Arama sonuçları: *

• Users: Batu17
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Batu17

Bluetooth kulaklık önerileriniz nelerdir?

Merhaba Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum kulak içi düşünüyorum ama performansı güzel dediğiniz kulak üstü'ler varsa önerileriniz bekliyorum. Açıklama: Ses kalite performansının güzel olan (bas, tiz) oranları güzel olsun istiyorum benim için önemli müzik dinlemeyi çok severim, Uygulama...
  2. Batu17

D diskim hem bios da hem de disk yönetimin de de gözükmüyor

D diskim hem bios da hem de disk yönetimin de de gözükmüyor buna ne yapabiliriz aynı bu şekilde biosda da bişey yazmıyor Ne yapmamız lazım?
  3. Batu17

Vergi indirimli telefon önerileri?

Merhaba başlıkta da soruyu yazdım aklımda Samsung A24 ve M34 var kameralarında ois desteği var diye almayı düşünüyorum birde malum samsung yani bu ikisinden hangisini önerirsiniz Ayriyaten bunlar dışında ois'i olan ve sağlam olduğunu bildiğiniz hangi telefonları önerirsiniz?
  4. Batu17

R7 370 ekran kartına uygun sistem tavsiyesi

R7 370 ekran kartına uygun sistem tavsiyeleriniz nelerdir kardeşime idarelik bir pc toplamak istiyorum fazla yaptığı bir şey yok maks ders çalışacak ve roblox oynuyor. İşlemci, Ram, Anakart, Psu Tavsiyeleriniz nelerdir?
  5. Batu17

Öneri Hdd bozuldu önerileriniz nelerdir?

Merhaba, malesef hdd'm bozuldu geçenlerde kendini tamir etme kısmına geçti bana tavsiye ettiğiniz hdd'ler neler olur link olarak atarsanız sevinirim 500gb veya 1tb olursa daha iyi olur elimde wd vardı başka önerileriniz nelerdir İyi günler :)
  6. Batu17

Yardım Radeon Host Service Hatası

Radeon host service hatası alıyorum ekran kartı kullanımı %77 olarak gösteriyor ve oyunlarda drop yemeler oluyor ne yapmamı tavsiye edersiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
  7. Batu17

Öneri 200-250 Tl Arası Gaming Kulaklık Önerisi

200-250 Tl Arası Gaming Kulaklık Önerileriniz nelerdir Kulak üstü olacak İyi Günler :)
  8. Batu17

K20, JD 710, JD 711 hangisini tercih edeyim

K20, JD 710, JD 711 hangisini tercih edeyim K20 JD 710 JD 711
  9. Batu17

Öneri 150-200 TL kulaklık önersi

150-200 TL kulaklık önerileriniz nelerdir İyi Günler :)
  10. Batu17

Ryzen 5 3600 vs i5 10400F Hangisi Gtx 1650'yi daha iyi çalıştırır

Ryzen 5 3600 vs i5 10400F Hangisi Gtx 1650'yi daha iyi çalıştırır twitch üzerinden yayın açılacaktır hangisi daha iyi olur işlemci olarak
  11. Batu17

Cerrahi Maske Önerisi

Soru başlıktadır cerrahi maske önerilerini bekliyorum dalgasına falan razer olsun atmazsanız sevinirim Birde EVONY maske önermeyin ben onu kullanamıyorum çünkü kulaklarım kepçe kulak olduğu için tutmuyor o tarz maskeleri İyi Günler :)
  12. Batu17

Maske önerileriniz nelerdir?

Merhaba maske alacağım önerileriniz nelerdir ? İyi Günler :)
  13. Batu17

Mesh kasa önerileriniz nelerdir?

Merhaba, Mesh kasa önerileriniz nelerdir belirlediğim fiyatlar arası olursa sevinirim üstü olmasın çünkü daha ram alacağım önerilerinizi bekliyorum Bütçe: 250 - 450 TL İyi Günler :)
  14. Batu17

Yardım İşlemci fazla güç kullanımı diyor en üstteki ne işe yarar

Bu nedir ne işe yarar kapatırsam bi sorun oluşur mu
  15. Batu17

Yardım Foto açtığımda böyle hata veriyor

Çözümü var mı yükle diyiorum sonra hata veriyor microsoft storedan 1615117258
  16. Batu17

Karşı taraftaki arkadaşımın pc'sini kullanma

Merhaba, başlığı yanlış anlamayın teamviewer diye bir uygulama var onu kurup yüklediğimizde karşı kişinin ıd'sini gidip bağlanıp kontrol edebiliyoruz anlamadığı yerler oluyor bazen herhangi bir konuda yardım etmek amaçlı yani bunun gibi bir uygulama öneriniz var mı daha hızlı olması lazım
  17. Batu17

İşlemci driver'i ne işe yarar

soru başlıkta yazdığım gibidir ne gibi işe yarar elimde 1600 af var driver kurarsak ne gibi şeyler'e yarar
  18. Batu17

Yardım Rx 580 için obs ayarı

Obs için ayar lazım yarımdı olursanız çok sevinirim :)
  19. Batu17

Sapphire Rx 580 4gb kaç tl'ye satabilirim

Sapphire Rx 580 4gb kaç tl'ye satabilirim Ürünü sıfır almıştım garantisi kutusu her şeyi var 4gb olan modeli 9'uncu ayına girecek sizce kat tl eder 1614197924 Ve onun yerine ne alabilirim ekran kartı olarak
  20. Batu17

Ekran kaydı alabileceğim programlar

Merhaba oyun için ekran kayıdı alıyorum malum ets2 oynuyorum ve bazıları gleip bilerek çarpıyor onları rapor etmek için ekran kaydı alıyorum fakat amd videoları çok fazla yer kaplıyor başka kayıt alabileceğim güzel kaliteli programlar varsa önerilerinizi bekliyorum Not: Video ile ilgili bölüm...
Geri