Arama sonuçları: *

1. enescepoglu

Huawei Matebook D14 mü Huawei Matebook D15 mi Almalıyım

Kodlama işleriyle uğraşan biriyim,oyun oynamam.Bu bilgisayar ikinci bilgisayarım olacak ilk bilgisayarım masaüstü olduğu için laptop alıyorum lütfen başka modeller önermeden bu modellere odaklanalım konudan sapmayalım bu bilgisayarda kullanacaklarımı belirteyim: 3D tasarımlar,kodlamalar ve rutin...
  2. enescepoglu

Antivirus Programını Silemiyorum!

Evet AVG antivirus Programını bir uygulamayı indirirken zorunlu bir şekilde indirdim şimdi ben silmek istediğimde karşıma "Bu Klasörü Silmek İçin Administrator'dan İzin Almanız Gerekmektedir" diye bir hata alıyorum sakın "Program Ekle/Kaldır'dan sil veya Uninstaller kullan" demeyin Hiçbirinde...
  3. enescepoglu

Monitörde en iyi renk ayarı nedir?

Monitörüm Viewsonic Curved vx2458-c-mhd 24" monitörüm var hangi renk ayarlarını önerirsiniz?
  4. enescepoglu

Zula Nerden Güncellenir?

Zulada bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım
  5. enescepoglu

GAMEPOWER MEDUSA ALINIR MI?

BAŞLIKTA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ SİZCE GAMEPOWER MEDUSA ALINABİLECEK BİR KULALIK MI?
  6. enescepoglu

PERFORMANSTA BU VERİLER SİZCE GÜZEL ÇALIŞIYOMU

DAHA 2,5 AYLIK PC SİZCE DEĞERLERİN PERFORMANSININ DURUMU % KAÇ ?
  7. enescepoglu

İPHONE 11 İN KURULUMUNDA YAZILIM GÜNCELLEMEDE SORUN VERİYOR

Merhaba arkadaşlar, size sormak istediğim soru ben yeni bir iphone 11 aldım bu iphone 11imi iphone 7den bilgilerimi geçirdikten sonra yazılım güncelleme yapıyor fakat uzun süre beklememe rağmen yazılım güncellemesi bitmiyor bu işten anlayan birisi cevap yazabilirmi
Geri