Arama sonuçları: *

• Users: euwest
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. euwest

65k fiyat bandında bunu alıyorum bugün

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r1021nt-intel-core-i7-14700hx-32gb-1tb-ssd-8gb-rtx4070-freedos-144hz-16-1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-9j223ea-p-HBCV00005S0G2Y?magaza=Tekramarket Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda bu bilgisayara karar verdim sizce bir sorunu var mıdır ya da daha f/p...
  2. euwest

80-90k bandında laptop önerisi

Msi vector 255hx e karar vermiştim fakat yarın sipariş vereceğim ek öneriniz olur mu şu tercih daha iyi olur gibi?
  3. euwest

50-60k arası bandda hp victus alacağım ne dersiniz?

bu fiyat bandında başka öneriniz olur mu 49k civarına da aynısının 16gb ram olan hali var belki sonradan ekleme yapıp onu da alabilirim linki bırakıyorum. [H3...
  4. euwest

65-80k arası bandda laptop önerisi

oyun ve iş için kullanacağım laptop için öneriniz ne olur f/p olarak ben 1-2 tane buldum msi katana serisi de hoşuma gitti ne önerirsiniz...
  5. euwest

5000 bandında karşılaştırma öneriniz hangisi

https://www.pttavm.com/msi-g244pf-e2-238-1-ms-full-hd-pivot-ips-180-hz-oyuncu-monitoru-p-1122934951?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.67.7 Vs...
  6. euwest

4500-5500 fiyat aralığında ips monitör önerisi

4500-5500 fiyat aralığında ips monitör önerisi en f/p seçenek öneriniz nedir 24-27 inç seçeneklerinde mag256f alacağım gibi duruyor daha iyisi var mıdır?
  7. euwest

MSİ MAG 256F alınır mı?

https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584 Bunu alacağım bugün karar verip daha iyi bir seçenek öneriniz var mı 27” olanını da kullandım memnundum o 0,5ms idi şimdi bunu alacağım sizce mantıklı mı
  8. euwest

7500f ve asus vento kasam için kule tipi soğutucu öneriniz nedir

7500f ve asus vento kasam için kule tipi soğutucu öneriniz nedir?
  9. euwest

Maksimum bütçe 30-31k alacağım bilgisayar bu başka öneriniz var mıdır?

Maksimum bütçe 30-31k alacağım bilgisayar bu başka öneriniz var mıdır?
  10. euwest

yeni sistem alıyorum önerilerinize açığım sizce daha f/p olabilir mi? bütçe bu

Ayrıca 4060 düze çevirirsem 28k ya düşüyor onu da düşünmüyor değilim bütçeden ötürü sizce bu fark değer mi? Daha uyguna bulunabilir mi ekstra ssdim mevcut elimde 1 tb o yüzden 500lük yeterli onunla ilgili sorun yok. link:https://inventus.com.tr/rage24-d5-hazir-sistem
  11. euwest

aldığım toplama bilgisayar nasıl yorum yapabilir misiniz parçalara?

ekran kartı ssd ve ram özelleştirildi yazıyor fotoğrafta
  12. euwest

Tarifem piyasa şartlarına göre uygun mu?

250₺ fiyat ile bugün millenicom ile bayadır taahhütsüz kullandığım internetimi 12 ay taahütlü yaptırdım 250₺ fiyattan sizce mantıklı olmuş mu piyasa şartlarına göre taahütsüz iken 235₺ idi.
  13. euwest

15-20k arası televizyon önerisi

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim fiyat aralığında televizyon almak istiyorum f/p önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  14. euwest

AMD Hakkında soru sormak istiyorum

AMD Ekran kartı almaktan çekiniyorum fakat f/p açısından daha iyi duruyorlar Wattman hatası, coil whine gibi sorunlar yaşamak biraz çekimser kalmama sebep oluyor sizce ne yapmalıyım bütçe sıkıntılı biraz çünkü..
  15. euwest

15000₺ bütçe ile hazır sistem önerisi

Ben aşağıdaki linke karar verdim işlemciyi 5600, anakartı b450m k-II yaptım fakat bütçe zorlandığı için psuyu yükseltmem gerekiyor mu 700watt'a gerek var mı bilemedim başka hazır sistem önerilerine de açığım ayrıca AMD Ekran kartı kesinlikle istemiyorum...
  16. euwest

i5-12400F + 3060ti sistem bakıyorum bu sistem nasıldır?

Merhaba arkadaşlar 20-24 arası hazır sistem bakıyorum rtx 3060 ve 12400f sistemlerin fiyatları çok değişiyor 3060ti almışken GDDR6X olsun istiyorum 1.sorum bu fiyata bu sistem değer mi alsam kazıklanmış olur muyum? 2.sorum 1k farkla 3 fanlı modeli almalıyım? ısı farkları sanırım 5-10 derece...
  17. euwest

7000-8000₺ civarına tablet önerisi

başlıktaki fiyat aralığında tablet önerisi verebilir misiniz tıp fakültesi öğrencisiyim derslerimde ve amfide kullanmak istiyorum 2. el önerilerinize de açığım teşekkür ederim şimdiden ayrıca tercihim apple tarafı
  18. euwest

7000-8000 arası bütçeye toplama bilgisayar önerisi

Arkadaşlar bütçem başlıktaki gibi oyun oynamak için kasa toplamak istiyorum fakat bi miktar esneyebilirim kronik sorunu olmayan parçaları tam bilmiyorum eğer f/p ise direk hazır kasa önerilerine de açığım teşekkür ediyorum şimdiden.
  19. euwest

Android tablet için kalem önerisi

Merhaba arkadaşlar şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Tıp Fakültesi öğrencisiyim derslerimde slayt üzerine not almak için tabletime kalem arıyorum fakat piyasa hakkında pek bilgim yok fiyat performans olarak önerileriniz olur mu ayrıca tabletim huawei mediapad t2 10.0 pro yani çok...
  20. euwest

İki modemden hangisini almalıyım?

Arkadaşlar çevremde yakın modemlerden en ucuz bulabildiklerim bunlar bu fiyat bandında başka öneriniz olur mu hangisini alayım ttnet olanda 1 hafta garanti/iade imkanı da var sorun yaşar mıyım 50mbit pakette kullanıcam 1+1 öğrenci evi için.
Geri