Arama sonuçları: *

• Users: Seikan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Laptopum İçin Soğutucu Almak İstiyorum Ne Almalıyım

Kullandığım Laptop Lenovo L340 15.6 inch ekran kartı gtx 1650 işlemci i5 9300HF 8 gb ram genelde valorant oynuyorum işlemcim 3.6 ghz sabitlemiştim 75 derece filan oluyordu ama 4 ghzda 88 dereceye kadar çıkıyor ben 4 ghz kullanmak istediğim için bir soğutucu almak istiyorum tavsiyeleriniz...
  2. S

Minecraft GTX 1650 Ortalama Kaç Fps Alır

Ben normalde minecraft 16 chunk 5x5 biyom karışıklığı sürüm 1.16.1 de 200 ortalama fps alıyorum normalmidir arkadaşlar
  3. S

İşlemci ile ilgili bi sorunum var

İşlemcimde turbo boost herzaman açık ama şöyle bir sıkıntım var gerektiğinde artırmıyor herzaman arttırıyor buda laptopu ısındırıyor turbo boostu kapattığımda da çok fazla performans kaybediyorum boostsuz 2.4ghz boostlu 4ghz sabit 4 ghz da 94 derece oluyor thermal throttling ve power throttling...
  4. S

GTA V Online Fps Sorunu

Arkadaşlar ilk olarak merhabalar ben dün bilgisayarıma gta v indirdim online girmek için birazcık takılıp fpse bakmıştım singleplayerda 80 den aşağı düşmüyodu hiç very high ayarlarda ama gta v online girince birden şaşırdım fpsım 60 dı ve bazen 40 a kadar düşüyordu bilen varsa yardım edebilirmi...
  5. S

Minecraft Düşük Fps Sorunu

Arkadaşlar Ben Laptop Kullanıyorum Kotu Bir Laptop Degil Ama Arkadaşlarım 14 Chunkda Shaderla 100 FPS Alırken Ben Bazı Yerlerde 40 Fpse Kadar Düşüyor Sıkıntı Nedir Yardım Edebilirmisiniz Sistemim GTX 1650 Mobile i5 9300HF 8gb ram 2400mhz Arkadaşımın Sistemi GTX 1050 i3 9100F 8gb ram 2800mhz...
  6. S

Depolamamdaki Herşeyi Silmeme Ragmen Windows Harici 110 GB Dolu Gözüküyor

Merhabalar Bugün SSDmi Boşaltmaya Karar Verdim Ve Oynamadığım Oyunları Sildim Pc De Silincek Nerdeyse Tek Windows Kaldı Ama Buna Rağmen 250 gb lık SSD de 140 GB Boş Yerim Oluyor Nedeni Nedir
  7. S

SSD Doluluğu FPSi Düşürürmü

250 gb ssd ye sahipim 30 gb boş hafızası var bana bi fps kaybı yaşatırmı ?
  8. S

Cyberpunk 2077 Epic Games Güncelleme

Ben Epic Games de Cyberpunk 2077 ye sahibim ama hala guncelleme gelmedi bu gece 4 gb lık guncelleme geldi oyunda biraz buglar var optimizasyon sıkıntıları var güncelleme niye gelmedi bilen varmıdır yada bendemı gelmedi tek
  9. S

Yayın Açacağım Kaç Bitrate Vermeliyim

Beyler Laptopumun ozellikleri GTX 1650 Mobile i5 9300HF 3.7 GHZ Sabitledim Hangi Kodlayıcıyı Kullanıyım Ve Kaç Bitrate Veriyim
  10. S

Battlefield 1 Gpu Sorunu

Arkadaşlar İşlemcim % 100 de calısmadığı halde gpum %80 de çalışıyo Besleyememe problemi olabilirmi veya ramden fılan sıkıntı olblrmı bi sormak istedim laptop kullanıyorum GTX 1650 Mobile İ5 9300HF 8GB Ram Single Channel 2400 MHZ Sebebini bilen yazabilirmi laptopuma ram bakımından uprage...
  11. S

i5 9300HF 4GHZ 80 Derece Normalmidir

i5 9300HF Stress Testde 4 Ghz 80 Dereceyi Görüyor %100 Kullanım Normalmidir
  12. S

Beyler Oyun önerebilir misiniz?

ekran kartı gtx 1650 mobile işlemcim i5 9300HF Güzel Hikaye Oyunu Tavsiyeleriniz Varsa Yazabilirsiniz Şuana Kadar Oynadığım Hikaye Oyunları Tomb Raider 2013 Rise Of The Tomb Raider Shadow Of The Tomb Raider Metro Last Light Redux Gta V Mafia 1 Definitive Edition
  13. S

Laptopumdan Nasıl Tam Performans Alabilirim

Laptopum Lenovo L340 i5 9300HF Modeli Ekran Kartı GTX 1650 Mobile Oyunlarda Nasıl Tam Performans Alırım Yardımcı Olabilirmisiniz Mesela İşlemcim 4.1 E Kadar Destekliyo Ama Oyunlarda Cok Isınmasa Bile 2.4 e Sabitliyo Filan Bidan Tam Performans İçin Napmalıyım
  14. S

Oyun Oynarken İntel Turbo Boost Kapanıyor

Ben Bir Laptop Kullanıcısıyım Masaüstünde Normal Bir Şekilde İntel Turbo Boostu Kullanabiliyorum 4 GHZ a Kadar Ben 3.2 Ye Sabitledim Fakat Oyunlara Girince Çekirdekler Birden 2.4 GHZ a Düşüyor Ben Bunu İstemediğim Halde Ben İntel XTU Uzerınden Bi Stress Test Yaptım Genel Olarak Isım 55 56 57...
Geri