Arama sonuçları: *

1. O

S23 ULTRA YD alınır mı? 25k

16 ay kendi hakkını doldurup daha sonra server kayıdı yapacağım Fiyat 25.000 alınır mı?
  2. O

Google pixel pro 7 imei atılır mı?

Çoğu telefona imei atılmıyor diye biliyorum artık, elimde yurtiçi cihaz var. İmeisini attırıp kullanabilir miyim?
  3. O

Bunlar set olarak ne kadar eder?

Pentium E5700 Asus P5K-E Amd Ati 4850 8 Gb 4x2 ram 800 mhz quad channel
  4. O

Youtube kanalım için isim önerisi?

2 Yıldır Twitch'de yayın yapıyordum ve ilk sponsorluğumu almıştım yayında "arkadaşım hoşgeldin" izlediğim için kanalım süresiz kapatıldı... Youtube'da teknolojik ürünler (tablet pc parçaları telefon kulaklık vs) inceleyip, kutu açılışı yapacağım bir kanal açacağım ve özgün isim önerilerinizi...
  5. O

Manuel oc yaparken cbp pbo kapatılmalı mı?

soru başlıkta
  6. O

Asus ROG Keris Kablosuz VS Razer Cobra Pro

Hangisi daha iyi?
  7. O

Razer Cobra Pro vs Delux M800 Pro vs AJAZZ AJ199 vs VGN GAMEPOWER X3

Hangisi alınır? Fiyatlar sıralamasıyla 2200 1700 1200 1100
  8. O

MSI MPG B550 Gaming Plus Alınır mı?

3999 TL'ye trendyoldan alınır mı? işlemcim R5 5600 ileride 58003dx yapmayı düşünüyorum. Şu anki anakartım b450m s2h sisteme yeterli elektiriği sağlayamıyor ve oc performansı konusunda kötü.
  9. O

Anakartım çoğu ekran kartını çalışmıyor

Anakart modelim DQ77MK (grundig ve arçelik ortaklığıyla yapılmış) HD7850 takıyorum çalışıyor 1060 1050ti ve 960 takıyorum pos ekranında kalıyor. Nvidiaya geçmek istiyorum gtx 750ti veya gtx 680 çalıştırır mı? bios güncellemesi yok anakartın. @Mehmet Yılmaz
  10. O

1300 TL'ye ekran kartı önerisi

2. El maks araştırır koşturursam ne bulurum? işlemcim i7 3770, power 500 watt
  11. O

Beyler sizce 2. el fiyatlarını uyguna koymuş muyum?

Ucuz ya da pahalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen belirtin fiyatı düzelteyim. Bu tarz ürünlerin 2. el fiyatlandırmasını hiç bilmiyorum. Satılırsa 3. setupı dizicem elimde güzel şeyler var. ekran kartı eksik. -...
  12. O

İşlemciyi satıp anakartımı değiştireyim yoksa?

Elimde lga 1155 oem anakart ve i7 3770 var ayreten lga 1150 ve çok daha iyi başka çıplak olmayan H81H3-M7 V1.0 bir anakart var. i7 3770i ve diğer anakartı satıp lga 1150 anakarta bir işlemci mi alayım böyle mi kalsın?
  13. O

Bu nasıl oluyor? i7 3770 4x4 vs 2x8 ram

4X4 1333 mhz ram, 2x8 1600 mhz ramden daha fazla gözle görülür fps farkı veriyor. Halbuki işlemci 2 bellek kanalı destekliyor. olayı nedir?
  14. O

Pompadan değişik sesler geliyor (zorlanıyor)

Cpu %100 yüke çıktığında pompa patlayacakmış gibi ses çıkartıyor. model DEEPCOOL LE500-MARRS 240mm
  15. O

Minecraft Sunucusu Açtık İsteyen Gelsin

Reklam olur diye websiteyi ip falan yazmıyorum. minecraft sunucusu açtık parasız oynanıyor ve şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gelmek isteyenlere özelden ip sürüm verebilirim
  16. O

Paypal ödeme türü olan ürünü nasıl satın alırım

Arkadaşlar plugin alacağım tek bir site satıyor ve tek ödeme yöntemi paypal ancak ödeme yapamıyorum mastercardla
  17. O

Memory Clock ve Core Clock?

furmark testi yapacağım ama memory yükseltme azaltma ne işe yarar? corenin performansı ve sıcaklığı etkilediğini biliyorum
  18. O

Samsung J7 Pro 64 gb 800 tl alınır mı?

Kutu fatura her şeyi varmış dolap üzerinden alıcam.
  19. O

Valorant HTRF vs 7.1 hangisi daha iyi?

Valorantta HTRF'yi açınca 7.1 kapatmak zorundasınız. peki hangisi ses kasmak için daha iyi?
  20. O

Nvidia experince açık değilken oyunlar açılmıyor.

Msconfig üzerinden nvidia, google update gibi şeyleri kapatıyorum fps yükselsin yük azalsın diye bugün 21h1 güncel format attım güncellemeleri yaptım farkettim ki experince kapatınca lol valorant ya da diğer oyunlara giremiyorum. napmalıyım ?
Geri