Arama sonuçları: *

• Users: Abbo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Günlük kullanım için laptop tavsiyesi

Arkadaşlar herkese merhaba. Günlük kullanım için laptop almak istiyorum. 16GB ram olursa iyi olur. Ekran kalitesi önemli benim için. Macbook alamıyorum, kullanacağım programlar çalışmıyormuş. Onun için macbooka Windows kurdurtmak gerekiyormuş oda verimsiz çalışıyormuş. Huawei d15 var fakat Mac...
  2. A

Güvenlik kamerası tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Dükkan için güvenlik kamerası alacağım. TP-LINK Tapo C200 ve C210 gördüm. C210 2K diyor ama c200 e göre görüntü kalitesi daha kötü yorumlarını gördüm. Birde TP-LINK bulut üyeliğiyle kayıt alıyormuş. Aylık ya da yıllık bazda ne kadar kullananınız var mı? Tavsiye eder misiniz?
  3. A

Modem tavsiyesine ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba iş yerine yeni internet bağlatacağım sıfırdan. Modemi kendim almak istedim. Mediamarkt, Teknosa veya Vatan’dan alabileceğim modem tavsiyeniz var mıdır? Birde VDSL mi ADSL mi almam gerekiyor hiç bilmiyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Birde ek olarak elektrik gittiğinde...
  4. A

Bilgisayarı 2 ekrana bölmek

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı 2 ekrana bölmek istiyorum, yani 2 farklı monitör alacağım. Her monitör ayrı işlem yapsın ayrı bilgisayarlar gibi takılsın istiyorum. Monitörlerin birinde oyun ekranı açık olur muhtemelen. Diğerinde ise kendi iş yapacağım program açık olur. Bilgisayar...
  5. A

Cafe için ses sistemi tavsiyesi

Arkadaşlar herkese merhaba, ufak bir dükkan açıyorum yaklaşık 120m2 kadar bir yere hoparlör ve mikrofon alacağım. Tavsiyeniz var mı F/p ürünleri?
  6. A

Discord alternatifi uygulama önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar. Discord kapandığı için alternatifi bir uygulama arıyorum. Yayın açıyorum ve arkadaşımla birlikte oynuyoruz. Ekranımı paylaşabileceğim, sesli şekilde konuşabileceğimiz ve paylaşımın ikimizin arasında sınırlı olabileceği şekilde ayarlanacak bir platform var mı? Zoom...
  7. A

M2 SSD Tavsiyesi lazım

herkese merhaba, m2 SSD arıyorum. Anakartım b450m s2h ona uygun olacak 1 TB. Fiyat 1500-2000 arası. Teşekkürler. Bu arada Adata Legend 850 buldum nasıldır?
  8. A

15 bin civarı laptop önerisi

Günlük kullanım için olacak. En önemli kriterim ekranın kalitesi.
  9. A

30K civarı laptop önerisi

Merhaba, 30 bin lira civarı laptop arıyorum. Genel olarak günlük kullanım için olacak. İleri de değer kaybetmeyecek tarzda bir laptop arıyorum belki satabilirim tekrar. MacBook Pro 2022 gözüme çarptı. Daha önce Apple pc kullanmadım. Ne kadar güncelliğini korur ne kadar kullanabilirim...
  10. A

Bunu nereye takmalıyım ?

CCFL Kit aldım fakat nasıl takılacağını bulamadım. Beyazı siyaha takmayı denedim ama epey zor takıldı ve çalışmadı.
  11. A

Format başa dönüyor yardım lazım

Arkadaşlar merhaba bios üzerinden format atıyorum USB ile Windows kuruluyor diyor sonra en başa tekrar dönüyor?
  12. A

Ucuz yollu pc toplama tavsiyesi

Sadece CSGO oynatacak kadar bir sisteme ihtiyacım var. Fiyatı minumum tutmaya çalışıyorum. Belirli bir bütçe limiti yok. İşlemci olarak A4 5300 düşünüyorum düşük ayarlarda 50 fps veriyor sanırım. PSU 250-300W yeterli olur galiba ama fm2+ soket anakartlardan ucuza bulamadım hiç. Ne tavsiye...
  13. A

Masaüstü bilgisayar için USB Wireless önerisi

100tlye kadar pc için usb wireless önerisine ihtiyacım var. İş görse yeterli benim için. Oyun vs oynamıyorum günlük işlerimi görecek kadar yeter.
  14. A

İphone tamir ücretleri

iPhone 8 telefonum var şarj soketinde temassızlık oluştu. Yetkili serviste Soket değişim ücretlerini bilen var mıdır acaba ? İnternette bununla alakalı düzgün bir bilgi bulamadım.
  15. A

Bilgisayarıma virüs girmiş midir ?

Thief oyunu için türkçe yama indirdim ve kurdum. Virustotal taraması yapmak kurduktan sonra aklıma geldi ve sonuçları böyle Bilgisayarımda kaspersky ve malwarebytes yüklü ikisi de herhangi bir uyarı vermedi fakat içim rahat etmedi. Ne yapmam gerekiyor ?
  16. A

Oda güzelleştirmek için tavsiyeler

Odamı biraz güzelleştirmek süslemek istiyorum. Maalesef bu konularda pek iyi değilim. Star Wars temasından çok hoşlanırım. Yaşım +20’dir buna uygun tavsiyeler verirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.
  17. A

Mouse tavsiyesi lazım

Bütçem 120 tl. Fingertip kullanıyorum mouseyi, el boyutum normal sayılır. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  18. A

Uplay üzerinden AC oyununu açamıyorum.

Bir arkadaşımdan ödünç olarak Uplay hesabını aldım. AC origins oynadım, oyunu beğenince kendi hesabıma da satın aldım yine Uplay üzerinden. Kendi hesabımdan oyuna girmeye çalıştığımda ürün anahtarı etkinleştirme istiyor. Fakat oyun kütüphanemde gözüküyor.
  19. A

Kablosuz kulaklık tavsiyesi

Max 250 TL bütçem var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  20. A

Kırık Diş Operasyonu bileti alınır mı ?

Kırık diş operasyonu bileti şu an da alınır mı acaba? Görevleri yetiştirmem mümkün mü ?
Geri