Arama sonuçları: *

1. napsıngarip

🔥İndirim XFX Swift Radeon RX 9070 XT 34.764 TL + Crimson Desert Hediyeli

https://www.gamer.gen.tr/xfx-swift-radeon-rx-9070-xt-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti_u52063 Soğutma performansının iyi olduğunu duymuştum fiyatına göre baya iyi kart
  2. napsıngarip

❌İndirim Bitti! Philips Evnia 27M2N3800A 13999TL

Şuan da akakçe de en ucuzu 16299 tl Bence fena değil gibi https://www.itopya.com/philips-evnia-27m2n3800a-27-4k-160hz-fhd-320hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-pivot-hdr400-dual-mode-fa_u30464
  3. napsıngarip

Yardım 9700x ve 9070xt icin yakışan 4K monitör önerisi

Arkadaşlar selamlar 4k monitör bakıyorum bir türlü karar veremedim yardımcı olurmusunuz önerileriniz nelerdir? Bir türlü alamadim gitti kafama ağrılar girecek. Ben bunları buldum aralarında hangisi iyidir? Baştan Oled alacaktım ama uzun süreler pc açık kalabiliyor ondan dolayı vazgeçtim. QD ve...
  4. napsıngarip

Ryzen 9700x ve Rtx 5070 li sistem için seçtiğim parçalar nasıl?

Hocalar selamlar Başlıkta da belirttiğim gibi sistem topluyorum şuana kadar seçtiğim parçalar nasıl, yardımcı olurmusunuz, önerilere açığım. İşlemci: Ryzen 7 9700x Soğutucusu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 Ekran kartı: Asus dual rtx 5070 olucak ama eagle modelide...
  5. napsıngarip

Samsung TV'nin WiFi Bağlantı Sorunu

Arkadaşlar selamlar. Gibirnetten Turknete geçiş yaptım ve samsung tv m bir türlü wifi ile internete bağlanmıyor. TV modeli samsung 55Q80D wifi nda bir problem yok, kendi telefon internetime bağlanıyor ama bir türlü ev internetine bağlanmıyor. Bu arada wps ile denedim bağlandı ama tv kapat aç...
  6. napsıngarip

Yardım Lian li Kasa Fanı Olur mu

Arkadaşlar selamlar. Yeni fan almaya düşünüyorum şuankiler fazla sesli olmaya başladılar. Aklımda Lian Li UNI FAN SL120 V2 kasa fanlari var ama ankartta argb girişi yok rgb soğutma blogu diye pin var yine de kullanabilir miyim? Birde bu fanlar performans olarak iyi midir?
  7. napsıngarip

Rtx 4070 darboğaz sorunu için ne yapılabilir?

Hocalarım selam. Resimde de görüldüğü gibi ekran kartım darboğaz yapıyor. Hem bu oyunda hem de alan wake 2 oyununda da aynı durum geçerli. Ekran kartımdan tam olarak faydalanamıyorum. İşlemcim i5 13400f sizce ne yapmam gerek. İşlemcimi yukseltmelimiyim var mı bir çaresi lutfen yardımcı olun. Bu...
  8. napsıngarip

Yardım Rtx 3060ti ne kadar eder?

Arkadaşlar selamlar sorum başlıktaki gibi. Asus Dual Rtx 3060ti GDDR6x ekran kartım var. Kullanmaya başlayalı 6 ay kadar oldu. 2. elde ne kadar eder, ekran kartında hiçbir sorun yok yepyeni. Geçme nedenim Rtx 4070 e veya 4070ti a yükseltmek istiyorum. Sonraya birakmak istemiyorum bu kasım...
  9. napsıngarip

Amazon yurtdışı siparişte kargo sorunu

https://amzn.eu/d/hSpUWfN Arkadaşlar ben birkaç gün önce amazondan Linkteki gamepadi aldım xbox 9. Nesil controller. Neyse bugün kerry lojistikten mail geldi söyle yazıyo "Sipariş edilen ürünün gümrük mevzuatı uyarınca Türkiye’ye ithalatına izin verilmediğinden kargonuzun sevk işlemleri...
  10. napsıngarip

Sadece hikayesi için Black ops cold war a hangi dlc ler kurulmalı?

Arkadaşlar soru başlıktaki gibi. High resulation assets diye dlc var. Bunu kurmak gerekiyor mu? Boyutu çok yüksek, oyunu indirirken bu dlc indirmiştim ama grafik ayarlarında kurulmadı olarak gösteriyordu. Tekrar indirmeye gerek var mı? Sadece hikayesi için oynayacam.
  11. napsıngarip

❌İndirim Bitti! Voidu da Far Cry Serisinde İndirim. Son 4 gün!

Arkadaşlar Voidu da Far cry serisinde indirim var. İmkanınız varsa kaçırmayın derim. Eski fiyattan indirime girmiş. https://www.voidu.com/tr/search/far%20cry Far Cry 6 Game of the year edition sürümü çok uygun steamde ki fiyatına göre. Fiyatı 161 TL
  12. napsıngarip

Se224 XTS soğutucuda bu sıcaklık değeri iyi mi?

Arkadaşlar selamlar. i5 13400f için se224 xts soğutucu aldım. God of war da oynarken 2k ultra grafik ayarlarında dlss kalite modunda ortalama 55 56 derecelerde oldu hep, daha üstüne çıkmadı. Black ops 1 de de 41 dereceyi geçmedi hiç. Sizce iyi mi? Daha iyi sıcaklıklar da olabilir mi? Ekran...
  13. napsıngarip

Yardım Turknet Steamde indirme sorunu

Arkadaşlar turknetin 100 mbpslik paketini kullanıyorum. Bilgisayarım modemle aynı odada değil bu yüzden asus ac58 wifi adaptör aldım. Hız testi yaptığımda 93-95 Mbps alıyorum bunda bi sıkıntı yok ama steamde oyun indirirken başlarda 10-11 MB hızda indiriyorken sonrasında 3-5 MB hıza düşüyor...
  14. napsıngarip

Yeni aldığım sistemden ekrana görüntü gelmiyor

@Emmree Hocam lütfen yardımcı olurmusunuz. 1hafta önce gaminggen den sipariş verdim ve anca bugün teslim aldım neyse herseyi doğru yaptım ekran kartını doğru monte ettim dp kablosunu taktım ama bi türlü ekrana görüntü gelmiyor "displayport no signal hatası alıpduruyorum. Herseyi denedim ekran...
  15. napsıngarip

2K sistem için hangi hazır sistemi almak mantıklı olur?

Arkadaşlar selamlar. Hangi sistemi almalıyım bi türlü karar veremedim. https://www.gaming.gen.tr/urun/279148/imola-3060ti-intel-i3-12400f-asus-dual-geforce-rtx-3060-ti-oc-8gb-gddr6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ --Bu sistemde işlemciyi 13400f, anakartı asus prime b660m-k d4, psu da...
  16. napsıngarip

Öneri Hikayeli Oyunlarda Kulaklık Tavsiyesi (God of War, RDR 2 vs.)

Tek kişilik hikayeli oyun oynayan birisiyim çok nadir online oynarım. Ses kalitesi benim için çok önemli. O yüzden hangi kulaklığı tavsiye edersiniz. Benim aklımda cloud 2, cloud alpha, blackshark v2 var.
  17. napsıngarip

Yardım Ses kartım Cloud Alpha için yeterli mi?

Hyperx Cloud 2 ile arasında kaldım. Dell inspiron 15 3558 laptop kullanıyorum. Ses kartı da resimde görüldüğü gibidir. Cloud alpha için yeterlimidir yoksa harici ses kartı almam gerekiyor mu?
  18. napsıngarip

Yardım Corsair Void Elite Surround Premium 7.1 Kulaklık nasıldır?

Merhaba Arkadaşlar. Ben sadece tek kişilik hikayeli oyunları oynayan birisiyim. Nadirde olsa online oyun oynarım (League of Legends, Cs go vb.) Cloud 2 almayı düşünüyordum ama şuan fiyatı gereksiz yüksek ve 7.1 in kötü olduğunu söylediler (Fiyatı düşerse belki almayı düşünürüm). Blackshark v2x...
Geri