Arama sonuçları: *

1. S

The witcher 3 60 FPS kilidi

Witcher 3 oyununda Max 60 FPS alıyorum bu kilidi nasıl kaldirabilirin geforce nowdan baktığımda vsync kapalı durumda ama oyunun içindeki grafiklerde baktığımda vsync seçeneği mevcut değil
  2. S

GTX 1660 Süper Ryzen 5 3500 darboğaz sorunu.

Merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 3500 ve GTX 1660 super ekran karti kullanmıyorum. Minecraft Farcry primal ve aç odyssey oyunlarında ekran kartım hiç %100 olmuyor işlemci darboğaz yapıyor. Sadece ana menüde %100 oluyor. Primalda hiçbir drop sorunu yoktu fakat aç odysseyde bazen inanılmaz drop...
  3. S

Ryzen 5 3500un sıcaklık değerleri ne olmalı

Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 3500 stock soğutucu ile kullanıyorum. Sıcaklık değerleri oyunlarda ve boşta ne kadar olması normaldir. Boşta bazen 40 derece oluyor sonra birden 55-56 derece olup aniden geri düşüyor (tabii bu sırada fanda baya hızlanıyor.) Anlık 10 derecelik sıcaklık farkları normal...
  4. S

Kapsamın boyutu en küçük boyuttan dah küçük hatasi

Basit birim ile birincil bölüm farkı nedir ? Ayrılmamış 330 GB bölümü ayırmaya çalıştığımda hata alıyorum 330 GB bölümü nasıl ayirabilirim
  5. S

Basit birim ve birincil bölüm farkı nedir ?

Basit birim ile birincil bölüm farkı nedir ? Ayrılmamış 330 GB bölümü ayırmaya çalıştığımda hata alıyorum 330 GB bölümü nasıl ayirabilirim
  6. S

PC Anakart Logosunda takılı kalıyor.

Merhaba bilgisayarım bugün elime geçti. Sipariş verirken evde zaten laptop HDD si var diye HDD almadım ve sadece Adata 120 GB SSD aldım. Eve geldim bilgisayar sorunsuz çalışıyordu lakin ben eski laptopumum 2.5 inc HDD sini masaüstü bilgisayara takınca bilgisayar anakart logosunda takılı kalmaya...
  7. S

RX 5600 xt için işlemci önerisi

Arkadaşlar birazdan PC mi alacağım lakin aklımda tek bir soru kaldı Ryzen 3 3100 ile RX 5600 xt darboğaz yapar mı ? Eğer yaparsa işlemci yükseltmek yerine ekran kartını düşürecegim GTX 1660 super almak istiyorum GTX 1660 super ile Ryzen 3 3100 darboğaz yapar mı ? Esenlikelr
  8. S

Gigabyte RX 5600 xt windforce ?

Gigabyte RX 5600 xt windforce ile gaming o.c arasında ısı ve FPS değerleri arasındaki fark aralarındaki 200 Tl ye yakin farka değer mi ? 2. Sorum MSI gaming x RX 5600 xt vs Gigabyte gaming o.c RX 5600 xt ? Teşekkürler simdiden
  9. S

Efsane Cuma RTX 2060 veya 5600 XT sistem tavsiyesi yapar mısınız ?

Merhaba kara cumada sistem ve monitor almak istiyorum 8 k bütçem var bu bütçe ile sıfırdan bir sistem istiyorum şuan elimde mouse ve klavye bile yok laptop kullanıyordum ve konsol oyuncusuydum. wifi adaptörü falanda dahil sıfırdan bir setup istiyorum. herkese esenlikler teşekkürler.
Geri