Arama sonuçları: *

• Users: RiderYusuf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RiderYusuf

Taşınırken ekran kartını sökmelimiyim

Selamlar yakın zamanda taşınacağım. Yaklaşık 20km mesafe var trafik açıksa yarım saat 40dk anca sürüyor. Kasayı binek araçla yanımda götürmeyi düşünüyorum sizce ekran kartını sökmelimiyim?
  2. RiderYusuf

Ssd li bilgisayar 2 buçuk dk da açılıyor

Kasam gerçekten çok uzun sürede açılıyor. (2 buçuk dk) Windows ssd ye kurulu nedeni ne olabilir? (Ssd marka model hyperx fury 3d 240gb) sistem özellikleri bu şekilde İŞLEMCİ Intel Core i3 10100F 3.6GHz 4.3 GHz 6MB LGA1200P ANAKART Biostar H410MHG 2933MHz DDR4 1200P mATX EKRAN KARTI Palit...
  3. RiderYusuf

Ekran kartı nın vidalama yerindeki metal yok

Herkese selamlar az önce aldığım pollux 3t-10 kasam geldi ekran kartını monte etmek için game garjın kendi videosunu izliyordum fakat benim kasamda herhangi bir metal parça çıkmadı bu parça olmadan montaj yapabilirmiyim ve olmaması normalmidir? ( Vidalar var ancak vidalanan metal parça yok)
  4. RiderYusuf

Ekran kartı takılan yerde koruma demiri yok

Herkese selamlar az önce aldığım pollux 3t-10 kasam geldi ekran kartını monte etmek için game garjın kendi videosunu izliyordum fakat benim kasamda herhangi bir metal parça çıkmadı bu parça olmadan montaj yapabilirmiyim ve olmaması normalmidir?
  5. RiderYusuf

Rampage rm-344 alınır mı??

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-23-8-rm-344-led-144hz-vga-2hdmi-dp-flat-pc-oyuncu-monitoru.html Bu fiyata bu özelliklerde başka monitör göremedim sizce almaya değermi bana özellikleri ve fiyatı uygun geldi
  6. RiderYusuf

Pollux 3T-10 sizce özelleştirmelerle alınır mı?

Pollux 3T 10 'a 1tb hdd , 8gb ram daha ekledim 200tl de indirim koduyla 4.767tl oluyor sizce bu fiyata alırmı
  7. RiderYusuf

Vatan bilgisayardaki kasa alınır mı??

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-10100f-asus-tuf-gtx1650s-o4g-ex-h410m-v3-crucial-480gb-corsair-8gb-ram.html Sanırım yarına kadar indirimde. Sizce üzerine ayriyetten 500gb hdd ekleyerek alsam nasıl olur sistem alınır mı? sizce?
  8. RiderYusuf

Pollux 3tn ölleştirme yapılarak almaya değermi

evet resimde görüldüğü üzere kasaya özelleştirme yapılarak 1tb harddisk , inno3d gtx 1650 super twin x2 oc 4gb 128bit , fazladan 8b ram eklenince fiyat 4912TL yapıyor 200tl indirim koduyla beraber kasa 4712tl ye gelmiş oluyor sizce bu şekilde almak mantıklı olurmu eğer dolar aniden artarsa hemen...
Geri