Arama sonuçları: *

• Users: GorkemS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

HyperX Ram orijinal mi elinde olan varsa karsilastirabilir mi

HyperX Ram orijinal mi elinde olan varsa karsilastirabilir mi
  2. G

Aliexpress ten vergi dahil urun alip gumrukte takilan oldu mu ?

Konu disi ama Aliexpress ten vergi dahil urun alip gumrukte takilan oldu mu ? 4458 sayili Gümrük Kanunu ilgili maddelerince ÜRÜN DEGERI GERÇEGI YANSITMAMASI nedeni ile gümrük islemleri tamamlanamamistir
  3. G

Amazon Japonyadan Sipariş Gümrükte Kalır mı ?

Yakın Zamanda Amazon Japonyadan Sipariş Veren Oldu Mu ? Vergi dahil 142 dolara geliyor gümrükte takılma gibi durum olur mu ? Sipariş verdikten sonra 1-2 gün sonra hesap siliniyor mu eskiden silinyordu galiba
  4. G

Çin'den Telefon Ekranı Alamıyorum

Çin'den Telefon Ekranı Alamıyorum TR'ye gönderim hiç bir satıcı yapmıyor artık yeni bir yasa mı çıktı bilgisi olan var mı ? Sadece ekran gelmiyor cam anakart vs. geliyor
  5. G

Klavyemde 8'e basınca qweru yazıyor.

Numpadde 8'e basınca qweru yazıyor. 2'ye basınca asdfjk 5'E basınca f7 ve sesi açıyor Klavye bozuk değil başka pc'de denedim pc ile alakalı yanlışıkla ayar açılmış olabilir yardım.
  6. G

R3 3100-Rx6600 Sisteme 500W Yeter Mi?

500W Bu sisteme yeter mi ryzen 3 3100 rx6600 2 ssd 1 hardisk
  7. G

Çözüldü✓ FORMAT SONRASI PC AÇILMIYOR

Format sonrası win uygulama kuruyordum D diskim görünmüyordu bios'a girmek için yeniden başlattım pc biosa ve win'e girmiyor
  8. G

A320 ANAKARTTA SECURE BOOT AKTİFLEŞTİRME

A320 anakartta secure boot aktifleştirmek istiyorum fakat menü çıkmıyor. Eski sürümde vardı işlemci değişimi sonrası beta bios'ta yok. Not: Valoranta girmediği için
  9. G

VALORANT HESAP KAÇ PARA Yaklaşık

Valorant hesap kaç para eder ? Bütün silahlarda minimum 2 tane skin var
  10. G

400TL Kulaklık önerisi

400tl civarına PC için kulaklık arıyorum mikrofonu iyi olsun 2.EL SteelSeries Arctis 3 2019 önerir misiniz ?
  11. G

2.EL SteelSeries 3 2019 Mikrofon

2.EL SteelSeries 3 alacağım bir ilanda 2019 olan modellerde steelseries'in programı çalışmıyormuş o nedenle konuşurken yankı yapıyormuş. Yaşayan oldu mu ? Kulaklıktan memnun musunuz?
  12. G

Mikrofonlarım bozuluyor

2 Gün önce Logitech kameramın mikrofonunu kullanıyordum mik. bozuldu fakat kamerası çalışıyordu. Yeni mikrofon aldım fakat 2 günde sesimi almamaya başladı sadece üfleyince sesim karşı tarafa gidiyor
  13. G

R3 3100 Gold Silikon olduğunu anlama

R3 3100'ün Gold Silikon olduğunu anlarım ?
  14. G

R3 3100 mü R5 1600AF mi R5 3500X mi ?

R3 3100 mü R5 1600AF mi R5 3500X mi ? R3 900tl 2.el R5 1600AF sıfır 1050tl R5 3500X 2.el 1000tl hangisi daha mantıklı olur ?
  15. G

4 Pin ile R5 3500X Çalıştırmak

4pin ile Ryzen 5 3500X çalışır mı ? Deneyen oldu mu ?
  16. G

TWRP ve Fastbootta pc telefonu görmüyor

telefonum twrp'de ve fastbootta pc görmüyor şarj oluyor format data ve yeniden başlattım düzelmedi. Sanırım driverlar yok
  17. G

SAHİBİNDEN DOLANDIRICI İFŞASI

Sahibinden param güvende ile R3 3100 satın aldım satıcı hemen iptal etti ve wp'den engelledi bu kişiden almamanızı tavsiye ediyorum. Param güvende ile aldığım için hesabıma para geri gönderilecek. Bu durumda yapabileceğim bir şey var mı ? Numarası: İlan:
  18. G

Forza Horizon 4 Kontroller Donuyor Kasıyor Takılıyor

Forza Horizon 4 klavye ile oynarken kontroller donuyor bazen hiç işlemiyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? Benim tahminim pc'nin donanımı ile ilgili eskiden daha fazla yapıyordu rami 16gb yaptım artık daha az oluyor fakat hala oynanmayacak kadar donuyor işlemci R3 1200 işlemcim var...
  19. G

Forza Horizon 4 Save Sorunu

Steam'den Forza Horizon 4 aldım daha önce game pass'ten oynamıştım aynı hesabı girdim fakat save gelmedi beni 1 level olarak başlattı bir ayar mı var yoksa hata mı
  20. G

Kasam'da HDD kızağı yok nasıl montajlayacağım

Kasam'da HDD kızağı yok nasıl montajlayacağım
Geri