Arama sonuçları: *

1. Wolf Larsen

IOS Iphone 11 Kaliteli F/P Kılıf

Arkasında desen falan olmasına gerek yok arkadaşlar sade kılıf (siyah vb.) arıyorum kaliteli olmasını istiyorum sadece varsa aranızda daha önceden araştırıp almış arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. Saygılar. 🙏
  2. Wolf Larsen

Format sonrası internet yavaşlama

Herkese hayırlı akşamlar, Arkadaşlar eski bir laptop'um vardı ssd takıp windows 7 kurdum (windowsun 7 için güncellemeleri kaldırdığını sonradan öğrendim) neyse ben driverlar'ı falan her şeyi kurdum ama internet hızım da acayip düşüş var 35mbps olaması geren internet 10mbps düştü. Windows 10...
  3. Wolf Larsen

400 TL Kulaklık Önerisi.

Arkadaşlar bu 7.1 muhabbeti nedir bilmiyorum ama FPS oyunları oynuyorum yani iyi bir şekilde ses kasmam gerekiyor ses kalitesi iyi ve en önemlisi sade olmasını istiyorum. Bu 7.1 yazılımla yükleniyormuş bazılarında pcye taktığın anda çalışıyormuş yardımcı olur musunuz. Not: Jak girişli olması...
  4. Wolf Larsen

Yardım SteelSeries Arctis 3 Alınır mı? Kulaklık önerir misiniz?

Arkadaşlar merhaba latopum için gaming kulaklık almayı düşünüyorum bu kadar yüksek fiyata gerek var mı?(Fiyat:800) Varsa önerebileceğiniz kulaklık söyleyebilirsiniz ve birde laptopun 2 usb girişi de dolu yani jak girişli olması gerekiyor. Son olarak şu anda apple kulaklık kulanıyorum (telefon...
  5. Wolf Larsen

Yardım GFN GAME+ bu hatayı neden alıyorum?

Arkadaşlar premium üyeyim yarım saat öncesinde rainbow six siege de oyundaydım ama yemek için çıkmak zorunda kaldım oyunun ana menüsüne çıktım bırakıp gittim oyunu öyle oyundan atacağını biliyordum zaten daha sonra gelip tekrar açınca böyle bir hata verdi güncellemeden mi başka bir şey mi...
  6. Wolf Larsen

Yardım GeForce NOW Premium alamıyorum??

Arkadaşlar satın alma işlemini tamamlıyorum hata veriyor e-ticarete kapalıdır diyor bu ne şimdi anlamadım ne alaka e-ticarete açık benim kart. Banka kartı olduğu için mi acaba halkbank parafkart sebebi nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.
  7. Wolf Larsen

Far Cry 5/4/primal oyunlarından hangi ikisini almalıyım?

Arkadaşlar 3. oyununu oynadım ve çok beğendim bu oyunlarından hangisiniz almalıyım hikayenin devamı değil sanırsam hepsi farklı oyunlar değil mi. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  8. Wolf Larsen

Yardım GeForce NOW Türkiye'nin premium paket ayrıcalıkları nelerdir?

Arkadaşlar premium da saat sınırlaması var mı? Yada sıra bekletiyor mu? Varsa satın alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi almayı düşünüyorum.
  9. Wolf Larsen

Yardım CS:GO Keleş ve AWP skin önerir misiniz?

Arkadaşlar yeni başlıyorum daha oyuna,skin ararsam bulurum illa ki ama varsa öyle kullandığınız skin hoşuma gidebilir yardımcı olur musunuz çok şatafatlı olmasına gerek yok sade olabilir fiyat olarak da tanesi 20-30 olur. Son olarak baktım anahtar alsam mı diye herkes değmez o paraya demiş en...
  10. Wolf Larsen

Yardım Laptop'um CS-GO Kaldırır Mı?

Arkadaşlar emin değilim kaldırıp kaldırmama konusunda laptop eski olduğu için bir bakar mısınız ona göre yükleyeceğim.
  11. Wolf Larsen

Yardım GeForce NOW'a bağlanırken sorun çıktı hatası.

Arkadaşlar dün gece tr serverını denemek için açtığımda hiçbir sıkıntı yoktu fakat şimdi açtım böyle bir sorun ile karşılaştım neden oluyor yardımcı olur musunuz? İnternetim türk telekom alakası var mıdır? Haftalardır bekliyorum ama böyle olması çok üzdü ya saçmalık cidden.
  12. Wolf Larsen

Yardım 300 TL Red Switch Mekanik Klavye Önerir Misiniz?

İlk defa klavye alacağım bilek desteği olanlar hoşuma gitti öyle de olabilir. Beğenirsem hemen sipariş vereceğim. Birde bu red switch çok ses yapar mı mekanik klavyelerin hepsi ses yapıyor mu? Çok ses yapıyorsa cayabilirim mekanikten haberiniz olsun yani mekanikten ayrı da varsa bildiğiniz...
  13. Wolf Larsen

Ryzen pc toplamayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz?(5000-6000TL)

Arkadaşlar kuzenime PC toplayacağız Ryzen bir sistem toplamayı düşünüyoruz hazır sistemlere baktım fakat istediğim parçaların biri olsa diğeri olmuyor. Garanti verebileceğiniz uzun yıllar götürecek bir sistem arıyoruz yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Ekran kartı NVİDİA düşünüyorum ama AMD...
  14. Wolf Larsen

Yardım Rtx 2060 en uygun fiyat?

Rtx 2060 alacağına başka kart al o paraya mı diyorsunuz yoksa onu mu al ve fiyat ne kadar düşer tahmini söyleyebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.🙏😇
  15. Wolf Larsen

Gaming gecesi vs. Bu şekilde indirimlerin belli bir tarihi var mıdır?

Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım ürünleri indirimden yakalamak istiyorum varsa öyle bildiğiniz mesela yılbaşı olur sevgililer günü olur örnek veriyorum var mı bildiğiniz kesin olur şu gün indirim dediğiniz varsa çok yardımcı olursunuz bekliyorum merakla.Şimdiden teşekkürler.🙏🏼😄
  16. Wolf Larsen

20mbps mi? 100mbps mi? :)

Arkadaşlar başlığı o şekilde yazmamın sebebi ben şu anda TürkTelekom fiber kullanıyorum 20mbps 120TL ama bir teklif var Turkcell hattıma özel Superonline 100mbps fiber 140TL sizce ne yapmalıyım TürkTelekom dondurup Turkcell geçmeli miyim?
  17. Wolf Larsen

Ekran kartı seçerken AMD mi? Nvidia mı?

Yani arkadaşlar hani her amd ekran kartının bir nvidia rakibi var mesela rtx 2080 vs rx 5700 xt Siz ne önerirsiniz ben 3000-3500 Tl arasında bir ekran kartı düşünüyorum. Ryzen işlemci bu arada :)
  18. Wolf Larsen

Bilgisayar toplayacağım ama kafamda birkaç tane soru var.Yardımcı olur musunuz?!!

Toplamayı düşündüğüm bilgisayar bileşenleri şu şekilde: Anakart:MSİ B450 Gaming Plus Max Ekran Kartı:MSİ GeForce GTX 1660 Super Gaming x 6GB 192Bit Ram:G.Skill RipjawsV 16GB 3600MHz DDR4 İşlemci:AMD Ryzen 3600X 3.8GHz 35MB AM4 Kasa,HDD,Power Supply vs. onlar halledilir bir şekilde :)...
Geri