Arama sonuçları: *

• Users: Dessidero
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Ryzen 5 3600 ve rx570li sistemimi satmak istiyorum

Arkadaşlar merhaba. Kardeşim farklı şehre gideceği için hazır sistemini satıp yerine laptop almak istiyor. Sistem özelliklerini buraya bırakıyorum. Fiyatlama konusundan gerçekten anlamıyorum. Bu konuda fikri olan da bir tavsiyede bulunursa sevinirim.
  2. D

Windows 0xc0000225 hatası alıyorum!!!

Beyler bilgisayarımı açtığım an bu uyarıyla karşılaştım. Bir iki yerden biosa girip sıfırlamam gerektiğini okudum. Bununla uğraşırken de pcyi kapatıp açtım birçok defa. Daha sonra klavyemin çalışmadığını fark ettim. Anakarttaki usblerin hiçbiri algılamıyor. Güç var fakat veri alışverişi yapacağı...
  3. D

bilgisayarımın değeri ne olabilir?

merhaba. beyler alalı 2 3 sene oldu. hiç oyun işine giremedim fps değerlerini bilmiyorum. sizce ederi nedir? ekran kartı: radeon rx570 anakart: prime b450 mk işlemci: ryzen5 3600 6 çekirdek ram: 16gb 2*8 ssd var ama 480 ya da 500gb idi kasa ismi vento üzerinde 1 egsoz 3 ön fan var öndekiler...
  4. D

F/P 144hz ıps monitör tavsiyesi

Dostlarım sistem alıyorum, bana 144hz 1ms ıps bir monitör lazım. asus vb yüksek fiaytlar ne yazık ki bütçemi aşıyor. Bana tavsiye edebileceğiniz 2-3k arası monitör var mıdır? Tercihen 24''
  5. D

10-12k Arası Hazır Sistem Tavsiyesi Alabilir Miyim

Arkadaşlar hazır sistem bakıyorum. Bütçe maks 12bin. Bu fiyat bandında valorant gibi fps oyunlarında rahat edeceğim bir kasa toplamak istiyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim
  6. D

5.5k ile 6k arası f/p sistem önerileriniz nedir?

Herkese iyi günler. Beyler kendimde da sistem3 var, kuzenim de almak istedi fakat durum ortada bütçesini aşıyor. Sizlerin gözlemlerine önem veriyorum. Bize en uygun sistem parçalarını önerir misiniz? Bu bantta hazır sistem varsa daha iyi olur. Tabi başka bir kişiye/kanala yönlendirmek bir uyarı...
Geri