Arama sonuçları: *

1. KendineMüzisyen

Ipad 9. nesil 10.2 inç kılıf önerisi

Tablete kılıf arıyorum Max 500 TL olacak şekilde bana linkleyebilir misiniz? Ipad 9. nesil.
  2. KendineMüzisyen

Marmara Üniversite'sinde okuyan mühendis arkadaslar için;

Hepinize selamlar, maalesef tytdeki stresli anımdan ötürü YTÜ'yü kaçırıyorum ve Marmara yazmayı düşünüyorum. Marmara'da mühendislik okuyanlarınız var ise; önerir misiniz, kampüsü, kulüpleri ve ortamları güzel mi? Malzeme ve Metalurjiyi düşünüyorum.
  3. KendineMüzisyen

Lol oyun bulduktan sonra açılmıyor

Uzun zaman sonra pc oturdum lolü güncelledim ve lol oyun bulduktan sonra normalde açılması gereken 2. ekran açılmıyor şöyle: sağdaki oyun olan ve o açılmıyor böyle kalıyor çözümü nasıl bulucaz ?
  4. KendineMüzisyen

VXE V1 Wireless Kulaklık alınır mı?

Bir kaç inceleme videosu izledim. Düşük fiyatlı güzel ürüne benziyor. Alınır mı? Üzer mi? Kullanan veya bilenler yardımcı olursa sevinirim. https://wraithesports.com/products/vxe-v1-wireless-kulaklik?variant=47593318219969
  5. KendineMüzisyen

Hyperx Cloud II ses sorunu

Arkadaşımda Cloud II kablolu kulaklık var. Ama sesi olması gerekenden düşük seviyede geliyor. Nasıl düzeltebiliriz.
  6. KendineMüzisyen

3k civarı monitör önerisi

3k civarı oyun için monitör arıyorum. En f/p ürünü bekliyorum.
  7. KendineMüzisyen

R-GOL sitesi güvenilir mi?

Krampon alacağım. Fiyatları uygun buldum, işkillendim. Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler. https://www.r-gol.com/tr
  8. KendineMüzisyen

Max 1500 TL halı saha ayakkabı önerisi

Aklımda bu ayakkabı var. Profesyonel değilim. Aydan aya halısaha yapıyoruz. Linkteki ayakkabının tabanı sıkıntı çıkarır mı? Ayakkabı öneriniz var mı? @MuratTheFounderOfGariban...
  9. KendineMüzisyen

Yardım Kitapsec’ten aldığım kargo boşluğa teslim edildi

2 adet kitap siparişi verdim, farklı 2 satıcıdan. Bir ürün elime ulaştı ama diğer ürün elime ulaşmadı. 2 üründe teslim edildi olarak gözüküyor. Mştrhzmt aradığımda PTT’ye yönlendirdi. PTT ise kargo takip linki gönderiyor. Ürün teslim edilmiştir diyor. Başka da bir şey yapamıyorum. Ne yapacağım?
  10. KendineMüzisyen

Yardım Laptopun içinde parça sallanıyor ve açılmıyor

Laptop içerisinde (sallayınca) parça sallanıyor ve laptop açılmıyor. Acer Aspire model. Vidaları çıkardım fakat kapağı açmadım henüz. Ürünü internetten aldım. Garanti-servis işlemleri nasıl olur. Kapağı açarsam garanti sıkıntı çıkarır mı lütfen yardımcı olun. @ca.s @Kürşat Kütükçü @EFI Shell
  11. KendineMüzisyen

15.6 inç laptop çanta önerisi

Kaliteli laptop çantası arıyorum. 300-400 bandında. Önerilere açığım.
  12. KendineMüzisyen

Ipad 9. nesil için kılıf ve kalem önerisi

Ipad 9. nesil için ucuz, kaliteli kılıf ve kalem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. @55superx
  13. KendineMüzisyen

Instagram Instagram hesabımı nasıl dondururum?

Hesabı dondurmak istiyorum. İzlemem gereken yolu takip ettiğimde herhangi bir dondurma-kapama seçeneği çıkmıyor. Nasıl yapacağım?
  14. KendineMüzisyen

Ekranda No Signal yazısı

Kasayı temizledim. Yaptığım değişiklikler: Ekran kartının güç kablosunu çıkartıp takmak, Hdd'nin kablolarını çıkarıp takmak. Bunun dışında bir değişiklik yapmadım. Sorun neyden kaynaklı olabilir?
  15. KendineMüzisyen

Markalarofisi güvenilir mi?

Test kitabı alacağım. Siteyi ilk kez duydum. Güvenilir mi?
  16. KendineMüzisyen

Maks 600 TL Gamepad önerisi

Arkadaşlarım 400-600 TL arası gamepad arıyorlar. Kaliteli, kablosuz ve mümkünse kaliteli bir ürün arıyorlar. Önerileriniz nelerdir?
  17. KendineMüzisyen

Gamepass hesabımı Steam hesabına aktarma

Gamepass üzerinden FIFA23 oynuyorum. Steam'den alırsam, bütün ilerlemem silinecek mi? Aktarma yapabiliyor muyum?
  18. KendineMüzisyen

Yardım Laptop Wifi çalışmıyor

Yeni laptop aldım. W11 kurdum. Herhangi bir Wifi ağını görmüyor. Ne yapmalıyım? Driver mi indirmem gerek. Yardım ederseniz sevinirim.
  19. KendineMüzisyen

8-9k civarı laptop önerisi

Bu gün alacağım. Bütçe 8-9k arası. Günlük iş için kullanılacak. Oyun vs. oynanmayacak. Bataryası uzun gitsin istiyorum. Taşınması kolay olsun, kasma-donma yapmasın istiyorum. Önerilere açığım.
  20. KendineMüzisyen

Maksimum 9k Laptop önerisi

Günlük iş-office programları-netflix gibi uygulamalar için kullanılacak bir laptop arıyorum. Bütçe 9k Aklımda şunlar var...
Geri