Arama sonuçları: *

1. Kullanıcı_adı

Yardım Arka plan videoları gpu güç nedeniyle sadece sese çekiyor

Konu şu arkadaşlar pc normal bir şekilde tarayıcıda falan video izlerken farklı bir programı tam ekran açarsam veya başka sekmeye geçersem gpu videoyu gerek olmadığı için oluşturmuyor ve orası karartı olaak kalıyor ve sadece sesi verir. Bendedc de yayın açıcam ve arkadaşlarla birlikte bendefilmi...
  2. Kullanıcı_adı

Çözüldü✓ Dc yayın açarken dcyi tam ekran yapınca video kapanması

Konu şu discord da yayın açıp film izliycez ve yandan aramızda konuşcaz fakat ben herhangi bir yerden video açıp dc ye dönüp dc yi tam ekran yapınca bilgisayar arkaplanda videonun görüntüsünü (yanlışsa ne denir bilemedim) renderlamıyor ve sadece ses oluyor ve ekran siyah oluyor fakat durdurma...
  3. Kullanıcı_adı

Çözüldü✓ Monitör hoparlörünü görmüyor

Merhabalar direk konuya giricek olursam bugün vatandan dell-s2421hn monitör aldım ve monitördö hoparlör var diye biliyorum dahili ve windows kısmındada del falan diye gözüküyor bişiler ama ses gelmiyor driverlar falan düzgün diye biliyorum acaba monitörde hoparlör falan yok hdmi la bağladığım...
  4. Kullanıcı_adı

LG 21,5 22MN430M Monitör alınır mı?

https://www.incehesap.com/lg-22mn430m-21-5-ips-full-hd-monitor-fiyati-47096/ Arkadaşlar lg'nin bu monitörü gözüme çarptı ve ips olmasına rağmen fiyatıda baya uygun sorum şu kronik sorun vb. şeyler varmıdır 820 tl ye yakınımda sayılcak bir mağazadan alıcam (Kullanım amacı 2d çizimler, basit...
Geri