Arama sonuçları: *

• Users: Trool
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

1000Tl civarına mouse arıyorum

İyi günler arkadaşlar. Şu an kullandığım Havit ms1002 modelli mouse bozuldu. Tekerleğiyle kaydırma yapamıyorum ama tekerleğe bastığım zaman çalışıyor. Bunu yapabilir miyim? yapamazsamda mouse önerisi istiyorum sizlerden karışım 21-22 santim ve bu mouse elime tam oturuyor. Tercihim kablolu...
  2. T

Telefonda kullanmak için yaka mikrofon arıyorum.

Video çektiğim için telefonda kullanabileceğim bir yaka mikrofonu arıyorum bu nasıldır? https://www.amazon.com.tr/dp/B0FMFFKKGN?ref=cm_sw_r_cso_wa_apin_dp_9FSNEPHEFMM1FV73RJZ5&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apin_dp_9FSNEPHEFMM1FV73RJZ5&th=1
  3. T

Gamepadi telefona bağlayıp bilgisayardan oyun oynayabilir miyim?

Elimde hem telefon hemde pc uyumlu bir gamepad var. Bilgisayarı da uzaktan chrome uzaktan masaüstü ile kontrol edebiliyorum ama oyun için kumandayı algılamıyor. Bunun için bir uygulama vs var mı? Ya da steamden direkt oynayabilir miyim destek sağlıyor mu? Şimdiden teşekkürler.
  4. T

''Usb içine bir disk yerleştirin'' hatası alıyorum

Usb belleğin içine bir kaç ay önce bir kaç müzik ve bir kaç video atmıştım fakat şimdi içinde disk yok diyor. Ne yapmam gerek?
  5. T

Şarj aleti telefonu şarj etmiyor

pili patlamış gibi duruyor anlamadığım için soruyorum. Arkası da aynı böyle eğer bozulmuşsa şarj aleti önerir misiniz, teşekkürler webcamden çektiğim için biraz kötü duruyor fotoğraf.
  6. T

Fan Kontrolcüsünün çalışıp çalışmadığını nasıl analyabilirim?

İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 1 1.5 ay önce kasamın fanları çalışmayı bıraktı. Bunun fan kotrolcüsünden mi yoksa fanların kendisinden mi olduğunu nasıl anlarım? Fanların rgb ışıkları çalışıyor ama fanlar dönmüyor. Tek tek takıp denemedim ayrıyeten kontrolcünün güç yerlerinl değlştirdiğimde...
  7. T

Ryzen 5 5600 sıvı soğutma önerisi

işlemci yükte 95 dereceleri falan görmeye başladı. Termal macun sürmek ve kasayı temizlemek için kasayı açtığımda kasanın fanları çalışmayı bıraktı. Fan almak yerine sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir marka model var mı? Ya da kasaya fan alsam eskisi gibi olur mu? Eskiden...
  8. T

Kasa fanlarının ışıkları çalışıyor fakat fanlar dönmüyor

Bugün işlemciye termal macun sürmek için bilgisayarı söktüm ve tozunu aldıktan sonra geri taktım fakat fanlar şu an çalışmıyor. yapabileceğim bir şey var mı ? Fan controllerin güç kaynağını değiştirdim ve değişen bir şey olmadı. Biostan ayarlamayı denediğim zaman da yine bir şey olmadı. Kendi...
  9. T

Rtx 3090 Ryzen 5 5 600 ile darboğaz yapar mı?

İyi forumlar herkese. Şu anda Rx 6600 xt kullanıyorum elime 3090 alma fırsatı geçti. Ryzen 5 5600 ile dar boğaz yapar mı? Bir de alırken nelere dikkat etmeliyim? Adamın yaptığı test ise bu şekilde. 2k çözünürlükte rahat oynatır mı, sıvı soğutma gerektirir mi bunları merak ediyorum. Şimdiden...
  10. T

2500 Tl 1-2 TB m.2 ssd önerisi

B450m s2h anakart kullanıyorum depolama yetmediği için ssd almak istiyorum. Yanlış bilmiyorsam anakartım m.2 destekliyor. 2500 Tl civarına ssd arıyorum. Öneribileceğiniz marka model var mı acaba? Teşekkürler şimdiden.
  11. T

2*16 DDR4 Ram önerisi

B450m s2h anakart kullanıyorum. Şu anda apacher panther 2*8 ram kullanıyorum. Ramlari güncellemek istediğim için yeni ram bakıyorum. Bütçem yaklaşık 4000 civarı
  12. T

5-6000 civarı oyuncu koltuğu arıyorum

190 boyunda ve 83 kiloyum normalde bütçem 10.000 Tl fakat 2*16 ram almak istediğim için 6000 civarı bir bütçem var. Rahat olsun yeter. Plastik sandalyede oturmaktan fıtık oldum artık :)
  13. T

Outlet monitör alınır mı?

Bi kaç hafta önce 9000 civarında olan bu monitör şuanda iki katına yakın fiyatına satılıyor. Outlet olarak alınır mı? Ptt ve pazaramada 7500 civarında şu an outlet olarak. https://www.epey.com/monitor/msi-g274qpf.html#e=WyJPdXRsZXQiXQ==
  14. T

Uygun fiyatlı monitör önerisi

Herkese iyi forumlar hocalarım. Şu an https://www.epey.com/monitor/philips-242v8la-01.html Bu monitörü kullanıyorum. 7000-8000 civarı bir monitör arıyorum. Çok bi kriterim yok 2k ve büyük olması önemli. Bütçeyi biraz daha arttırabilirim belki duruma göre. Şu iki monitörü beğendim ama emin...
  15. T

Eski whatsapp mesajlarımı nasıl getirebilirim?

Arkadaşlar eskiden hileli whatsapp kullanıyodum yakın zamanda normal whatsapp'a geçiş yaptım fakat eski mesajlarımı kurtaramadım. Dosyaları duruyor bu mesajları yenileri de silinmeden klasöre ekleyebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  16. T

Kulaklığın mikrofonunu nasıl kullanabilirim?

Logitech c922 kamera ve gamepower kulaklığım var fakat ikisininde mikrofonu sesimi almıyor. Bu sorunu nasıl çözerim
  17. T

Unity 4.8 api hatası alıyorum

Anlamadığım bir şekilde unity kendini güvenli modda başlatmayı deniyor ve bu hatayı veriyor sürekli. Nasıl düzelir bu sorun?
  18. T

Bilgisayar ve telefon için gamepad önerisi

Pc'de emülatör için bi gamepad almak istiyorum, telefonda da kullanab-ilsem fena olmaz aslında. Ama önceliğim bilgisayar. monster pusat clucth model gamepade baktım fakat insanlar pek beğenmemiş gibi. Önerebileceğiniz modelleri bekliyorum.
  19. T

Bilgisayar için rgb klavye

Bilgisayarıma bi klavye almak istiyorum. Tam bi bütçe belirlemedim ama fiyat/performans bir klavye. Red ya da blue switch ne işe yarar bilmiyorum. Şu özelliklere sahip bir klavye arıyorum. Mümkünse ses tekerleği olması Tuş aysınlatmalı Kablolu/kablosuz farketmez Aynı anda birden fazla harfe...
  20. T

EA Racing koleksiyonu alınır mı?

Prime Gaming'ten NFS Heat, Hot Pursuit, ve Payback hali hazırda origin hesabımda bulunuyor. Yinede paket alınır mı? Heatı her türlü şekilde oynadım bitirdim modlar kurdum. Şu an zaten oyunları aldım ama iade edecek gibiyim. Etmeli miyim?
Geri