Arama sonuçları: *

• Users: Guapo78
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Guapo78

Vergisiz Telefon Önerisi

Günlük kullanım için vergisiz olarak alınabilecek en iyi telefonlar nelerdir? Önerileriniz için teşekkürler.
  2. Guapo78

Endgame XM1r mı Glorious Model I mı?

Yeni bir mouse almayı düşünüyorum hangisi daha mantıklı emin olamadım. Hiç delikli mouse kullanmadığım için Model I'nın delikli olması uzun ömürlü olması açısından sorun çıkarır mı? Ekstra bir öneriniz olursa bütçemi 1500tl ye kadar zorlayabilirim.(Elim küçük ve palm grip tutuyorum)...
  3. Guapo78

Bütçeme uygun mouse önerebilir misiniz?

Elim küçük ve mouse'u palm şeklinde tutuyorum, eğer değecek bir ürün olduğunu düşünürseniz 1500tl'ye kadar çıkabilirim.Şimdiden teşekkürler
  4. Guapo78

Bu Ram ile Hangi Marka Ram Uyumlu Çalışır?

Laptopta bulunan 16gb rami 32gb yapmak yapmak istiyorum fakat aynı marka ramden internette bulamadım hangi marka rami taksam uyumlu çalışır. Ram Modeli: Hynix 16gb 4800mhz Laptop: https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-46-r167.html
  5. Guapo78

Laptop İçin Hangi Rami Almalıyım

Aşağıda linkini attığım laptopun ramini 32gb'a çıkarmak istiyorum hangi rami destekler hangisi daha iyi olur önerirseniz sevinirim https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-46-r167.html
  6. Guapo78

1TB M2 SSD Önerir Misiniz

Şu modelleri buldum hangisi daha iyidir veya farklı ne önerirsiniz https://www.incehesap.com/kingston-nv2-snv2s-1024g-1tb-gen4-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-59328/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.35#ozellikler...
  7. Guapo78

Acer Laptop'a Ekstra SSD Önerisi

Acer Nitro 5 laptopumda 500gb m2 ssd var ve yetmediği için bir ssd daha almayı düşünüyorum internetten baktığımda bir gen3 bir gen4 m2 ssd slotu olduğunu gördüm ama emin değilim kaç tane slotu vardır bilen var mı ve 500gb olacak hangi ssdyi önerirsiniz teşekkürler laptopun linki...
  8. Guapo78

Monster Pusat Androidde çalışmıyor

Monster pusat clutch gamepadi android telefona Bluetooth üzerinden bağlıyorum oyun gamepadi algılıyor ama tuşlar tepki vermiyor ne gibi bir çözümü olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Denediğim oyun asphalt 9 Telefon xiaomi redmi note 8
  9. Guapo78

Toplam 3000tl Mouse ve Gamepad Önerisi

3000tl bütçem var bu bütçe ile bir mouse ve bir gamepad almak istiyorum, uzun ömürlü olmaları benim için önemli, önerileriniz için teşekkür ederim. Not: Elim küçük
  10. Guapo78

1000tl oyuncu klavye

Oyun oynamak için bir klavye bakıyorum araştırdığımda genelde yüzde 60 klavye tarzı şeyler önermişler o tarz bir klavye istemiyorum bütçem 1000tl fakat daha ucuza kaliteli bir şey bulabilirsem daha iyi olur teşekkürler.
  11. Guapo78

Türknet İçin Modem Önerisi

https://www.pttavm.com/keenetic-start-n300-2-antenli-4-port-mesh-aprouter-p-736393378?srsltid=AfmBOoq1YUkkVVE_KC2Hky3AR5r4ULFvGZbx0syPWJ7nLbqUjWXggJBmtW0 Türknet internete geçeceğim ve modeme ihtiyacım var sizce bu modem işimi görür mü veya daha iyi bir öneriniz var mı teşekkürler.
  12. Guapo78

20k Oyun ve Ders Amaçlı Laptop

Üniversitede kullanacağım oyun da oynatabilecek bir laptop arıyorum önerileriniz için teşekkürler.
  13. Guapo78

Şok'a Gelen Rampage SMX-R44 Alınır Mı?

Oturduğum yerin yakınında ki Şok markette 200 liraya Rampage SMX-R44 mouse gördüm. bir süredir de mouse almayı düşünüyordum şuan kullandığım mouse gidici olduğu için. Sizce alınır mı 200 liraya teşekkürler.
  14. Guapo78

Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Mikrofonlu, kafamda çok ağır durmayacak bir kulaklık arıyorum, rgbli falan olması önemli değil. Teşekkür ederim
  15. Guapo78

Şehir içinde binmek için bisiklet önerisi

Şehir içinde binmek için bir bisiklet almayı düşünüyorum bisikletten genel beklentim konforlu olması spora, okula vs. giderken kullanacağım. Bütçe 4k dedim fakat güzel bir şey önerirseniz 5k ya çıkabilirim teşekkür ederim.
  16. Guapo78

5500tl telefon önerisi

5500tl bütçem var 128gb olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  17. Guapo78

500tl civarı kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

müzik dinlemek için kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum bütçem 500tl önceden haylou gt1 kullanıyordum memnunum fakat artık 3 sene oldu yenisini almam lazım şimdiden teşekkürler
  18. Guapo78

max 5000tl telefon önerisi

babama telefon almak için 5000tl bütçemiz var android olursa iyi olur ve babam sanayide çalıştığı için sağlam bir telefon lazım şimdiden teşekkürler
  19. Guapo78

Akıllı Saat ve Gamepad

1000 lira bütçeyle bir akıllı saat ve bir gamepad almayı düşünüyorum aklımdaki akıllı saat modeli xiaomi mi band 6, gamepad modeli ise logitech f310 farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
  20. Guapo78

Discord uyarı sesleri gelmiyor

discord da ben arkadaşlarımı duyuyorum onlar beni duyuyor ama susturma sağırlaştırma tuşlarına basınca uyarı sesleri ve link olarak attıkları videoların sesi gelmiyor
Geri