Arama sonuçları: *

• Users: Capgras
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Capgras

4060 Ti'dan 5070'e geçmek mantıklı mı?

Ekran kartı fiyatları ram krizinden dolayı yakın zamanda artıcak diyorlar, sizce 4060 Ti ekran kartımı satıp 5070'e geçmek mantıklı olur mu? 2K monitör kullanıyorum ayrıca işlemcim ryzen 5 7500F
  2. Capgras

40-45K arası telefon önerisi

Çok uzun süredir android telefon kullanıyorum ve çok sıkıldım, çok eskiden ios deneyimim vardı ve mükemmeldi çok stabildi yani. O yüzden bu bütçeye IOS bir telefon önerebilir misinz?
  3. Capgras

NVIDIA Ekran Kartı Sürücü Güncellemesi Yapılmalı mı?

3-4 aydır güncellemiyorum sürücüyü, en son sıkıntılar falan çıkmıştı o süreden beridir dokunmuyorum. Şu anda en son sürümde falan bir sorun var mı?
  4. Capgras

Wireless mouse önerisi

Genellikle fps oyunları oynuyorum, hafif ve sıkıntısız mouse önerebilir misiniz?
  5. Capgras

2000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

2000 lira bütçe için kablosuz mouse önerebilir misiniz?
  6. Capgras

Uygun fiyatlı Mobil Operatör önerisi

Merhaba arkadaşlar, ben şuan türk telekomda faturasız tarifedeyim de bana fiyat performans oranı yüksek olan tarife ve paketler önerebilir misiniz, operatör fark etmez
  7. Capgras

40.000 tl´ye kadar laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, 40k´ya kadar bana ofis işleri için kulanılacak ve mühendislik uygulamalarını da açabilecek bir laptop önerebilir misiniz? (endüstri mühendisliği öğrencisiyim, bitirme projem ve derslerimde daha çok simulasyon programları kullanacağımı düşünüyorum.) (laptop en az 16 GB RAM ile...
  8. Capgras

Laptop 2 dakika içinde kendi kendini kapatıyor

Merhaba arkadaşlar, Monster Abra a5 v16.6.3 laptobumu açmaya çalıştığımda ilk dakika normal çalışıyor. 2. Dakikada fanlar bir anda kökleniyor ve yaklaşık 1 dakika sonrasında cihaz aniden kapanıyor. Cihazdaki harici ekran kartı gözükmüyor aygıt yöneticisinde ve control centerdan ekran kartının...
  9. Capgras

Bu fiyata S24 FE Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, şu sıralar kendim için telefon arayışındayım. Amazon'da Samsung Galaxy S24 FE 128 gb modeli 24.7k'ya satılmakta. Bu fiyata bu telefonu önerir misiniz? Bu bütçe aralığında önerdiğiniz farklı telefonlar var mıdır? Pil, kamera ve performans önceliğimdir
  10. Capgras

Kulak üstü bluetooth kulaklık önerisi

Genel olarak dışarıda kullanabileceğim, ses seviyesi fena olmayan, bassları yeterli seviyede veren bluetooth kulak üstü kulaklık önerirseniz sevinirim. Bütçe:1000 TL civarları.
  11. Capgras

BIOSTAR B650MP-E Pro anakartta XMP ayarı olmuyor

XMP ayarını açtığım halde RAM 5200 MHz'de çalışıyor. Altta yazan DDR5 5200 MHz ayarını ne yapacağımı bilmiyorum, yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.
  12. Capgras

Bu kasanın içindeki power supply iyi midir?

Bu kasanın içindeki psu nasıldır?
  13. Capgras

4000-5000TL arası monitör tavsiyesi

Selam, 4000-5000TL arası monitör önerebilir misiniz?
  14. Capgras

Ekran kartında yamukluk var mı sizce?

Ekran kartında sizce yamukluk var mı? Bana düz gibi geldi ama emin olamadım. Ekran kartı: Palit 4060 ti jetstream 16gb
  15. Capgras

Bu ram sistem ile uyumlu mu

Anakart: biostar b650mp-e pro ddr5 6000 Ekran kartı: 4060 ti 16 gb İşlemci:7500F Bu ram bu sistem ile uyumlu mu?
  16. Capgras

İkinci elde bu sistem ne kadar eder?

Asus prime b450m-k Gigabyte 1660 super 6 gb Ryzen 3 3100 Corsair vengeance 2x8 16gb 3000 mhz Apacer panther as340 240gb ssd WD Blue 1 tb hdd Xpg Pylon 550w Gamepower dark side Bu sistem 2. elde ne kadar eder?
  17. Capgras

Bu sistem 2. elde ne kadar eder?

Asus prime b450m-k Gigabyte 1660 super 6 gb Ryzen 3 3100 Corsair vengeance 2x8 16gb 3000 mhz Apacer panther as340 240gb ssd WD Blue 1 tb hdd Xpg Pylon 550w Gamepower dark side Bu sistem 2. elde ne kadar eder?
  18. Capgras

Bu sistem alınır mı?

Bu şekilde alınır mı?
  19. Capgras

GameGaraj'dan sistem bu özelleştirmeler ile alınır mı?

Bu sistem bu özelleştirmeler ile alınır mı? Sistem
  20. Capgras

XPG Lancer Blade 5600 MHz Cl 46 ram alınır mı?

Bu Ram alınır mı? Hazır sistemde bu var iyi midir kötü müdür bilmiyorum.
Geri