Hepinize selamlar, maalesef tytdeki stresli anımdan ötürü YTÜ'yü kaçırıyorum ve Marmara yazmayı düşünüyorum.
Marmara'da mühendislik okuyanlarınız var ise; önerir misiniz, kampüsü, kulüpleri ve ortamları güzel mi?
Malzeme ve Metalurjiyi düşünüyorum.
Uzun zaman sonra pc oturdum lolü güncelledim ve lol oyun bulduktan sonra normalde açılması gereken 2. ekran açılmıyor şöyle:
sağdaki oyun olan ve o açılmıyor böyle kalıyor çözümü nasıl bulucaz ?
Bir kaç inceleme videosu izledim. Düşük fiyatlı güzel ürüne benziyor.
Alınır mı? Üzer mi? Kullanan veya bilenler yardımcı olursa sevinirim.
https://wraithesports.com/products/vxe-v1-wireless-kulaklik?variant=47593318219969
Aklımda bu ayakkabı var. Profesyonel değilim. Aydan aya halısaha yapıyoruz. Linkteki ayakkabının tabanı sıkıntı çıkarır mı? Ayakkabı öneriniz var mı? @MuratTheFounderOfGariban...
2 adet kitap siparişi verdim, farklı 2 satıcıdan.
Bir ürün elime ulaştı ama diğer ürün elime ulaşmadı.
2 üründe teslim edildi olarak gözüküyor. Mştrhzmt aradığımda PTT’ye yönlendirdi.
PTT ise kargo takip linki gönderiyor. Ürün teslim edilmiştir diyor. Başka da bir şey yapamıyorum.
Ne yapacağım?
Laptop içerisinde (sallayınca) parça sallanıyor ve laptop açılmıyor.
Acer Aspire model. Vidaları çıkardım fakat kapağı açmadım henüz.
Ürünü internetten aldım. Garanti-servis işlemleri nasıl olur. Kapağı açarsam garanti sıkıntı çıkarır mı lütfen yardımcı olun.
@ca.s @Kürşat Kütükçü @EFI Shell
Kasayı temizledim. Yaptığım değişiklikler:
Ekran kartının güç kablosunu çıkartıp takmak, Hdd'nin kablolarını çıkarıp takmak. Bunun dışında bir değişiklik yapmadım. Sorun neyden kaynaklı olabilir?
Bu gün alacağım. Bütçe 8-9k arası.
Günlük iş için kullanılacak. Oyun vs. oynanmayacak.
Bataryası uzun gitsin istiyorum. Taşınması kolay olsun, kasma-donma yapmasın istiyorum.
Önerilere açığım.