Arama sonuçları: *

1. Mithrandir41

60000 TL'ye ofis için PC önerisi

Arkadaşlar merhaba. Ofisteki bilgisayarimi yenilemem gerekiyor. Yaklasik 50-60 bin TL bir bütçe ile uzun sure beni idare edecek bir sistem alacagim. Hazir da olur kendim de toplayabilirim gerekirse. Sistemin yapilandirmasini belirleyecek birkac detay vermek gerekirse; gunluk olarak SQL datadan...
  2. Mithrandir41

Steam Deck Türkiye'de satılır mı?

Arkadaşlar merhaba ben steam deck için sıraya girmiştim 512 GB versiyonu için. Ve sıram geldi şuan alabiliyorum. Ama nintendo deneyimimden sonra el konsolu bana göre olmadığına karar verdim. Sıramın da boşa gitmesini pek istemiyorum insanlar aylarca bekliyor. Acaba alsam Türkiye' de satabilir miyim?
  3. Mithrandir41

Ofis için 2000 pound laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba patrona laptop sipariş edeceğim. Aklımda birkaç model var fakat danışmak istiyorum. Öncelikle bütçe belirlemedim ama Max 2000 pound olsa iyi olur. Aradığım özelliklere gelince şöyle özetleyeyim. Mühendislik uygulamalarını sorunsuz çalıştırabilecek gerektiğinde 4K videolar...
  4. Mithrandir41

Ofis Kullanimi Icin Laptop Tavsiyesi

Arkdaslar merhaba, yeni bir laptop almak istiyorum danismak istedim. Office programlarini ve Adobe grafik uygulamalarini rahat kullanabilecegim bir laptop ariyorum. Cozunurlugu Full Hd den daha yuksek olsun ve en az 16 gb ram olmasini istiyorum. Asagiya benim sectigim birkactanesini ekleyecegim...
  5. Mithrandir41

BIOS'ta Fanlar Görünmüyor

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi BIOS'ta fanlar görünmüyor benmi yanlış montajladım yoksa başka bir sebepten mi kaynaklı bilmiyorum. Önde 3 fan, arkada egzoz fanı ve 3 tane de sıvı soğutucu fanı var üstte ama sadece CPU fan diye bir adet fan görünüyor. Sistemim çok sesli çalışıyor...
  6. Mithrandir41

Battlefield V görüntü bozulması

Arkadaşlar merhaba, Battlefield V oynarken ses açma kapama yapınca görüntünün kontrast ayarı videoda gördüğünüz gibi bozuluyor. Sizce bu sorunun sebebi nedir?
  7. Mithrandir41

Corsair RAM versiyonları farklı

Arkadaşlar, Amazon'dan indirim yakalayıp ''Corsair Vengeance RGB PRO 32 GB (2 x 16 GB) DDR4 3600 MHz C18'' almıştım. Daha sonra indirimli fiyattan bir kit daha aldım ve 2 adet dual kit RAM almış oldum. Sorum şu fark ettiğim üzere kitlerden birinin versiyon numarası 5.49 iken diğer kitin 3.41...
  8. Mithrandir41

RTX 3090 ve 5950X sistem toplama

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ederim ama yeni üye oldum ve bu da ilk konum. Yeni bir bilgisayar topluyorum daha doğrusu ilk kez bir bilgisayar topluyorum. Hem oyun oynanacak hem de Adobe Premiere ve Photoshop kullanılacak bir sistem. Öncelikle İngiltere'de yaşadığımı belirtmem...
Geri