi

Lian Li Strimer Plus Alınır ?

Arkadaşlar selam. İncehesapta geçen hafta indirime girmişti bu kablo. Sizce almaya değer mi? Linki bıraktım: https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-plus-8-pin-argb-uzatma-kablosu-fiyati-48661/ https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-plus-24-pin-argb-uzatma-kablosu-fiyati-48659/
  11. ekremabi

Öneri Lian Li O11 Dynamic Alınır Mı? Hangi Fan Alınır?

Arkadaşlar selamlar. Bu kasayı yabancı sistemlerde çok görüyordum ve beğeniyordum. İncehesapta gördüm fakat fansız bir şekilde satıyorlar. Kasa alınır mı? Alınırsa bu kasaya hangi fan alınır? Linki bıraktım...
  12. ekremabi

Bilgisayar için soundbar veya hoparlör önerisi

Arkadaşlar selam. Kulaklıkla bir şey dinlemek artık yorucu geliyor. Bu nedenle en fazla 300 lira bütçeli mümkünse soundbar önerebilir misiniz?
  13. ekremabi

Thermaltake Ram Alınır Mı?

Arkadaşlar selam. 32 gb ram arıyorum 4 slotu da kaplayacak şekilde. Biraz da rgb istiyorum. Thermaltake toughram veya toughram z-one alınır mı? Alınmazsa ne önerirsiniz?
  14. ekremabi

Banggood Alımında Turkey Direct Mail Nedir?

Arkadaşlar selamlar. Banggood üzerinden bir alışveriş yapacağım fakat 2 adet seçenek var. Birisi Turkey Direct Mail diğerinde ise Air Parcel Register diyor. Turkey Direct Mail için 210 lira daha fazla ödüyorum. Hangisini seçmeliyim? Gümrükle mi alakalı bir durum?
  15. ekremabi

Gamakay MK61 vs Royal Kludge RK61

Arkadaşlar selamlar. Yeni bir klavye arıyordum ve MK61'de karar kılmıştım fakat son açtığım konuda bir arkadaş RK61 daha iyidir dedi. Ben de yeniden kararsız kaldım. Sizce hangisini hangi switch türünde almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  16. ekremabi

Yardım Bu Linkteki Switchlerin Hepsi Optik Mi?

Arkadaşlar merhabalar. Yakın zamanda klavye arayışına girmiştim ve gamakay mk61 klavyesini buldum. Fakat aklımda bir soru işareti kaldı. Bu linkte optiklerin hepsi optik mi yoksa sadece yellow switch mi optik? Yardımcı olursanız sevinirim. Link...
  17. ekremabi

Optik Switch Çok Fark Eder Mi?

Arkadaşlar selamlar. Yeni bir klavye alacağım ve bu nedenle gamakay mk61 modeline bakıyordum. Gördüm ki yellow optik switchler var üzerinde. Optik switch çok fark eder mi? Bir de blue switch alsam da optik mi olur yoksa mekanik mi?
  18. ekremabi

Hangi Switch Favoriniz?

Sizlerin görüşlerini merak ettim. Seçeneği işaretledikten sonra aşağı nedenini yazarsanız herkes için açıklayıcı olur :) Edit: Mavi switch hastasıyım. Yazdığını hissedeceksin çatır çutur ses çıkacak klavyeden. :love: :love:
  19. ekremabi

Klavye Kablosu Önerisi

Arkadaşlar selamlar. Yeni bir klavye arıyorum ve aşağıda bulunan görseldeki gibi sarmal bir klavye kablosu arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  20. ekremabi

Gamakay mk61 vs K66 Klavye önerisi

Arkadaşlar selam yeni bir "küçük" klavye arayışındayım. Bu iki klavyenin Farkları nelerdir? Hangisi alınır sizce? Alternatif ne önerirsiniz?
Geri