Arama sonuçları: *

• Users: al.furkan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. al.furkan

Bilgisayarım ani bir şekilde hem görüntü hem ses kaybı yaşıyor

Bilgisayarım ani bir şekilde yük altında olması fark etmeksizin hem görüntü hem ses kaybı yaşıyor, bir süre sonra ses geliyor bundan da 2-3 dakika kadar sonra sadece 2. ekranımda görüntü tekrar geliyor ilkinde yine siyah ekran fakat monitör işlevsel halde kalıyor fakat hiçbir şekilde düzelmiyor...
  2. al.furkan

YENİ PC TOPLADIM AÇILMIYOR

Msi b650 pro wifi anakart r5 7600 işlemci Psu dan elektrik sesi geliyor bios flashı da çalışıyor fakat kasa açılmıyor, fanlar çalışmıyor debug ledleri yanmıyor Birçok kez kasa topladım kablolamayı doğru yaptığıma %90 eminim
  3. al.furkan

Gemebooster adlı markadan monitör alınır mı

GameBooster 27" GB-2779CF numaralı ürünü almayı düşünüyorum lakin markası biraz ürküttü game boosterdan monitör alınır mı tavsiyelerinizi bekliyor şuraya da ürünün linkini bırakıveriyorum https://www.itopya.com/gamebooster-27-gb-2779cf-165hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-curved-gaming-monitor/
  4. al.furkan

WİFİ adaptör tavsiyesi

Geçenlerde yeni bilgisayar topladım fakat wifi adaptörü almayı unutmuşum.Öncelikle usb ye takılan ve anakarta takılan arasında çok fark var mı?Ve bir de kullandığınız memnun kaldığınız bir ürün varsa önerebilir misiniz?
  5. al.furkan

Çözüldü✓ Toplama PC görüntü alma problemi B450 S2H ile ilgili teknik yardım

Merhaba arkadaşlar dün sipariş ettiğim toplama bilgisayarım elime ulaştı montajını yaptım fakat sistemden görüntü alamadım sorunu anlamam için anakarttakiboot vga dram cpu ledlerini görmem gerek fakat bulamıyorum şimdiden yardımınız için teşekkürler. 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16...
Geri