Arama sonuçları: *

• Users: batman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

İkinci el Samsung Galaxy Note 10 plus alınır mı?

Merhaba arkadaşlar.Note 10 plus 3 yıl oluyor çıkalı.İkinci el temiz cihaz bulursam alınır mı.Şimdiden sonra 1-2 yıl gider mi?
  2. B

Poco F3 vs Samsung galaxy A52 hangisi alınır?

Merhaba arkadaşlar yeni telefon bakıyorum.Özelliklerine göre bu iki telefon bana uyuyor.Bu ikisi arasında hangisi beni uzun süre götürür?Bide sd 870 5g kağıt üstünde sd 888 5g den güçlü ama neden sd 870 5g pubg 90 fps oynatmıyor?
  3. B

win 10 home olan sisteme win 10 pro yükleme

merhaba arkadaşlar.laptopu aldığımda içinde yüklü olarak lisanslı win 10 home geldi.Ama ben onu kaldırıp win 10 pro yüklemek istiyorum.Ne kadar denesemde microsofttan win 10 iso yükleyip usb ya rufusla yüklüyorum.Bilgisayara takıp format etdiğimde win 10 sürüm seçme listesi karşıma çıkmıyor...
  4. B

Fabrika onaylı Refubished HP hazır sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar.Ben Azerbaycanda yaşıyorum.Amerikadan pc alma imkanım var.Newegg sitesinde HP nin kendi sattığı fabrika onaylı refubished hazır sistemi var.280 dolar fiyatı,iyi özellikleri var 9-nesil i3,500w 80 plus gold psu,1tb harddisk,256 gb ssd 8 gb ram.Almak mantıklımı yoksa bunun...
  5. B

İntel M.2 SSD-ler nasıl?

Merhaba arkadaşlar.M.2 ssd almak istiyorum.500-512 GB arası.İntel ssd önerir misiniz?660p 670p serisi?
  6. B

Bu yuvaya hangi m2 ssd alınmalı?

Merhaba arkadaşlar bu yuvaya hangi m2 ssd takılmalı?pci 3.0 x2 mi yoksa pci 3.0 x4 mü?
  7. B

M.2 SSD bölünürse sorun olur mu?

Merhaba arkadaşlar.Bi kaç bilgisayarcı tanıdığım m.2 ssd bölündüğünde hızı ve performansı yavaşlar diyor.Bu bilgi ne kadar doğru?
  8. B

Nintendo switch oyunları nasıl ucuza alınır?

Merhaba arkadaşlar.Nintendo switch oyunlarının ucuz alma yolları varmı?
  9. B

bu sokete hangi ssd takılır?

Merhaba arkadaşlar.Resimdeki bu socket pci 3.0 x2 mi x4 mü?
  10. B

Nintendo switch/switch lite alınır mı?

Merhaba arkadaşlar.Nintendo eski konsollarına desteği uzun süre tutucakmı yoksa yeni çıkan nintendoyumu bekliyelim?
  11. B

anakartda bulunan mosfetlerin fazla olmasının neye yararı var?

Merhaba arkadaşlar.Anakarta işlemci yuvasının solunda ve üstünde bulunan mosfetler fazla olursa neye yararı olur.Mesela bir anakartta 14+2 diğerinde 8+2.
  12. B

Bu bilgisayar beklentilerimk karşılar mı?

Merhaba arkadaşlar iyi günler hepinize.Bilgisayardan beklentilerim:basit video foto düzenleme,yazılım,internetde gezinme,birçok oyunu düşük ve orta ayarlarda 30-60 fps arası oynamak Bu bilgisayar bana yeter mi? 3400g işlemci,b450 anakart,16gb ram,500w psu
  13. B

3400g için en iyi anakart?

Merhaba arkadaşlar.3400g yi tam performansında çalıştırabilecek hangi anakartı alayım?
  14. B

Bu laptop alınır mı?

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.Resimdeki laptop nasıl?Amacım film müzik bide basit işlemler(uygulama indirme,ofis proqramları,basit foto video edit ve telefona rom flashlama falan)belki ileride python yazılımı öğrenip kullanırım.Bu cihaz saydığım beklentileri rahat karşılarmı yoksa başka...
  15. B

arakadaşımın paypal hesabı ile newegg hesabımdan alış veriş yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar.Arkadaşımın paypal hesabı ile kendi newegg jesabımla alış veriş yapsam bi sorun olur mu?Gelen ürün benimmi adıma gelicek yoksa paypal hesabının sahibinin mi?
  16. B

nintendo switch lite alınır mı?

Merhaba arkadaşlar.Taşına bilir oyun odaklı cihaz olarak nintendo switch lite alınır mı?Oyunları güzel mi?
  17. B

sfx psu önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar.Mini itx sistem için sfx psu bakıyorum.2 marka seçeneğim var.Silverstone mi Corsairmi? ikiside 600w 80 plus gold/platinium seçenekleri var
  18. B

Şarj aleti önerisi poco x3

Merhaba arkadaşlar.Cihaz poco x3.4-5 farklı cihazı aynı anda şarj edebilen adaptör lazım.Üzerinde 33w 18w 10w 5w çıkışlar olmasını isterdim.
  19. B

p2w olmayan android oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar.Böyle zaman geçirecek p2w olmayan android oyun istiyorum.
  20. B

Yardım Resimdeki fanlar nasıl takılmalı?

Merhaba arkadaşlar.Resimde işaretlenmiş yerdeki fanları nasıl takmalıyım?Havayı içeri alacak şekildemi yoksa dışarı atacak şekildemi?
Geri