Arama sonuçları: *

• Users: Awerquan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Awerquan

SMS DOĞRULAMA KODU GELMEMESİ

Arkadaşlar Türk Telekom müşterisiyim birkaç siteden doğrulama kodu almam gerekiyor ancak telefonuma kodlar ulaşmıyor. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  2. Awerquan

Bu sistemi hangi özelliştirmelerle almalıyım ?

Arkadaşlar imzamdaki sistemi 14k'ya satmış bulunmaktayım. Yerine https://www.itopya.com/king-1-efe-uygac-amd-ryzen-5-5600x-msi-radeon-rx-6700-xt-gaming-x-12gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-gaming-bilgisayar-1/ bu sistemi alacağım ancak 1000tl fazla param var. Bu paraya kasa veya soğutucu anlamında...
  3. Awerquan

Ekran kartımı ne kadara satabilirim?

Arkadaşlar elimde tuf 3060 var sahibinden ve letgo üzerinden satıp 6700xt almak istiyorum. Max ne kadara satabilirim ? , Kartı 1 ay önce gaminggen'den aldım.
  4. Awerquan

Forza Horizon 4 Drop

Arkadaşlar dün forza ultimate edition aldım. Oyundan 180fps civarı alıyorum ancak sanki akıcı değil gibi. İnternetten baktığıma göre oyunda genel bir optimizasyon sorunu varmış. Bu sorun hala devam ediyor mu ? Yoksa sorun bende mi ?
  5. Awerquan

Mavi Ekran Hatalarım

Arkadaşlar bilgisayarı aldığımdan beridir sürekli olmamakla birlikte mavi ekran hatası alıyorum. Hala çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum. @Vesemir @Pişmaniye https://drive.google.com/file/d/1JOKSq5lGGitCrYjWc_Xe6QUxxxTRapOe/view?usp=sharing Şimdiden çok teşekkür...
  6. Awerquan

Forumdan ucuza oyun almak

Arkadaşlar biliyorsunuz ki forumda ikinci el bölümünde @mehmet_s adlı arkadaş oyun satıyor. 9TL'ye almış olan arkadaşlardan düşüncelerini alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
  7. Awerquan

Aliexpress 130tl Kupon Nasıl Alınır ?

Arkadaşlar daha önce Aliexpress'te olan 10 dolar kampanyasını biliyorsunuzdur. Bir süredir kampanya ülkemize kapalıydı. Dün @Mert Özkaya'nın yardımlarıyla bu kampanyanın tekrar açıldığını farkettim. Aşağıdaki linkten hem kampanyaya katılabilirsiniz hem de bana yardımcı olabilirsiniz...
  8. Awerquan

Trendyol Koleksiyon Destek

Arkadaşlar trendyol koleksiyon kampanyası için son 3 kişi kaldı ve kampanyanın bitmesine 1 saat kaldı. Yardımcı olabilecekler varsa karşılıklı takipleşelim...
  9. Awerquan

A Way Out oyundan atıyor

Arkadaşlar, dün Xbox Game Pass üzerinden A Way Out oyununu indirdim. Oyunu başarıyla açtım. Ancak oyun başladıktan ve ben Local Play'e bastıktan yaklaşık 30 saniye sonra oyun kapandı ve herhangi bir hata vermeden masaüstüne döndüm. Bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkında ise size danışmak...
  10. Awerquan

A Way Out Oyundan Atma Problemi

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Bugün game pass aldım ve ea play sayesinde a way out yükledim. Oyunu açana kadar bir sıkıntı yoktu. Oyunu açtıktan 50 60 saniye gibi kısa bir süre sonra oyun aniden donuyor ve oyundan atıyor. Driver olarak 446.47 kurulu. (27'yi de denedim) Yardımcı olabilecek...
  11. Awerquan

Bluetooth Kulaklık Bağlanıyor Ses Gelmiyor ?

Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim ki şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Bugün uzun bir süredir beklediğim bluetooth 5.0 alıcım elime ulaştı. Pc ye taktım ve Anker q30 kulaklığımı bluetooth vasıtasıyla bağladım. Bağlanmada herhangi bir sorun oluşmadı ancak bağlandıktan sonra ekte...
  12. Awerquan

W10 Bluetooth Alıcısı Kulaklık Sorunu

Arkadaşlar bugün internetten aldığım 5.0 bluetooth alıcısı elime ulaştı. Büyük bir heyecanla taktım ve çalıştı. Sonrasında kulaklığımı bağladım ancak kulaklığımı ses cihazları kısmında göremedim. Biraz daha kurcaladığımda aygıt yöneticisinde bluetooth kısmında kulaklığım gözüküyor. (Ekte...
  13. Awerquan

(Çözüldü) DS4 Windows Virüslü müdür ?

Nba 2k21 oynamak için elimdeki kolları pc ye bağlamak istiyorum. Bunun içinde en yaygın program sanırım ds4 windows. Virüs anlamında bu programın herhangi bir sıkıntısı var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
  14. Awerquan

11400F İçin SE234'E İhtiyaç Var Mıdır?

Selamlar dostlar öncelikle bayramınız kutlu olsun aklımda 11400f işlemcime se 224 almak var ancak bugün fiyatının 20tl arttığını gördüm. Bu yüzden aklım se 234 e kaymadı değil. Aradaki 200tl farkı vermeye değer mi ...
  15. Awerquan

Mavi ekran hatası aldım (minidump paylaştım)

Arkadaşlar geleli 2 hafta olan sistemde art arda 3 tane mavi ekran hatası aldım. Nvidia ekran kartı güncellemesinden sonra.Çözümünü bilen varsa yazabilir mi ? https://drive.google.com/file/d/1R84ZgfRQPluzrPxldyOHIAvb7RkQPbr6/view?usp=sharing Minidump dosyasını da şöyle bırakayım.
  16. Awerquan

Hangi ekran kartını elimde tutmalıyım?

Ay sonunda 3060ti gelicek vietnam'dan. Yaklaşık olarak 4400 e alacağım. Elimde ultima 11400 sistem var. Şu an ki sistemdeki 3060 ı 8500 satıp 3060ti mı takmalıyım yoksa 3060ti sıfır olarak 14 15 civarına mı satmalıyım?
  17. Awerquan

W10 Yazılımsal Sorun

Arkadaşlar bundan 2 3 gün önce w10 key satın aldım ve etkinleştirdim. Şu anda w10 um güncelleme yaparken hata kodu veriyor. sfc/scannow atmak isterken ise Windows Resource Protection could not start the repair service hatasını veriyor. Bu sorunları yazılımsal olarak çözebilir miyim yoksa format...
  18. Awerquan

W10 Eksik Dosya Sorunu

Arkadaşlar öncelikle selamlar bugün bilgisayarımın güncellemelerini yapayım derken 0x800700c1 diye bir hatayla karşılaştım. Daha sonrasında internetten baktığımda sfc/ scannow komutu ile ufak sorunların çözülebileceğini gördüm. Bu komutu yazdıktan sonra windows resource protection could not...
  19. Awerquan

11400F Soğutucu önerisi

Arkadaşlar bir süre önce ultima 11400f bilgisayarını aldım. Oyunlardan çıktıktan sonra vs işlemci 80 dereceyi görüyor bazen 85 e dahi çıkabiliyor. Bu işlemciyi soğutabilecek soğutucu önerisi veya yazılımsal olarak çözülebilecekse yardım edebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
  20. Awerquan

Bu bluetooth vericilerden hangisini almalıyım ?

Arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun. Aşağıdaki ürünlerden birini alacağım hangisini almam daha iyi olur ? https://tr.aliexpress.com/item/1005001781383090.html?spm=a2g0o.cart.0.0.17a83c00MKOc5h&mp=1...
Geri