Arama sonuçları: *

1. os_ismailoglu

Yaz aylarında işlemci sıcaklığının aşırı yükselmesi

Adanada yaşıyorum ve R5 1600AF işlemciyi stok fan ile kullanıyorum. Şuan ryzen master ile undervolt yaparak max sıcaklığı 95 dereceden 83 dereceye düşürdüm. dışarda hava sıcaklığı 37-40 derece arası oluyor genelde. Termal bakım vaktimin geldiğinin farkındayım ama bu sıcaklıklarda bir süre...
  2. os_ismailoglu

Bilgisayarımda hiçbir oyun açılmıyor

Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Dün istediğim oyunları oynayabiliyordum ama nedense bugün bilgisayarımdaki bütün oyunlar hata veriyor. Bazılarını silip yüklemeyi de denedim ama sorun düzelmedi. Ne yapmalıyım?
  3. os_ismailoglu

350-400 TL kulaklık önerisi

Genelde lol gibi oyunlar oynuyorum ses kasma ihtiyacım olmuyor. rahat ve uzun ömürlü olması yeterli.
  4. os_ismailoglu

System thread exception not handled hatası

bilgisayarı normal kullanırken veya forza horizon 4 dışındaki oyunlarda sıkıntı olmuyor ama forzaya girdikten 10 dakika sonra bu hatayı alıyorum. çözümü var mı
  5. os_ismailoglu

program kurulu olmayan ssd dolu gözüküyor

önceden 240gb ssd'm vardı yetmediği için takviye için bir tane daha 240 gb ssd aldım ama 2. aldığım ssd'de hiçbir şey kurulu olmadığı halde 10gb dolu gözüküyor. nasıl düzeltebilirim
  6. os_ismailoglu

2. SSD takviyesi

Bilgisayarımdaki alan oyunlar için yeterli olmadığından bilgisayarıma 2.bir ssd aldım. zaten işletim sistemi kurulu olan bir ssd'm var ama biostan falan bir ayar yapmak gerekli mi yoksa 2.ssd taktığım gibi sorunsuz bir şekilde çalışır mı
  7. os_ismailoglu

Termal macun ne sıklıkla değiştirilmeli

Bilgisayarı alalı 4 ay oldu. soğutucunun altındaki termal macunu kullanıyorum ama R5 1600AF işlemcim overclock yapmadığım halde oyunlarda 73-74 dereceyi görüyor (ilk aldığımda 45-46 derecelerdeydi). 0.1-0.2 ghz bi hız aşırtma düşünüyorum. termal macunumu değiştirmeli miyim? Değiştirmem...
  8. os_ismailoglu

144hz monitörüm CS:GO'da 60hz çalışıyor

Msi G24C4 Monitörüm var. LoL, ETS2, Tomb Raider gibi bazı oyunlarda 144hz çalışıyor ama CS:GO'da vsync falan kapattığım halde 60hz'i geçmiyor. Masaüstündeyken de 60hz gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
  9. os_ismailoglu

Ekran kartının fanı yağlanır mı

Msi rx570 armor ekran kartım var fakat fanlar %50de bile fazla ses çıkarıyor. Ekran kartının fanını yağlarsam bir zararı olur mu veya sorun düzelir mi
Geri